ben de ameliyat olmak istiyorum ama genel anesteziden korkuyorum((
devlet hastanesinde bu operasyonu yaptirmak da bir ihtimal...
amma velakin, sonuc itibariyla ne olur?
bu konuda fikri olan, deneyimi olan var mi?
devlet hastanesinde bu operasyonu yaptirmak da bir ihtimal...
amma velakin, sonuc itibariyla ne olur?
bu konuda fikri olan, deneyimi olan var mi?
ben de ameliyat olmak istiyorum ama genel anesteziden korkuyorum((
10 gün önce devlet hastanesidne oldum bende
sonucu itibari ile memnunum şu an için cok şükür
arkadaşlar doktor cok öenmli gerçekten nerde oldugunuzdan ziyade
cok haklisin, peki doktorun kimdi, hangi hastanede ameliyat oldun, ogrenebilir miyim bir sakincasi yoksa?
cünkü bircok doktor ismi duyuyorum (okuyorum), kafam cok karisti.
bu arada fotograflarini koyan arkadaslarin fotograflarina bakmak istiyorum, hala bakamiyorum)))
bazen kendimi rahatsiz hissediyorum, bu ameliyati istedigim icin, ne de olsa daha islevsel bir bozuklugu yok bu organimin.
bir kanadi biraz daha dar ama hala nefes alabiliyorum, fakat estetik olarak profilden yüzüme uymuyor.
kücükken merdivenden düsmüsüm, icine biraz girmis, kemer oldugundan biraz daha büyük görünüyor.
cnm bnm ama var baksna sorun ama sana şunu söyleyeyim önce bir kkb uzmanına git.benim doktorum kkb uzmanıydı.benim burnumda nefes alma sorunum vardı daha neler nelerr... bence önce kbb uzmanı görsün ki estetikte onlarada güvenebilirisn benimde önce tereddütlerim vardı ama ikna oldum tabi ameliyatımı oldum :)
cnm bnm ama var baksna sorun ama sana şunu söyleyeyim önce bir kkb uzmanına git.benim doktorum kkb uzmanıydı.benim burnumda nefes alma sorunum vardı daha neler nelerr... bence önce kbb uzmanı görsün ki estetikte onlarada güvenebilirisn benimde önce tereddütlerim vardı ama ikna oldum tabi ameliyatımı oldum :)
merhaba, geçmiş olsun. bir sorum olacak, herhangi bir sosyal güvenceniz var mı, özel veya devletten? varsa burun problemleri karşılandı mı, estetiği sanmıyorum da?
cok sagol önerin icin. ben de öyle düsünüyordum zaten. yurtdisindayim daha, agustosta memlekette olacagim. simdiden randevu ayarlamak lazim herhalde.
eger nefeste problem varsa, bir kismini sosyal sigorta ödüyor yanlis anlamadiysam. direk rhinoplasty ödenmiyor galiba.