Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

mantığı nedir bilen var mı? yeni üye oldum ve burnumdaki etden kırık kemikten kurtulmak istiyorum.
fotolara bakmaya çalışıyorum.
25 mesaj olması gerekiyor deniliyor????

abdulkadir göksel ve emre bey arasında kararsız kaldım bana hangisini tavsiye edersiniz?

bende emre ilhan ve muhammet dilber i cok duydum burda..emre beyin asistaniyla yazistim.. bende nefes alamama sorunu var ve ucunu biraz degistirmek istiyorum dedim, 6000tl ye yapiyormus.. muhammet beyi bilmiyorum..resimlere bakabilsem daha iyi olcak ama iste..

yok malesef..... sadece son 3 gündür netten araştırıyorum sizin?

bende iste burdan bildiklerim yani okuduklarim, ve birazda internetten okuduklarim kadar bilgim var.. bu siteye gelene kadar bu dr.lari hic duymamistim..ama iste dedigim gibi daha bende cok kararsizim..fotolara baktiktan sonra tam kararimi verip yazin olmayi düsünüyorum..

ben beklemeyeceğim. kısmet olursa hemen olmacağım
tabi dr konusunda karar verirsem
emre bey çok daha popüler
fiyatlarını bilmiyorum ama

bence sende 2 mesaj sonra bakabilirsin ve o zaman daha emin olursun..bide eger istanbulda oturuyosan bi gidip görüs derim..benim ne yazikki öyle bi sansim yok..kurbanlik koyun gibi gidicem

siz nerde yaşıyorsunuz
bende istanbulda yaşamıyorum
ama yalova dayım.
45 dakikada istanbuldayım
emre bey bap,ğdat cad. de
diğeri ise kartalda
benim için çok sorun olmayacak ... inşallah sizin içinde sıkıntı olmaz....

ben almanyadayim,bu yaz gelince anca gidebilirim..emre bey 6000 istiyor..yani bana öyle yazdi asistani yada kendisi bilmiyorum iste ben ona yazmistim cevapta öyle dediler.

yagmurminel hemen cikmissin resimlere bakmak icin..neyse bende arkandan geliyorum gazamiz mübarek olsun haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…