- 11 Mayıs 2012
- 152
- 0
canım sende kırma işlemi oldumu o kadar şişti?
yanliz kaldik :)) senin tecrübelerin varmi burun ameliyatiyla ilgili..bari burdan konusalim:)
bende fotolara bakmak istiyorum ama bakamıyorum
yanliz kaldik :)) senin tecrübelerin varmi burun ameliyatiyla ilgili..bari burdan konusalim:)
aynen.. bende sinir oluyorum..ama 25 mesaj yazinca bakabiliyomussun..az kaldi yani,bizimde bakabilmemize:)
abdulkadir göksel ve emre bey arasında kararsız kaldım bana hangisini tavsiye edersiniz?
ben daha ameliyat olmadim canim,ama düsünüyorum..bendede nefes almama sorunu var..olmusken de hafif ucunda oynatmak istiyorum..
yok malesef..... sadece son 3 gündür netten araştırıyorum sizin?
aynen.. bende sinir oluyorum..ama 25 mesaj yazinca bakabiliyomussun..az kaldi yani,bizimde bakabilmemize:)
bence sende 2 mesaj sonra bakabilirsin ve o zaman daha emin olursun..bide eger istanbulda oturuyosan bi gidip görüs derim..benim ne yazikki öyle bi sansim yok..kurbanlik koyun gibi gidicem2 doktor arasında kararsız kaldım
bende iste burdan bildiklerim yani okuduklarim, ve birazda internetten okuduklarim kadar bilgim var.. bu siteye gelene kadar bu dr.lari hic duymamistim..ama iste dedigim gibi daha bende cok kararsizim..fotolara baktiktan sonra tam kararimi verip yazin olmayi düsünüyorum..
bence sende 2 mesaj sonra bakabilirsin ve o zaman daha emin olursun..bide eger istanbulda oturuyosan bi gidip görüs derim..benim ne yazikki öyle bi sansim yok..kurbanlik koyun gibi gidicem
siz nerde yaşıyorsunuz
bende istanbulda yaşamıyorum
ama yalova dayım.
45 dakikada istanbuldayım
emre bey bap,ğdat cad. de
diğeri ise kartalda
benim için çok sorun olmayacak ... inşallah sizin içinde sıkıntı olmaz....