Kızlar fikirlerinizi alabilirmiyim ? burun estetigi icin hangi dr'u tavsiye edersiniz , Emre İlhan mi Muhammet Dilber mi?
Lutfen yorum yazın benim icin cok onemli
Tsk
ya benim bi de bi sorum olcak..aranizda hic sadece burun ucunu yaptiran varmi?? Varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim..
Kızlar fikirlerinizi alabilirmiyim ? burun estetigi icin hangi dr'u tavsiye edersiniz , Emre İlhan mi Muhammet Dilber mi?
Lutfen yorum yazın benim icin cok onemli
Tsk
arkadaşlarbende burun ameliyatı olucam 12 haziranda ancak bu narkoz beni korkutuyor doktoruma sölediğimde güldü sanırım çok düşük bir ihtimal ama yinede korkuyorum minyon oluşumdan ve zayıf olmam daha tetikliyor bu korkumu?bu kadar korkan varmıdır bilmiyorum ama ameliyat olucağım gün ameliyat masasından korkup kaçarım falan diyede düşünmüyor değilim:)benim duygularımı yaşayan varmı yoksa tek benmi böle hissediyorum:)
merhaba kızlar ebeydir yazmıyorum bende ameliyat olalı, mayısın 23 de, 3 ay olıcak ne burnumda sivilce kaldı nede tıkanıklık daha rahat nefes alıyorum , ama burnudaki tek taraflı hissizlik devam ediyo, dokunuca acıyo hafif bi çarpmada dahi yumruk yemişim gibi bir etki oluyor :) dikkat içerisindeyim hep ama, şimdiyedek estetik mi oldun diyen olmadı hep sende bi degişiklik var deyip fark edemediler çok dogal bi burnum oldu eski ve yeni hallerini koyucam sizde görün ve fikrnizi söyleyin şimdilik memnunum en zor günlerini gecirdim şükürler olsun birde güneş gözlügü takmıyorum ameliyat olanlar arkadaşlar ne kadar süreyle siz takmadınız ?
fotolarımla umarım burda olıcam görüşmez üzere kızlarrr
merhaba kızlar ebeydir yazmıyorum bende ameliyat olalı, mayısın 23 de, 3 ay olıcak ne burnumda sivilce kaldı nede tıkanıklık daha rahat nefes alıyorum , ama burnudaki tek taraflı hissizlik devam ediyo, dokunuca acıyo hafif bi çarpmada dahi yumruk yemişim gibi bir etki oluyor :) dikkat içerisindeyim hep ama, şimdiyedek estetik mi oldun diyen olmadı hep sende bi degişiklik var deyip fark edemediler çok dogal bi burnum oldu eski ve yeni hallerini koyucam sizde görün ve fikrnizi söyleyin şimdilik memnunum en zor günlerini gecirdim şükürler olsun birde güneş gözlügü takmıyorum ameliyat olanlar arkadaşlar ne kadar süreyle siz takmadınız ?
fotolarımla umarım burda olıcam görüşmez üzere kızlarrr
Bayan2012 tecrubrlerini paylastigin icin cok tesekkurler kime ameliyat oldun hangi hastanede? Selamlar
hehe.. narkoz bagimlisi oluyomussun
narkoz verin bana diye kirip dökme sakin etrafi
Canım eğer burun üst kısmındaki kemikte ve yan kemikte sorun yoksa sadece burun ucu ameliyatı olabilirsin. Ameliyat genel veya lokalle bile yapılacak kadar kolay bir operasyon. Sadece ucundaki kıkırdak yapıya şekil veriyorlar eğer fazlalık varsa kıkırdak yapıda alıyorlar ve aldıkları kısmı gerekirse uç kısmı sabitlemek için monteliyorlar. Yani çok kolay bir operasyon ve kemikte sorun yoksa çok başarılı sonuç veren bir operasyon. Bu işlemin adına yanlış hatırlamıyorsam tip plasti deniyor. Bu isimlede aratabilirsin ve doktorlardan fikir alabilirsin..
Ameliyatım 3 saat sürdü açık ameliyat oldum, sinüs, burun eti ve septum deviasyonu ameliyatlarını bir arada oldum. Deviasyonu disaridanda belli oluyordu o yüzden eğriliği açıp kılırdak koydu ve o taraftaki kemik çıkıntısını torpuledi. Öyle hokka gibi bir burun olmadı ama düz oldu zaten bastan böyle konuşmuştuk doktorumla
Canım hiç korkulacak bir durum yok :) hatta en keyiflisi yürüyerek eve gidebilmek :) burnum da devisayon sorunu vardı ve kemerliydi. Şimdi hem nefes alabiliyorum hem de kemerim yok:) alci 2 gün önce alındı burnumda sadece bandaj var. Pazartesi bandaj da alınacak. Bu arada doğru düzgün bir morluk sıslik olmadı. Sadece burun ucumda biraz sıslik var o kadar:))
bende bendee cook merak ediorum fotolarıı ama bakamıorum
hangi doktora ameliyat oldnuz?
Canım doktordan önce senin nasıl burun istediğine karar vermen daha sağlıklı olur. Sonra bu iki doktorun yaptığı burun şekillerine bakarak hangisi senin isteğine daha kolay ulaşır ondan sonra yorumla bence.
Önce yüzüne giden burun için kendince resimlerin üzerinde oynama yap. Sonra her iki doktorlada bu resimler için görüş ve onlarda sana bir tasarım yapsın ve bunun üzerinde tartış bence.
Her burun kendine özgü olmalı çünkü her yüz kendine özgü.. Emre beyin hastalarının çok fazla resimleri var keza Muhammed beyinde öyle onları çok dikkatli incele. Ayrıca iki doktorunda ameliyat tekniğini araştır. Kapalımı açıkmı yapıyorlar?
Bu arada cilt yapın nasıl onuda araştır. Kalın derilimisin? İnce Derilimi? yada ortamı? yani bunların hepsi bir etkendir estetik burun ameliyatlarında.
Sonra burnun uç kısmıda üst kısmı kadar önemli. Kaç derecelik bir açı istiyorsun aşağı kısmını? kalkıkmı yoksa direk açımı yoksa aşağı meğillimi? Ben çok tecrübesiz girdim o yüzden bu ayrıntıları yazıyorumki seninde fikrin olsun diye.
Şimdiden sana boş şans.. Takıldığın soruları yazabilirsin..