Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende araştırıyorum canım.. ama herkesin beklentisi yada zevki farklı.. ama ben kendi adıma bu sitede en çok emre ilhanın ismini duydum.. bunun yanı sıra nuri soysal var aklımda olan.. nuri soysal fox tv. de yer gök aşk dizisindeki bade karakterinin burnunu yaptı bi bak istersen... ismini duyduğum teoman doğan barış çakır var birde ebru yaşarın burnu bilge sezgin var bu doktor içinde çok başarılı diyorlar .. bunları bir araştır istersen.. ben dahil tüm burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşların Allah yardımcısı olsun.. doktor seçimi çok önemli ve en zor kısmıda bu zaten kanımca :)

izmir deysen eger can kopal ı öneririm,kendısıne cuma gunu amelıyat oldum gayet rahat bır operasyondu,kı benım burnum kemerlı ve ucu dusuk bır burundu,sımdı tamponlarım cıkmıs durumda fakat hala alcalı ve yuzum şiş,çok çirkinim yanı:) beklemedeyım

arkadaşlar ben de muhammet dilberi dşünüyorum cok hosuma gitti yaptıgı burunlar cok dogal hiç estetik gibi degil umarım korkumu yenip bu takımtımdan kurtulurum..

canım merhaba..2,5 aya yaklaştı ameliyat olalı..çok şükür iyiyim..koku alma durumum gayet iyi, biraz fazla gelişmiştir koku alma duyum..ameliyattan önce de kurt kadın gibiydim, hala ööleyim :)) burnumun ucu hala oldukça sert, hala yer yer uyuşuk, ama çok normal tabi, büyük bi ameliyat geçirdik aslında..ben hiç korumuyorum, ameliyattan beri burnuma aldığım darbenin haddi hesabı yok..korumaya çalıştıkça tam tersi oluyo :)) sürekli kucağımda, tepemde dolaşan bi kızım var, burnuma eli, kolu, dirseği çarpıp duruyo..dr.um korkma hiç bişey olmaz burnuna, sadece canın yanar demişti..güveniyorum ona..ayrıca son kontrole gittiğimde gözlük, güneş gibi şeyleri sormuştum ona..bana ameliyatımın başından beri yasak diilmiş bütün bunlar zaten..ameliyat tarzı ile ilgili olduğunu söylemişti dr.um..eski yöntemlerle yapılan ameliyatlarda yasaklanabiliyomuş, ama benim operayonumda bunlar yok..sümkürmek diye sormuşsun..şööle sööliyim, ben ameliyattan sonraki 1,5 ay içinde 2 kez nezle oldum :)) günde onlarca kez hapşırdım ve burnumu sildim :)) dikkatlice, acıtmadan silmeye çalıştım bi şekilde, sorun olmadı..şimdi de bahar alerjilerim baş göstermeye başladı..kaşınıp duruyo burnum, ben de kaşıyorum :) acımıyo ilk günlerdeki gibi, rahatım yani..

Zeyn_a merhaba,

Ozelden yazamiyorum cunku daha yeteri kadar msjim yok:) Ben cok uzun zamandir Teoman beyi arastiriyorum.Belcim Erdoganin burnunu cok begenmistim.O zaman karsilastim Teoman Beyin ismiyle,daha sonra internetten konusmalarini takip ettim.Dogal burun lafini duyuncada neden bilmem daha gorusmeye gitmeden 1 numarali doktor adayim ilan ettim kendisini.Daha once de bazi doktorlarla gorustum bir coguda cok iyi cerrahlar ama hic biri icime sinmedi.Ancak yazin yillik izinimde ameliyat olmayi istiyorum ve en yakin zamanda da gorusmeye gidecegim hatta mayis ayinin ilk haftasi randevu almayi planliyorum.Forumda da nedense kimseler yok Teoman bey hakkinda yazan.seni gorunce inan cok sevindim.Bir iki sey sorabilir miyim?Acaba doktor bey bilgisayarli tasarim yapiyor mu?ve yapilan burun tasarima benziyor mu...son olarakta sekil konusunda tamamen kendimi yonlendiriyor yoksa sende begendigin burunlari gosterip bende aynisini istiyorum diyebiliyor musun?:):):)

simdiden tesekurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

teşekkür ederim canım benim.. evet az kaldı ve bende heyecan dorukta yaa.. nasıl bir heycan, mutluluk ve korku karmaşası içerisindeyim tarif edemem ama sanırım anlarsın beni.. bu kadar korkmamam gerek ameliyattan dimi yaa :KK43:

canım hiç korkma herşey çok güzel olacak inş :)bende yaptırmak isterdim ama ailemiz çok karışıyo ama inan haberleri olmadan yaptırıyım diyorum ama nereye gidersek beraber haberleri olur yani söylesem anlatsam ztaen dinlemezler

Kizlar bende daha 4 aya kadar sizler gibi doktor araştırıyordum, tam 6 yıl doktor araştırdım ve son bir yıl Emre beyi takip ediyordum. Hastaları ile görüştüm, resimlerini gördüm. Aslında cogu yaptigi burunları beğenmiyordum ama hepsi memnun idi. Önemli olanda, benim kendi burnumla memnun olmam. Fazla oyalanmadan ameliyat için gün aldım, çünkü yurtdışından geliyorum. Uç konuşma icinde randevu aldım ve 2 ay icinde hooooop kendi mi İstanbul da buldum. O kadar korkuyordum ki ağrıtacak filan diye, ama o kadar kolay atlattım,i anlatamam. Ben Emre beyin muayehnedeki hastalarınıda gördüm, hepsi memnun burunlarından ve herkese istediği burnu yapıyor. Benim ameliyatım nerdeyse 5 hafta olacak, ve Hergün Allahıma dua ediyorumki, Emre İlhana ameliyat oldum diye. Size doktor aramanızda kolay gelsin, içinize sinen doktoru bulun, ona olun derim.

canım bence çok kötü, ille de ameliyat olması gereken bi burnun yok..ama benim de yoktu, ben oldum..yani kafaya takmıştım bi kere..insan kafasına koyunca bi şekilde yapıyo sanırım..iyi düşün derim..

albümde fotoğraflarınız var mı?

canım ben m.dilbere olucam kesin .su an hemen olma şansım olsa olurdum beklemezdim ama zaman lazım aile açısından.. tasarımdaki burnumda tek degisiklik törpü ve hafif kavis verildi ama burun ucu cok kaldırılmıstı. yani cok kavisli bi burun degil o canım dikkat ettiysen burun ucu kalkık.. ayrıca m.dilber o tasarımdan daha güzel burunlar cıkarır eminim =) herkese yakısanı yapıo çnkü tek bi burun tipi yok adamın farklı tarzda yapıo yeter ki yüzüne yakışcagını bilsin fındık gibi bi burunda yapar ben görşmeye gittigimde kendi tasarımımı da götürücem eger begenirse yapar tabi

fotoğrafınız var mı albümde

bende kararsızım ve yardım bekliyorum

ben de muhammet dilbere oldum bugün 4. günüm daha çok tazeyim. ama bu güne kadar ağrısız sızısız geldim. Karar aşaması çok zor gerçekten. ben de burda duydum ismini ilk kötü bi yoruma rastlamadım hiç ve muayneye gittim aynı hafta.ayın 4.üydü hemen gün aldım 26 sına.Dr.a güvenmek önemli tabi.Gitmediysen bi muayneye git derim.

X