Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok çok saolun sizin fikirleriniz bile moralimi düzeltti çok teşekkür ederm sanada :)
Bisey degil.. bende olmak istiyorum,nefes alma sorunumda var her ikisi beraber olur diye düsünüyorum ama kararsizim..Bide bende ki sorun tr den degilim,yani gidip doktorlarla görüsme imkanim yok denecek kadar az..neyse bu yaz bakicam artik..
bende kararsızım ve yardım bekliyorum
agrı hic olmuo.. benım agrım hicc olmadıııı
hoşgeldin :) geçmişe bi göz at derim ben emre ilhana karar verdim ama daha olmadım..mayısta olacağım...6000 tl....zor bi süreç karar süreci.allah yardımcımız olsun :)
izmir deysen eger can kopal ı öneririm,kendısıne cuma gunu amelıyat oldum gayet rahat bır operasyondu,kı benım burnum kemerlı ve ucu dusuk bır burundu,sımdı tamponlarım cıkmıs durumda fakat hala alcalı ve yuzum şiş,çok çirkinim yanı:) beklemedeyım
mehmet keteneye ameliyat oldum ben kendisinden gayette memnun kaldım araştır canım istersen biraz. ferruh bingülede iyi diyorlar
bugün sargılarım açıldı ve altından hiç beklemediğim bir burun çıktı moralimi bozmakla çokmu erken davranıyorum blmiyorum ama burnum şekilsiz acayip bir şey acaba şişliktenmi diyorum bugün 6. gün ama çok moralim bozuk yaa (
arkadaşlar bişey sorucam kemikler 21 yaşına kadar mı büyüyor ? öyle bişey duydum da
tamam canımm araştırıyım bu hocalarıda ben aslına burun ve kepce kulak ameliyatı 2sini aynı anda düşünüyorum acaba bu hocalar kepce kulak ameliyatında nasıllar acaba ???
burun estetik ameliyatı olan tecrübeli arkadaşlardan ameliyattan sonraki süreci anlatırsanız cok sevinirim ilk günler haftalar ay filan neler bekliyor bizi :))
evet canım 20 li yaşlara kadar kemik gelişimi sürdüğü için burun ameliyatını acil değilse 20li yaşlardan önce yapmıyorlar.
burun estetik ameliyatı olan tecrübeli arkadaşlardan ameliyattan sonraki süreci anlatırsanız cok sevinirim ilk günler haftalar ay filan neler bekliyor bizi :))
arkadaşlarbende burun ameliyatı olucam 12 haziranda ancak bu narkoz beni korkutuyor doktoruma sölediğimde güldü sanırım çok düşük bir ihtimal ama yinede korkuyorum minyon oluşumdan ve zayıf olmam daha tetikliyor bu korkumu?bu kadar korkan varmıdır bilmiyorum ama ameliyat olucağım gün ameliyat masasından korkup kaçarım falan diyede düşünmüyor değilim:)benim duygularımı yaşayan varmı yoksa tek benmi böle hissediyorum:)
valla canım tam duygularıma tercüman olmşsun. ilk ameiyatımda bende narkozdan çok korkuyordum. ya uyumazsam ya hissedersem ya uyuyup uyanamazsam diye... neyse ameliyat günü ben yattım masaya ama zangır zangır titriyorum doktora dedim ben kalkıyorum istemiyorum gidicem. tuttu beni kaldrtmadı saçmalama dedi o sırada bana anestezi uzmanı vermiş ilacı ben leylaa nasıl kahkahalar atıyorum ama millet de benle gülüyor artık ne anlatıp gülüyorsam hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamam ben yok böyle bir mutluluk :) korkmana gerek yok canım hiç ben 3 kere ameliyat oldum ve diğer 2 sinde koşarark hoplaya zıplaya girdim ameliyata. çünkü narkoz almak çok hoşuma gidior
valla canım tam duygularıma tercüman olmşsun. ilk ameiyatımda bende narkozdan çok korkuyordum. ya uyumazsam ya hissedersem ya uyuyup uyanamazsam diye... neyse ameliyat günü ben yattım masaya ama zangır zangır titriyorum doktora dedim ben kalkıyorum istemiyorum gidicem. tuttu beni kaldrtmadı saçmalama dedi o sırada bana anestezi uzmanı vermiş ilacı ben leylaa nasıl kahkahalar atıyorum ama millet de benle gülüyor artık ne anlatıp gülüyorsam hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamam ben yok böyle bir mutluluk :) korkmana gerek yok canım hiç ben 3 kere ameliyat oldum ve diğer 2 sinde koşarark hoplaya zıplaya girdim ameliyata. çünkü narkoz almak çok hoşuma gidior