Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

çok çok saolun sizin fikirleriniz bile moralimi düzeltti çok teşekkür ederm sanada :)

Bisey degil.. bende olmak istiyorum,nefes alma sorunumda var her ikisi beraber olur diye düsünüyorum ama kararsizim..Bide bende ki sorun tr den degilim,yani gidip doktorlarla görüsme imkanim yok denecek kadar az..neyse bu yaz bakicam artik..

Bisey degil.. bende olmak istiyorum,nefes alma sorunumda var her ikisi beraber olur diye düsünüyorum ama kararsizim..Bide bende ki sorun tr den degilim,yani gidip doktorlarla görüsme imkanim yok denecek kadar az..neyse bu yaz bakicam artik..

anladım canım herşey istediğin gibi olur inş. :)

bende kararsızım ve yardım bekliyorum

Arkadaşlar,

hangi şehirde yaşıyorsunuz? eğer İstanbul'daysanız Abdlkadir Göksel'i tavsiye ederim. yaptığı birçok burunu gördüm kendim dışında. son derece doğal hepimizin burunları.
3,5 ay önce ameliyat oldum. herşey gayet güzel ve oldukça mutluyum. tavsiye ederim...

hoşgeldin :) geçmişe bi göz at derim ben emre ilhana karar verdim ama daha olmadım..mayısta olacağım...6000 tl....zor bi süreç karar süreci.allah yardımcımız olsun :)

Kızlar
Ben Abdülkadir Göksel'e ameliyat oldum. gayet mutluyum. Şiddetle tavsiye ederim :)) Doğal burun ve rahat nefes almak istiyorsanız doğru adres Göksel beydir bence.

izmir deysen eger can kopal ı öneririm,kendısıne cuma gunu amelıyat oldum gayet rahat bır operasyondu,kı benım burnum kemerlı ve ucu dusuk bır burundu,sımdı tamponlarım cıkmıs durumda fakat hala alcalı ve yuzum şiş,çok çirkinim yanı:) beklemedeyım

İstanbul'daysanız Abdülkadir Göksel'i öneririm hastası olarak. karar vermeden önce gidip muayene olmakta bence fayda var. Ben başka bir doktordan ameliyat günü almışken Göksel beye muayene olunca karar değiştirdim. 3,5 ay geçti. hiç de pişmanlık duymadım... kesinlikle tavsiye ederim. Doktor bey işinde çok başarılı.

mehmet keteneye ameliyat oldum ben kendisinden gayette memnun kaldım araştır canım istersen biraz. ferruh bingülede iyi diyorlar

tamam canımm araştırıyım bu hocalarıda ben aslına burun ve kepce kulak ameliyatı 2sini aynı anda düşünüyorum acaba bu hocalar kepce kulak ameliyatında nasıllar acaba ???

burun estetik ameliyatı olan tecrübeli arkadaşlardan ameliyattan sonraki süreci anlatırsanız cok sevinirim ilk günler haftalar ay filan neler bekliyor bizi :))

bugün sargılarım açıldı ve altından hiç beklemediğim bir burun çıktı moralimi bozmakla çokmu erken davranıyorum blmiyorum ama burnum şekilsiz acayip bir şey acaba şişliktenmi diyorum bugün 6. gün ama çok moralim bozuk yaa :KK43:(

canım hiç sıkma canını benim alçım çıktığında annem ağlayacaktı neredeyse bu nasıl bişey olmuş böyle diye. ben aylarca aynaya bakmadım ama şuan inan çok memnunum burun okadar değişiyorki ilk 6 ay içersinde. fotolarıma bak istersen.alçı bi çıktı benim gözler dolmuştu sakın sıkma canını şuan gördüğün burunla alakası olmicak neredeyse şişler inince.

arkadaşlar bişey sorucam kemikler 21 yaşına kadar mı büyüyor ? öyle bişey duydum da

evet canım 20 li yaşlara kadar kemik gelişimi sürdüğü için burun ameliyatını acil değilse 20li yaşlardan önce yapmıyorlar.

tamam canımm araştırıyım bu hocalarıda ben aslına burun ve kepce kulak ameliyatı 2sini aynı anda düşünüyorum acaba bu hocalar kepce kulak ameliyatında nasıllar acaba ???

kepçekulağı bilmiyorum canım hiç rastlamadım ketenenin kepçe yaptığı birine ama burun konusunda ben çok memnun kaldım. okadar doğalki kimse yapılı olduğunu anlamıyor. kapalı teknikle ameliyat yapıyor kendisi.
burun estetik ameliyatı olan tecrübeli arkadaşlardan ameliyattan sonraki süreci anlatırsanız cok sevinirim ilk günler haftalar ay filan neler bekliyor bizi :))

canım şimdi ameliyattan çıktğında kesinlikle ağrın olmuyor onu söyleyeyim çok rahat. mide bulantısı olabilir onun için hemen iğne vuruyorlar eğer bulantın varsa zaten. 2 gün tampon burnunda kalıcak ve bu süre içersinde hafifi oturur pozisyonda uyuyacaksın hep. aman başını eğme yasak kanama başlar. ben adettim başımı eğmek duurmunda kaldım pedimi annem değişiyordu utandım artık bi gün ben değiştim 1 saat sora hastaneye gittik burnumun kanaması başladı.. neyse o ilk 2 gün çok zor çünkü nefes hiç alamıyorsun işkenceli dönem sadece o 2 gün. birde yemek yemek sorun sıvı şeyler tüketceksin çünkü çiğneyemiyorsun hiç birşey. dişlerini sıkamıyorsun çene çok ağrıyor sıkarsan ondan sıvı besleniceksin zaten dudak hareketleri tam anlamıyla yapamıyorsun canını acıtıyor. dikişler acıyor dudak büzmede falan. doktorun sana dikişlerine sürmen için krem adı verebilir 3 4 hafta dikişlerine kulak çubuuyla kremi sürüceksin. burun karıştırmak 6 ay boyunca yok(ben yaptım burnumu düşürdüm yeniden ameliyat oldum sakın elleme) 2 hafta sonra nefes almaya başlayabilrsin 6. ayda burnun şeklini almaya başlicaktır. burun ameliyatı ciddi sabır gerektiriyor

Son düzenleme:
arkadaşlarbende burun ameliyatı olucam 12 haziranda ancak bu narkoz beni korkutuyor doktoruma sölediğimde güldü sanırım çok düşük bir ihtimal ama yinede korkuyorum minyon oluşumdan ve zayıf olmam daha tetikliyor bu korkumu?bu kadar korkan varmıdır bilmiyorum ama ameliyat olucağım gün ameliyat masasından korkup kaçarım falan diyede düşünmüyor değilim:)benim duygularımı yaşayan varmı yoksa tek benmi böle hissediyorum:)

Son düzenleme:

merhaba,
ben Ocak ayında ameliyat oldum. ameliyat sonrası nefes almamda hiçbir sorun olmadı. ameliyattan sonra sana verecekleri bir damlayı hemen hemen saat başı burnuna damlatman gerekiyor. Burun içinin kurumasını engellemek için. Bu arada kesinlikle ağrı olmuyor. İlk birkaç gün tam yatar konumda uyumaman gerekiyor ama çok sıkıntı değil. 1 hafta sonra alçıyı çıkıyor. 4-5 gün de bantla geziyorsun. daha sonra çıkıyor ve normal hayatına geri dönüyorsun. bende kanama olmadı. ağrı olmadı. ayrıca tıkanıklık ta olmadı. eskisi gibi tampon yok. tabii doktorun tekniğine de bağlı iyileşme süreci bence. ilk ay burnumun ucu sertti ama acı yok. ameliyatımın üzerinden 4 ay geçti ve burnumun ucu artık yumuşak. çok az sertlik var ama kesinlikle rahatsız etmiyor. sıkıntı sadece ilk 10 gün. onda da zaten raporlu olduğun için evde dinlenirsin. Doktorunu belirledin mi bilmiyorum ama doktorumu tavsiye edebilirim. Abdülkadir Göksel ile bir görüşmelisin bence. şu anda kimse benim ameliyat olduğumu anlamıyor. son derece doğal bir burnum var :) Bence oldukça başarılı bir doktor. tabiiki yine tercih senin :)

arkadaşlarbende burun ameliyatı olucam 12 haziranda ancak bu narkoz beni korkutuyor doktoruma sölediğimde güldü sanırım çok düşük bir ihtimal ama yinede korkuyorum minyon oluşumdan ve zayıf olmam daha tetikliyor bu korkumu?bu kadar korkan varmıdır bilmiyorum ama ameliyat olucağım gün ameliyat masasından korkup kaçarım falan diyede düşünmüyor değilim:)benim duygularımı yaşayan varmı yoksa tek benmi böle hissediyorum:)

valla canım tam duygularıma tercüman olmşsun. ilk ameiyatımda bende narkozdan çok korkuyordum. ya uyumazsam ya hissedersem ya uyuyup uyanamazsam diye... neyse ameliyat günü ben yattım masaya ama zangır zangır titriyorum doktora dedim ben kalkıyorum istemiyorum gidicem. tuttu beni kaldrtmadı saçmalama dedi o sırada bana anestezi uzmanı vermiş ilacı ben leylaa nasıl kahkahalar atıyorum ama millet de benle gülüyor artık ne anlatıp gülüyorsam hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamam ben yok böyle bir mutluluk :) korkmana gerek yok canım hiç ben 3 kere ameliyat oldum ve diğer 2 sinde koşarark hoplaya zıplaya girdim ameliyata. çünkü narkoz almak çok hoşuma gidior:KK1:

valla canım tam duygularıma tercüman olmşsun. ilk ameiyatımda bende narkozdan çok korkuyordum. ya uyumazsam ya hissedersem ya uyuyup uyanamazsam diye... neyse ameliyat günü ben yattım masaya ama zangır zangır titriyorum doktora dedim ben kalkıyorum istemiyorum gidicem. tuttu beni kaldrtmadı saçmalama dedi o sırada bana anestezi uzmanı vermiş ilacı ben leylaa nasıl kahkahalar atıyorum ama millet de benle gülüyor artık ne anlatıp gülüyorsam hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamam ben yok böyle bir mutluluk :) korkmana gerek yok canım hiç ben 3 kere ameliyat oldum ve diğer 2 sinde koşarark hoplaya zıplaya girdim ameliyata. çünkü narkoz almak çok hoşuma gidior:KK1:

hehe.. narkoz bagimlisi oluyomussun :p
narkoz verin bana diye kirip dökme sakin etrafi :KK70:

hehe.. narkoz bagimlisi oluyomussun :p
narkoz verin bana diye kirip dökme sakin etrafi :KK70:

Kızlar fikirlerinizi alabilirmiyim ? burun estetigi icin hangi dr'u tavsiye edersiniz , Emre İlhan mi Muhammet Dilber mi?
Lutfen yorum yazın benim icin cok onemli
Tsk

zeyn_a, bende yeniyim burda..senin yazdigin bi kac yaziyi okumustum..ondan sana sormak istedim kime yaptirmistin ameliyati? Ve sislikler cok mu kötü oluyor, disari cikamicak kadar?

güzel moral oldu canım teşekkürler:KK16:

X