- 15 Kasım 2009
- 342
- 1
canım sende kırma işlemi oldumu o kadar şişti?
Hayir cnm benim sadece kemeri torpuledi bu aksam sislikler gozle gorulur derecede inmeye basladi bakalim yarin nasil uyanicam:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sende kırma işlemi oldumu o kadar şişti?
kızlar beni birsürü kişi eklemiş ama kimse fotolara yorum yapmamış..ben yorumlarınızı merak ediyordum..
kızlar beni birsürü kişi eklemiş ama kimse fotolara yorum yapmamış..ben yorumlarınızı merak ediyordum..
teşekkür ederim şimdi ameliyat olmak için gidiyorum iyice tarif edicem teşekkürler herkese çıkınca haberdar ederim sizi... :)
sağol evet ben de şu ara taktım burnuma..canım bence çok kötü, ille de ameliyat olması gereken bi burnun yok..ama benim de yoktu, ben oldum..yani kafaya takmıştım bi kere..insan kafasına koyunca bi şekilde yapıyo sanırım..iyi düşün derim..
canım bence kötü değil özellikle yandan düzgün. ama sen nerye takıldın nasıl olsun istiyorsun o önemli tabi. ama ben olsam herhalde o halde yaptırmazdım.
canım bence çok kötü, ille de ameliyat olması gereken bi burnun yok..ama benim de yoktu, ben oldum..yani kafaya takmıştım bi kere..insan kafasına koyunca bi şekilde yapıyo sanırım..iyi düşün derim..
selam zeyn_a :) bişey soracağım ameliyatının üstünden epeyce geçti....nasılsın?neler hissediyorsun? burnunda koku alma durumu nefes alma durumu nasıl?herkes kendi burnun gibi olmuyor bi daha asla diyor...sürekli korumak zorunda mısın? bi de temizlik işini merak ediyorum...affına sığınarak yazıyorum sümkürmek veya burnun aktığında silmek nasıl oluyor?cevap verirsen çok sevinirim...benim sürekli burnum akar alerjik sorun yaşarmıyım acaba??????
canım merhaba..2,5 aya yaklaştı ameliyat olalı..çok şükür iyiyim..koku alma durumum gayet iyi, biraz fazla gelişmiştir koku alma duyum..ameliyattan önce de kurt kadın gibiydim, hala ööleyim :)) burnumun ucu hala oldukça sert, hala yer yer uyuşuk, ama çok normal tabi, büyük bi ameliyat geçirdik aslında..ben hiç korumuyorum, ameliyattan beri burnuma aldığım darbenin haddi hesabı yok..korumaya çalıştıkça tam tersi oluyo :)) sürekli kucağımda, tepemde dolaşan bi kızım var, burnuma eli, kolu, dirseği çarpıp duruyo..dr.um korkma hiç bişey olmaz burnuna, sadece canın yanar demişti..güveniyorum ona..ayrıca son kontrole gittiğimde gözlük, güneş gibi şeyleri sormuştum ona..bana ameliyatımın başından beri yasak diilmiş bütün bunlar zaten..ameliyat tarzı ile ilgili olduğunu söylemişti dr.um..eski yöntemlerle yapılan ameliyatlarda yasaklanabiliyomuş, ama benim operayonumda bunlar yok..sümkürmek diye sormuşsun..şööle sööliyim, ben ameliyattan sonraki 1,5 ay içinde 2 kez nezle oldum :)) günde onlarca kez hapşırdım ve burnumu sildim :)) dikkatlice, acıtmadan silmeye çalıştım bi şekilde, sorun olmadı..şimdi de bahar alerjilerim baş göstermeye başladı..kaşınıp duruyo burnum, ben de kaşıyorum :) acımıyo ilk günlerdeki gibi, rahatım yani..
çok teşekkür ederim cevabın için....çünkü çevremdeki herkes ne gerek var dertsiz başına dert alacaksın vs. diyor ister istemez de kafam karışıyor.benim de senin gibi ameliyata çok elzem değil burnum...daha düzgün olsun istediğimden...emre ilhana karar verdim 8 mayıs da ameliyatım var :) sanırım daha önce de söylemiştim :)ama hala her an vazgeçebilrim kafasındayım :) en kötü şey karasızlık..sonrasında daha kötü olur mu veya nefes problemi yaşarmıyım falan filan:)))))))))hayırlısı ameliyat olmuş biri olarak da sana sordum :) cidden teşekkür ederim....
merhaba kızlar :)
bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok korkuyorum birde istanbulda uygun fiyata olmak istiyorum sizin önerebileceğiniz böle bir doktor var mı acaba :18:
20nisanda oldum amleyıtaımı yani daha 2.günüm bugun.ama çok fazla şişlik var gözlerimi açamıyorum resmen sizce normalmi kızlar:s burnum baya problemlymş çok uğraştırmış korkuorum bu şişliklerin geçmesi uzun sürerse okulada gidemem napıcam ben varmı tavsiyeniz bu arada dr um mesut özcan.