Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

dün alçımı çıkarıp foto çekildim dileyen albümüme bakabilir kızlar izmirde doktor arayanlar için fikir olsun:))

ben de muhammet dilbere oldum bugün 4. günüm daha çok tazeyim. ama bu güne kadar ağrısız sızısız geldim. Karar aşaması çok zor gerçekten. ben de burda duydum ismini ilk kötü bi yoruma rastlamadım hiç ve muayneye gittim aynı hafta.ayın 4.üydü hemen gün aldım 26 sına.Dr.a güvenmek önemli tabi.Gitmediysen bi muayneye git derim.

evet görüşücem bende bikaç gün önce burda tesadüfen gördüm ismini fotoğraflarınız varsa ekleyebilir misiniz beni

slm ardaşlar adanadan en iyi burun estetiği yapan doktor hangisi.ersal kaya veya serkan bey diye duydum tavsiyesi olanları dinliyorum cvp yazarsanız çok sevinirim

canım bende adanadan arıyorum ersal kayayı bende duydum ama bi turlu gidemedim ya görüşmeye bende ii bi doktor arıyorum

Kizlar bendede kemik egrilugi var ve kemer ameliyat olmaktan cok korkuyorum sigara kullanicisiyim bunun bi etkisi varmi?doktor arastiriyorum muhammet dilberi burada duydum ist da olmam daha iyi ama ankarada dr omer taskin yucele ameliyat olmus bi arkadasi gordum 1ay olmasina ragmen burnu superdi ve tavsiye ediyorum dedi tampon bile kullanmamis agri sizi sifir bilgisi olan varmi bu dr hakkinda

Burnumun sol deliği artık tamamen kapanmak üzere çok rahatsız ediyor sanki burnumun sol tarafına biri bastırıyomuş gibi :KK14: burnumda görünüm olarak da sol tarafa doğru bir yatıklık var ama 18 yaş altı olduğum için ameliyat yapamıyorlar :KK5: Çok rahatsız edici birşey :KK50: İçten ve dıştan kemikler deliği kapatıyo. Doktor burnumun ordaki etlerin biraz daha küçülmesi için ilaç verdi ama fayda etmedi. Mecbur bekliyorum :KK25:

Ankarada dr Sühan Ayhan'a veya dr osman latifogluna burun revizyon ameliyatı olan varsa Tecrubesini paylasabilir mı? Hem nefes alma hem de burnumda 10 yıl önce oldugum ameliyatından ötürü çökme ve asimetri var. Paylaşımlarınız icin şimdiden cok teşekkür ederim.

ameliyatımın 4. günündeyim haftaya çarşamba günü sargıları alıcam dedi doktorum ona sormayı unuttum dikişler ne zaman alınıyor ???

Selam kızlar ankarada burun estetiği olmayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz doktor hangileridir ?? ben aynı zamanda kepce kulak ameliyatıda olucam 2sinide aynı anda aradan cıkarmak istiyorum ... biraz araştırma yaptım Ankarada Zühtü Demir hocayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz bu hocayı ???

Selam kızlar ankarada burun estetiği olmayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz doktor hangileridir ?? ben aynı zamanda kepce kulak ameliyatıda olucam 2sinide aynı anda aradan cıkarmak istiyorum ... biraz araştırma yaptım Ankarada Zühtü Demir hocayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz bu hocayı ???

mehmet keteneye ameliyat oldum ben kendisinden gayette memnun kaldım araştır canım istersen biraz. ferruh bingülede iyi diyorlar

bugün sargılarım açıldı ve altından hiç beklemediğim bir burun çıktı moralimi bozmakla çokmu erken davranıyorum blmiyorum ama burnum şekilsiz acayip bir şey acaba şişliktenmi diyorum bugün 6. gün ama çok moralim bozuk yaa :KK43:(

bugün sargılarım açıldı ve altından hiç beklemediğim bir burun çıktı moralimi bozmakla çokmu erken davranıyorum blmiyorum ama burnum şekilsiz acayip bir şey acaba şişliktenmi diyorum bugün 6. gün ama çok moralim bozuk yaa :KK43:(

çok erken şu an moralini bozmak için..çok ciddi bi ameliyattan çıktın, ööle düşün..çok şiş ve biçimsiz henüz burnun..hiç moralini bozma şimdiden..

Evet çok ama çok erken böyle düşünmen için... Benden sana tavsiye bu zamanları geçiren birisi olarak. Şu an gördüğün burnun 3 ay sonraki burnun değil inan bana..
Ben ilk alçılıyken bile anlamıştım çok küçüldüğünü ama sen bu durumda değilsin. Şu an en çirkin olduğu zaman burnun.
Sadece burnunda değil ifadeni bozan, yüzündeki şişlikler, üst dudağın şekli, burun ve dudak arasındaki ödem falan filan. Yandan burnun güzel duruyor ama böyle üzmek için kendini inan çok erken sonra çok pişman olursun boş yere üzüldüğüne. Burun işi sabır işi biraz. Ödem azaltıcı şeyler kullan, bol bol duş al. Mesela duşun altına gir ve ılık su bırak yüzüne aksın, bol sıvı tüket, gerçi doktorunda söylemiştir ama ben yinede yazıyım dedim.
Yani kolay bir operasyon değil, yüzün ortasını kesiyorlar biçiyorlar ve yüz tamamen şişiyor.
Tekrar geçmiş olsun ve gereksiz sıkma canını her gün daha güzel olacak de ve güzel olsun..

ayrıca resmini gördüm şimdi..gerçekten çok beğendim..sakın üzülme lütfen..

Evet çok ama çok erken böyle düşünmen için... Benden sana tavsiye bu zamanları geçiren birisi olarak. Şu an gördüğün burnun 3 ay sonraki burnun değil inan bana..
Ben ilk alçılıyken bile anlamıştım çok küçüldüğünü ama sen bu durumda değilsin. Şu an en çirkin olduğu zaman burnun.
Sadece burnunda değil ifadeni bozan, yüzündeki şişlikler, üst dudağın şekli, burun ve dudak arasındaki ödem falan filan. Yandan burnun güzel duruyor ama böyle üzmek için kendini inan çok erken sonra çok pişman olursun boş yere üzüldüğüne. Burun işi sabır işi biraz. Ödem azaltıcı şeyler kullan, bol bol duş al. Mesela duşun altına gir ve ılık su bırak yüzüne aksın, bol sıvı tüket, gerçi doktorunda söylemiştir ama ben yinede yazıyım dedim.
Yani kolay bir operasyon değil, yüzün ortasını kesiyorlar biçiyorlar ve yüz tamamen şişiyor.
Tekrar geçmiş olsun ve gereksiz sıkma canını her gün daha güzel olacak de ve güzel olsun..

haklısın canım sabretmek biraz zor gibi gelio bana ama mecburum umarım dediğin gibi olur çokk saol :)

ayrıca resmini gördüm şimdi..gerçekten çok beğendim..sakın üzülme lütfen..

zamanı nasıl geçircem bu burunla bilmiyorum birazcık inse şişi dışardan belli olmasa ameliyat olduğum dışarı çıkıp vakit öldürebilirim ama çıkamıyorum şimdilik..

zamanı nasıl geçircem bu burunla bilmiyorum birazcık inse şişi dışardan belli olmasa ameliyat olduğum dışarı çıkıp vakit öldürebilirim ama çıkamıyorum şimdilik..

Sen takma kafana..baskalari görürse görsün, anlarsa anlasinlar ameliyat oldugunu.. sonucta sen burnunun eski halinden memnun degildin ve senin kararindi ameliyat olmak.. hic cekinme, utanma.. Cik gez,kafani dagit biraz.. istersen git bi sinemaya öyle zamanin nasil gectigini anlamazsin, bi bakarsin sislikler inmis, burnun cok güzel olmus :)

Sen takma kafana..baskalari görürse görsün, anlarsa anlasinlar ameliyat oldugunu.. sonucta sen burnunun eski halinden memnun degildin ve senin kararindi ameliyat olmak.. hic cekinme, utanma.. Cik gez,kafani dagit biraz.. istersen git bi sinemaya öyle zamanin nasil gectigini anlamazsin, bi bakarsin sislikler inmis, burnun cok güzel olmus :)

çok çok saolun sizin fikirleriniz bile moralimi düzeltti çok teşekkür ederm sanada :)

X