kızlar narkozdan ve ameliyattan korkmayın, ameliyat öncesi annem ve eşim asansörden beni yolcu ederlerken ağlamak üzereydim sanki bir daha göremeyecekmişim onları gibi , sonra gözlem odasına aldılar beni etrafımda bir sürü hastalar vardı..anestezi doktorum ve kendi doktorum geldi yanıma. doktorum nasılsın dediğinde korkuyorum dedim..o sırada damar yolu açıyorlardı doktorumda bak işte o damar yolundan ameliyat başlayacak ve bitecek tek hissettiğin şuan ki damar yolunun açılışı olacak , içerde görüşürüz dedi. bir iğne yaptılar başım döndü gülme krizi geldi hatta doktora söyledim merak etme normal dedi sonrasını hatırlamıyorum. ameliyathanei göremedim bile. ayıldığımda da üşüme falan yoktu ayılma odası yazıyordu doktorum yanmdaydı biraz başım döndü yine sonra yukarı odama çıkarttılar hemşireler zaten hep yanımdaydılar. kızlar asıl ameliyat sonrası 2.gün zor o yüzden narkozu dert etmeyin ama bir konuda uyarmak istiyorum sizi ben 49 kg.um bu yüzden kendime geldkten sonra oda da 3 kez tansiyon düşmesi yaşadım. normalde zaten tansiyonum düşüktür, anestezi sonrası zayıf kilolularda bu problem yaşanıyormuş. herkes için hayırlısı olur işallah.