kızlar bugün bandajım çıktı, çok garip geldi burnum ufacık bir törpüleme yapmıştı ama ne bileyim sanki kocaman bir burun olmuş. yarın nasıl işe gideceğim ben
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
ya bana bir yardimci olun lütfenn. benim kemikli bir burnum var muhammet dilber beya emre ilhani düsünüyorum sizce kime ameliyat olmaliyim? emre ilhanin yaptigi burunlar coook minik geldi bana hepsi ayni gibi ama emre ilhani cok begeniyolar hic kötü bir yazi okumadim hakkinda muhammet dilberin yaptigi pek burun görmedim. varmi bilgisi olan?
canım en güzeli nedir biliyomusun böyle tarifle felan olmaz cünki oturusun yanına fotonu ceker tasarımı beraber yaparsınız sanada yakışıp yakışmadığını ordan daha net görebilirsin tarif üzerine burun bana göre olmaz cünki herkesin yüz anatomisi farklı bir kere beren saat diyosun ama yüz hatların aynımı sana yakışacakmı bir kere ona bak sen egerki yakışıyorsa öyle yaptır ama cok kavisli burunda benim bildiğim kadaryla ilerde sorun olabiliyor neden diyeceksende düşme yada cökme olabiliyor nefes almaktada problem cekebilirsin doktorun yapmam demez sen istedikten sonra yaparlarda ama burda 3 senedir okuyorum ve neler gördüm sonradan pişman olacağına başta cok iyi tasarla derim
sakın panik yapmaa. aynı şeyı bnde yaşadım kac gunn agladım kocaman burnum diee. ama şiş oldugu ıcın olee.. şuann degiştıı sayılırr bnmkııı beklee sabırr ettt
yok garip oldu işte , daha kemerli oldu sanki. üstünde morluk var diye bantladı. sola girinti vardı orayı açıp kıkırdak koydu kocaman bir burun oldu( yarın bant çıkınca yine öyle görünürse napcam ben.
britneyspears canm burun tasarımına bayıldım bnde bu haziranın sonunda sınav olcam senın tasarladıgın burnu gtrcm inş. senn tasarımında bana yakısır bende muhammet dılberı dusunuyorum inş. senin ailende izin verrde sende olrsun canm :)
ya sonuçta önceden sana bi tasarım yapmıştı..ondan çok da farklı olacağını sanmıyorum..şimdi oraya kıkırdak koyarken oynama oldu, baya bi ödem yapmıştır..zamanla iner mutlaka, bozma moralini