Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar narkozdan ve ameliyattan korkmayın, ameliyat öncesi annem ve eşim asansörden beni yolcu ederlerken ağlamak üzereydim sanki bir daha göremeyecekmişim onları gibi , sonra gözlem odasına aldılar beni etrafımda bir sürü hastalar vardı..anestezi doktorum ve kendi doktorum geldi yanıma. doktorum nasılsın dediğinde korkuyorum dedim..o sırada damar yolu açıyorlardı doktorumda bak işte o damar yolundan ameliyat başlayacak ve bitecek tek hissettiğin şuan ki damar yolunun açılışı olacak , içerde görüşürüz dedi. bir iğne yaptılar başım döndü gülme krizi geldi hatta doktora söyledim merak etme normal dedi sonrasını hatırlamıyorum. ameliyathanei göremedim bile. ayıldığımda da üşüme falan yoktu ayılma odası yazıyordu doktorum yanmdaydı biraz başım döndü yine sonra yukarı odama çıkarttılar hemşireler zaten hep yanımdaydılar. kızlar asıl ameliyat sonrası 2.gün zor o yüzden narkozu dert etmeyin ama bir konuda uyarmak istiyorum sizi ben 49 kg.um bu yüzden kendime geldkten sonra oda da 3 kez tansiyon düşmesi yaşadım. normalde zaten tansiyonum düşüktür, anestezi sonrası zayıf kilolularda bu problem yaşanıyormuş. herkes için hayırlısı olur işallah.

ben de burun ameliyatı olmak istiyorum. hatta bu site sayesinde doktorumu bile seçtim ama yaş sorunum var:26: acaba 18 yaşında burun ameliyatı olursam sonra kemik tekrar kendini yenileyip yeniden bozulma durumu olur mu:44: yoksa babam beni caydırmak için mi böyle söylüyor

nese62 canım burnun cok guzel olmus ins istedıgın gıbı olmustur canım gecmıs olsun :):) hadı sende kurtuldun :))

kızlar haziranda fuat yuksele burun ameliyatı olacagım fikri olan varmı umarım pişman olmam

trabzonda önerebilceğiniz kbb uzmanı doktor varmııı estetik de yapabilen nefes sorununu da çözebilen doktor arıyorumm........

kızlar bugün bandajım çıktı, çok garip geldi burnum ufacık bir törpüleme yapmıştı ama ne bileyim sanki kocaman bir burun olmuş. yarın nasıl işe gideceğim ben

ya bana bir yardimci olun lütfenn. benim kemikli bir burnum var muhammet dilber beya emre ilhani düsünüyorum sizce kime ameliyat olmaliyim? emre ilhanin yaptigi burunlar coook minik geldi bana hepsi ayni gibi ama emre ilhani cok begeniyolar hic kötü bir yazi okumadim hakkinda muhammet dilberin yaptigi pek burun görmedim. varmi bilgisi olan?

britneyspears canm burun tasarımına bayıldım bnde bu haziranın sonunda sınav olcam senın tasarladıgın burnu gtrcm inş. senn tasarımında bana yakısır bende muhammet dılberı dusunuyorum inş. senin ailende izin verrde sende olrsun canm :)

kızlar bugün bandajım çıktı, çok garip geldi burnum ufacık bir törpüleme yapmıştı ama ne bileyim sanki kocaman bir burun olmuş. yarın nasıl işe gideceğim ben

sakın panik yapmaa. aynı şeyı bnde yaşadım kac gunn agladım kocaman burnum diee. ama şiş oldugu ıcın olee.. şuann degiştıı sayılırr bnmkııı beklee sabırr ettt

Bende aynen dogal deil guzel burun istiyorum

Bendebogazici tip necdet beye kararverdim hadi hayirlisi ama ben gercekten olmus bir burun istiyorum

Katiliyorum sana su msj haklari dolsada foto baksam

sakın panik yapmaa. aynı şeyı bnde yaşadım kac gunn agladım kocaman burnum diee. ama şiş oldugu ıcın olee.. şuann degiştıı sayılırr bnmkııı beklee sabırr ettt

yok garip oldu işte , daha kemerli oldu sanki. üstünde morluk var diye bantladı. sola girinti vardı orayı açıp kıkırdak koydu kocaman bir burun oldu ( yarın bant çıkınca yine öyle görünürse napcam ben.

ya sonuçta önceden sana bi tasarım yapmıştı..ondan çok da farklı olacağını sanmıyorum..şimdi oraya kıkırdak koyarken oynama oldu, baya bi ödem yapmıştır..zamanla iner mutlaka, bozma moralini

aaa super canım bak ben albüme bi kızın burun fotolarını üstünde koydum mavi kazagının odlugu fotoda yan proflde cok güzel duruo burnu ben de doktora kendı tasarımı mı ve o kızın o fotosunu göstercem kızın önden burnunu mahvetmıs doktor ama bence muhammet dılber cok daha guzel bi burun cıkarıcaktır. ailem izin verse yarın olurm hiç korku falan yok ben de =) ve nedense o doktora güvendm ve 6.hissm kvetldr kotu olmycaını soluo

ya sonuçta önceden sana bi tasarım yapmıştı..ondan çok da farklı olacağını sanmıyorum..şimdi oraya kıkırdak koyarken oynama oldu, baya bi ödem yapmıştır..zamanla iner mutlaka, bozma moralini

bilmiyorum , zaten çok değişmeyecekti tasarımda da söylemişti. aynen söylediğini yaptı ama garip duruyor işte. boş olan yer dolunca kocaman olmuş.

biraz önce doktordan geldim, bandajlar tamamen çıktı. bugün hoşuma gitti şişliği azalmış ilk hali ile alakası yok. nasıl mutluyum anlatamam kaç gündür moralim çok bozuktu. dümdüz nerdeyse burnum ki halen şişlik var. şişliklerin tamamen inmasi 3 ay ile 6 ay arası sürer dedi. burun içi temizliğimi yaptı. en zoru sinüsleri temizlemesi neyse nefes almamda rahatladı. haftaya cuma tekrar kontrol. kemik kırmadan bukadar düzeleceğini tahmin etmiyordum şaşırdım. siz de söylemiştiniz şişlikten öle gözüküyor diye ama panik oluyor işte insan birden görünce.

merhaba 8 ay önce Prof dr Ahmet Karacalara burun ameliyatı oldum. Septumum çocukluğumdan beri devieydi ve sağ tarafımdan kendimi bildim bileli nefes alamaz durumdaydım. Şu an heriki taraftan da çok rahat nefes alıyorum. Burnumun asla bu kadar güzel olabileceğini düşünmezdim. Ameliyat oncesi bilgisayarda gösterilenden daha güzel ve dogal oldu burnum. Ne acı ne tampon nede bir haftayı geçen morluk oldu. Hocayı şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…