- 19 Ocak 2012
- 645
- 22
sanırım kalbım duracak korkudan hele ubu yazıyı okuyunca ıyıce kotuledımm
ben yazmıştım onları:))korkulacak birşey yok merak etme:)) istersen ekleyeyim seni ve 14 günde nasıl mükemmel bir hale geldiğimi gör:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pekı şişlerın kac gunde gectı goz altların şiştmi yada morardımı
Arkadaslar merhaba..bende burun ucu operasyonu dusunuyorum.ferıt demırkan hakkında bılgısı olan varmı acaba.acıbademde
selam kizlar bende burun estetigi olmak istiyorum ama hangi doktor ile bilmiyorum siz hangileri tavsi edersiniz
kızlar 3 adet resim ekledim, bakabilirsiniz.
ben de bakabilir miyim?
ekliyorum canım seni, kabul ettikten sonra görebilirsin resimleri
merhaba arkadasım..bende sadece burun ucu operasyonu dusunuyorum.sanırım teoman beye olmussun,nasıl memnun kaldınmı bırde fıyat nasıldı.bende resımlerını gormek ısterımm.davet gonderdım..teşekkurlerr:)
benim dr.um muayeneye gittiğimde tamponsuz çalıştığını söylemişti zaten..onu seçmemdeki en önemli nedenlerden biri de buydu..gerçi ben kansız çıktım ameliyattan..sadece narkozun etkisiyle kusarken biraz kanadı..ama sonra durdu ve bi daha da kanamadı..
slm msj okudum çok memnun kaldığınızı gördüm nerde kime ameliyat oldunuz resimleri nasıl görebilirim
bende oldum .sonuctan hüsranim .ayrica genelde ameliyat olmak isteyenelerin cok sordugu soruya bir cevab vermek istiyorum.tamponlar cikinca aci oluyormu diye.ben doktorun cikarmasini bekliyodum.cok acir diye korkuyordum.ee doktor bey cikartmiyormusunuz dedim.cikardimki dedi hic hissetmedim bile.ayrica ameliyta olmak isteyenler yüzlerini iyi temizlesinler.tüy,biyik,kas felan :) ayrica ameliyattan sonra"2 3 gün sonrasi icin"hafif bir makyaj yapin derim.pudra rimel,renkli dudak kremi felan.cok iyi gelicek.o sislikleri morluklari kamufle edicek
kızlar merhaba bende mesaj yazmıştım ama kimse yardımcı olmadı bana
ben oldum ameliyatımı bu gun itibarıyla 7 gun oldu, alcım hala cıkmadı ve burnum tıkalı koku alamıyorum sıkıntılı bi surec
ve cok agrım oldu baş agrısı ve burun agrısı , baş agrısı olan var ameliyattan sonra bende cok oldu
teşekürlerr...:)