Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canm simdi doktordan geliyorum, sukur ki alcim cikti ve dikislerim alindi.. sendeki ayni sikinti bende de var ve doktorum odemden dedi.. suanki halinin 2/4 veya 1\4 arasnda inicek dedi.. takma kafana insallah cok ii olcak.. bugun sabah bi suru foto cektm ve bian OFF NERDEN AMELIYAT OLDUM dedim ve buyuk can sikntisiyla doktora gttm. ama suan o kadar neseliyim ki beni cok rahatlatti.. alciyi cikardi, burnma masaj yapti, dikslerimi aldi.. sonra da 1 saat kadar konstk ve rahatladim.. zamanla odemler gecicek ve burnuslar kuculcek ,) alci sonrasi dahi guzel benim, suan yine memnun modundaym... :))

Takılcak bi durum yok canım ödemden dolayı öyle. Benim 2.5 ay olmasına ragmen yeni yeni burun ucu sertlik geçti diyebilirim ve hala bana ucu şiş gözüküyor ki doktor da öyle diyor yani tam tamına oturması 6 ayı bulur deniliyor.

canım memnun olmana çok sevindim..en önemlisi senin mutlu olman, gerisi boş..ödem var yani hepimizde bolca..o zaman süper :)) ben de yarın bandajlarımı açtırmaya gidicem..dikişlerim de alınıcaktı ama bugün hepsi tek tek elime geldi, hiç de acımadı..demek alınma zamanı gelmiş..heyecan dorukta bakalım..

hımmm demek sertliklerin geçmesine daha bayaa var..neyse sert olması demek daha şekil oturmadı ve küçülücek demek ööleyse..benim de işte ucu şiş bayaa şu an, ki asıl işlem ucunda olucaktı..burnumun ucunu hala aynı ameliyat öncesi gibi görünce panik yaptım biraz ama anlıyorum ki hepsi normal..çok sağol hayatım..

benimde nerdeyse 3,5 ay oldu.burnumun sol tarafına dokunduğum zaman hissettiğim mercimekten büyük bi şişlik vardı.böyle kalıcak diye üzülüyordum,hatta resimlerime dikkatli bakarsanız belli...doktorum ödem olan yere daha fazla bastırarak masaj yap demişti,iyi ki yapmışım şu an ödemin çok azı kaldı.bu arada aynı doktora ameliyat olan bir yakınıma rastladım geçen gün.o hiç masaj falan yapmamış,burnu sert ve çok dik geldi bana.aman kızlar masajı ihmal etmeyin.ödemlere ve iyileşmeye müthiş faydası var.test ettim ,onayladım....herkese geçmiş olsun...

ayy ne güzell senin yha cok sevındım valla darısı basıma tatlımm

doğru sölüyosun bencede önemli nese sen atlatmıssın :)) geçmiş olsun

yha sen bıde benım burnumu görsen sankı hıç degısmemıs cok üzülüyodum ama demek böyle oluyomus

kızlar burnumm bi kaşınıyo bi kaşınıo anlatamam kafayı yicem bide benim burun sürekli tıkanıyo nefes alamadımm daha dogru düzgünn sizinde böle mi

kızlar burnumm bi kaşınıyo bi kaşınıo anlatamam kafayı yicem bide benim burun sürekli tıkanıyo nefes alamadımm daha dogru düzgünn sizinde böle mi

geçmiş olsun kime oldunuz ameliyatı?vücut herhangi bir dokuyu tamir ederken kaşınma ve karıncalanma hissi olurmuş...

canım henüz iyi nefes alamaman normal bence..çünkü burnumuzun dışı gibi içinde de ödem var ve etlerimiz çok şiş..bu benim tespitimdi, bugün dr.uma da sordum ve onaylattım..çok normal dedi..

Henüz çok erken sizin için kızlar benim 1 ayı geçti daha yeni yeni rahat nefes alabiliyorum ki arada yine tıkanıyor, burun işi sabır işi

canım henüz iyi nefes alamaman normal bence..çünkü burnumuzun dışı gibi içinde de ödem var ve etlerimiz çok şiş..bu benim tespitimdi, bugün dr.uma da sordum ve onaylattım..çok normal dedi..

oncelikle gecmis olsn canm.. benm bugn 7.gunm morluklar gecti ama iki gozm de kanlnmisti henuz onlar gecmedi veee burnum acayip kasiniyo :) doktorum iilesiyo dedi.. ben de daha tam nefes alamiyorum ve tikaniyo.. o da cok taze oldugundan.. spreyini sikip burun ici yumusayinca hafifce temizle. gorecksin ki pihtilasms kanlar nefesini tikayanlar.. ben gunde 1 kere temizliyorum doktorum yavasca kulak copuyle temzle demisti..

burnumda 40. günüme girdim arkadaşlar:)) şimdi burnuma dışarıdan darbe almamak için dikkatli davranma dışında bir çabam yok. üstünde çok az sivilce kaldı. görüntüsü gayet hoş ama burnumun önündeki direkte minicik bir ip var o gitmiyo bir türlü:)

dogru söylüyosun tatlım yarın doktoruma gdıcem atelı cıkarıcak galıba ve kesın yıne içini temizliycekk en zoru oydu bence

benımde 7 oldu tatlımm ama ben temizlemeye cok korkuyorumm ve burnum hala cok şiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…