- 3 Aralık 2010
- 34
- 2
canım aynı sorun bende de var. ben de profilden sevmiyorum. ama insanlar gerek olmadığını ben söylemesem fark etmediklerinii söyleyip ne gerek var diyorlar. herkes böyle deyince benım de kafam karışıyor acaba ben şımarıklık mı yapıyorum diye :S böyle herkese kulak asarsak olamayız bence :S:26:
canım aynı sorun bende de var. ben de profilden sevmiyorum. ama insanlar gerek olmadığını ben söylemesem fark etmediklerinii söyleyip ne gerek var diyorlar. herkes böyle deyince benım de kafam karışıyor acaba ben şımarıklık mı yapıyorum diye :S böyle herkese kulak asarsak olamayız bence :S:26:
3life nasılsın?şişliklerin inmeye başladı mı,memnun musun burnundan?
Kızlar ya çok korkuyorum bi kaç video izledim çok korkuyorum tanponları cıkartıldındada çok acıyomus nolur yardım edin yaacıyomu çok
Kızlar ya çok korkuyorum bi kaç video izledim çok korkuyorum tanponları cıkartıldındada çok acıyomus nolur yardım edin yaacıyomu çok
:)))) Bu aşçıya yemek tarif etmek gibi bişey olur canım :))) Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah güzel bir şekilde sağlıkla atlatırsın, doktara kavisli bir burun istemediğini, Beren Saat'in burnuna benzer burunlardan hoşlandığını yüzüne gidip gitmeyeceğini sor, gider derse öyle bir burun istediğini söylersin, zaten tasarımı yaparken de anlatırsın burun sırtını ucunu nasıl istediğini.
merhabalar arkadaşlar bende yeniyim ve yorumlarınızı okudum bu aralarda bu konuyla fena halde ilgileniyorum sizinde dediğiniz gibi aynı şey benim çevrem içinde geçerli ne gerek var o acı çekilirmi gibi birsürü yorum ama ben cesaretimi topladım ve en kısa zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum aslında korkak bir yapım vardır ameliyatlarla ilgili ama sonucunda gerçekten mutlu olacaksak gerçektende kulak asmamak gerekir dediğiniz gibi
Canım kesinlikle korkma ameliyat kısmından sen zaten uyuyorsun doktorun güzel güzel yapıyor burnuşunu.İlk 3 gün biraz zor oda ağrı sızıdan değil tampon koyarsa ağızdan nefes alıp vermekten zorlaşıyor ama onuda atlatıyorsun Allah sabır veriyor insana.Tampon alınma kısmına gelince hissettiğin acıda değil tuhaf bir duygu hafif sızın oluyor ama öyle kocaman değil zaten alınsın diye bekliyosun rahatlıyosun gerçekten.Şuan Yüce Rabbime şükrediyorum iyi ki olmuşum :)
kizlar merhaba...dr. erdinc ak ve dr aykut misirlioglu ile ilgili tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. lütfen iyi kötü tecrübelerinizi benimle paylasin, cok kararsiz kaldim. herkese simdiden tesekkürler!
Henüz çok erken sizin için kızlar benim 1 ayı geçti daha yeni yeni rahat nefes alabiliyorum ki arada yine tıkanıyor, burun işi sabır işi
teşekkür ederim canım..hemendeneyimlerimi paylaşıyorum:))
ameliyattan günler önce stresten midem safra kesem ağırmaya başladı.bunu doktoruma söyledim..o da hemen bir serum verilmesini istedi..hemşire serum için damar buluncaya kadar ben bayıldı tabidaha doğrusu tansiyonum dştü kendimden geçtim..bilincim yerindeydi..sonra kendime geldim..
ameliyat kesinlikle korktuğumuz gibi değil bunu bil öncelikle..hatta ben baktım vücudum uyuşuk..narkoz etkisini gösterdi başlayın diye mırıldandım..meğer 2.5 saatlik ameiyat olmuş bitmiş ben de kendime gelmeye başlamışım..ondan uyuşukmuşum:)))
amel,yat sonrası önce elektrik çarptı zannedeceksin sonra titremeye başlayacaksın..zangır zangır..bikaç dakika sürecek..o da narkoz etkisi..
genelde kusturuyorlarmış..ben kusmadım o yüzden bikaç gün baş ağrısı ve baş dönmesi yaşadım..
burun ağrısı olmayacak..uzun süreli anestezi gibi bişeyden bahsettiler..
ağrın sızın ilk gün olur o da çok değil..korkacak birşey değil..
tamponu bunundan çıkarırken de için cız edecektir...
bundan sonraki aşam alçının çıkması...önümüzdeki pazartesi de onu yaşar deneyimlerimi aktarırım:))
açıkçası ben burundan çok çekmedim de dudaklarımı dolgunlaştırdım en çok o etkiledi beni..
sanırım resmle gidersen ya da şu sanatçıya benzsin dersen tam anlamıyla öyle yapmıyorlar snn yüz yapın önemli diye biliyrm canım ben.Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
sanırım kalbım duracak korkudan hele ubu yazıyı okuyunca ıyıce kotuledımm
pekı şişlerın kac gunde gectı goz altların şiştmi yada morardımı
ben doktor serdar öztürke olcam herkes cok ovuyo baklım artık bıde mehmet jketene varmıs onada ıyı dıolar
bende cok korkuyorum cuma gunu amelıyatım varama ınanılmaz korkuyorum