Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

trabzonda burun estetiği olan ya da yakını yaptırmış olan varmı farabi arastrma hastanesnden bana önerebilcegnz doktor ?? bnm burnum kemerli ayrıca burnmdan nefes alamıorum ( olsammı olmasammı kbbci arıyorum kızlar yardm :))

merhabalar arkadaşlar bende yeniyim ve yorumlarınızı okudum bu aralarda bu konuyla fena halde ilgileniyorum sizinde dediğiniz gibi aynı şey benim çevrem içinde geçerli ne gerek var o acı çekilirmi gibi birsürü yorum ama ben cesaretimi topladım ve en kısa zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum aslında korkak bir yapım vardır ameliyatlarla ilgili ama sonucunda gerçekten mutlu olacaksak gerçektende kulak asmamak gerekir dediğiniz gibi

merhabalar arkadaşlar bende yeniyim ve yorumlarınızı okudum bu aralarda bu konuyla fena halde ilgileniyorum sizinde dediğiniz gibi aynı şey benim çevrem içinde geçerli ne gerek var o acı çekilirmi gibi birsürü yorum ama ben cesaretimi topladım ve en kısa zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum aslında korkak bir yapım vardır ameliyatlarla ilgili ama sonucunda gerçekten mutlu olacaksak gerçektende kulak asmamak gerekir dediğiniz gibi

Kızlar ya çok korkuyorum bi kaç video izledim çok korkuyorum tanponları cıkartıldındada çok acıyomus nolur yardım edin ya acıyomu çok

Kızlar ya çok korkuyorum bi kaç video izledim çok korkuyorum tanponları cıkartıldındada çok acıyomus nolur yardım edin ya acıyomu çok

Benim doktorum tampon kullanmadı ameliyatımda ama zaten şimdi eskisi gibi sargı bezinden metrelerde tampon kullanılmıyor silikon tampon kullanıyorlar bu da pek acı vermiyormuş, keske hiç izlemeseydin o tür videoları seni ancak korkutur, hiç düşünme sen uyuyo olacaksın ve hiç birşeyi hissetmeyeceksin burun ameliyati sonrasında oyle abartılacak ağrıların falan olmuyo hatta nerdeyse hiç olmuyo olanı da ağrı kesicilerle kolaylıkla atlatiyorsun
Hmm ama sunu eklemeden geçemeyeceğim ameliyat sonrasi benim boğazım resmen yara olmuştu 5gun birşey yiyip içermemistim o kısılm bayasikintiliydi

Son düzenleme:

Canım kesinlikle korkma ameliyat kısmından sen zaten uyuyorsun doktorun güzel güzel yapıyor burnuşunu.İlk 3 gün biraz zor oda ağrı sızıdan değil tampon koyarsa ağızdan nefes alıp vermekten zorlaşıyor ama onuda atlatıyorsun Allah sabır veriyor insana.Tampon alınma kısmına gelince hissettiğin acıda değil tuhaf bir duygu hafif sızın oluyor ama öyle kocaman değil zaten alınsın diye bekliyosun rahatlıyosun gerçekten.Şuan Yüce Rabbime şükrediyorum iyi ki olmuşum :)

kizlar merhaba...dr. erdinc ak ve dr aykut misirlioglu ile ilgili tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. lütfen iyi kötü tecrübelerinizi benimle paylasin, cok kararsiz kaldim. herkese simdiden tesekkürler!

bence fotograf götürmelisin bende cuma günü olcam:)

cnm herkes numara yapıo çünkü yok ayy berbat burnun var dıe kımse soylemez karamel bende cuma olcam amelıyat bakalım sonuc nasıl olacak

bende cok korkuyorum cuma gunu amelıyatım var ama ınanılmaz korkuyorum

kizlar merhaba...dr. erdinc ak ve dr aykut misirlioglu ile ilgili tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. lütfen iyi kötü tecrübelerinizi benimle paylasin, cok kararsiz kaldim. herkese simdiden tesekkürler!

ben doktor serdar öztürke olcam herkes cok ovuyo baklım artık bıde mehmet jketene varmıs onada ıyı dıolar

sanırım kalbım duracak korkudan hele ubu yazıyı okuyunca ıyıce kotuledımm

sanırım resmle gidersen ya da şu sanatçıya benzsin dersen tam anlamıyla öyle yapmıyorlar snn yüz yapın önemli diye biliyrm canım ben.

bende cok korkuyorum cuma gunu amelıyatım var ama ınanılmaz korkuyorum

Sakın korkma canım gerçekten zaten insana o gün bi cesaret geliyor şahsen ben çok iyiydim düşünsene senelerce bu anı bekliyosun ve gelmiş sadece saatler kalmış ne kadar güzel zaten dediğim gibi uyuyosun hooop olmuş bitmiş ilk 3 gün sadece sonrası kolay gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…