- 14 Şubat 2012
- 32
- 0
Medicine istanbul hospital da cnm
hımm bende acıbadem maslak ta olucam yarın anestezi uzmanına gdiceksin dimi yha bide bişey sorucam ameliyata giderken bütün kıyafetleri cıkarttırmazlar dimi burun sonuçta
zeyna geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim canım
kızla ben dün ameliyatımı oldum..aynı gün çıktım hastaneden..akşam 22:00 civarı evdeydim..aslında biraz geciktim çünkü narkozdan sonra çok kustum maalesef..ama başkaları da vardı yanımda ameliyattan çıkmış, onlar hiç kusmadı..bünyeye bağlı sanırım..hala başım dönüyo bugün..hep narkozun etkileri bunlar..burnun nasıl oldu derseniz, şu an hiç bişi anlamadım..zaten tampon koymadı dr.um..tamponsuz çalışıyo..sadece burnumun üstünde sargı bezi gibi bişi var..biraz şiştim ama morluk yok denecek kadar az..benim burnumda çok sorun yoktu zaten, biraz ucuyla oynanacak ve küçülecekti..ama şu an hiç değişik bi burun göremiyorum..acaba ödemden mi? ne dersiniz? resimlerimi de koyucam en yakın zamanda
canım çok gecmış olsun kıme amelyat oldun Teoman Dogan dıodun en son?
canım geçmiş olsun. narkoz etkisinden kusanlar var. bünyeye bağlı. narkozu atmak için bol su iç ve idrara çık. daha çabuk atarsın. burnun daha belli olmaz dur. sende büyük sorun da yokmuş. tamamen oturması 1 yılı bulur ama 15gün sonra aşağı yukarı şekli belli olur. şu an yanakların bile şiştir senin. çok normal. burun ucu şişi özellikle çok geç gidiyor. burnunun şekli için iyi ya da kötü yorum yapma henüz biraz sabır et bekle.
Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum cemil beyi düşünüyorum. şuan üniversitede olduğum için yaz tatilinde düşünüyordum ama yazın daha zor olabilir diye düşündüm daha sonra. özellikle izmir sıcağında.. seneye ara tatilde olurum herhalde. 1 ay tatilim olcak yeterlimi sizce iyileşmem için? ücretleri ne kadar? ya birde yaptıranlar memnun mu yeni üyeyim çok kemerli bir burnum var ayrıca nefes alma problemim var. hatta burnum ve başım çoğu zaman ağrıyo sanırım sinüzitten. ikisi bir arada gerçekleştirilebilirmi? ailem estetiğe olumlu bakıyor ama erteliyorlar sürekli bende kendim karşılıcam ücretini.. izmirde ameliyat olan varsa fikirlerini paylaşabilirmi benimle
canım benim bu işin en makbulü ikisinin bir arada yapılması yani nefes alma deviasyon ve kemer rinoplasti estetik operasyonu. bir aylık süredede rahatlıkla sıkıntılarını atmış olursun zaten sıkıntı en fazla 3 gün sürüyor daha sonrakiler şişliklerin inmesi morlukların azalmsı gibi şeyler kalıyor . şimdiden geçmiş olsun izmirli arkadaşlar doktor konusunda tafsiyede bulunurlar.
Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum cemil beyi düşünüyorum. şuan üniversitede olduğum için yaz tatilinde düşünüyordum ama yazın daha zor olabilir diye düşündüm daha sonra. özellikle izmir sıcağında.. seneye ara tatilde olurum herhalde. 1 ay tatilim olcak yeterlimi sizce iyileşmem için? ücretleri ne kadar? ya birde yaptıranlar memnun mu yeni üyeyim çok kemerli bir burnum var ayrıca nefes alma problemim var. hatta burnum ve başım çoğu zaman ağrıyo sanırım sinüzitten. ikisi bir arada gerçekleştirilebilirmi? ailem estetiğe olumlu bakıyor ama erteliyorlar sürekli bende kendim karşılıcam ücretini.. izmirde ameliyat olan varsa fikirlerini paylaşabilirmi benimle
Yarın ameliyat oluyorum dua edin bana kızlar:)