Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım iç çamaşırı olarak sadece kilot kalıyormuş diğer herşey yok cıbılcıbıl yani :26:

Son düzenleme:
kızla ben dün ameliyatımı oldum..aynı gün çıktım hastaneden..akşam 22:00 civarı evdeydim..aslında biraz geciktim çünkü narkozdan sonra çok kustum maalesef..ama başkaları da vardı yanımda ameliyattan çıkmış, onlar hiç kusmadı..bünyeye bağlı sanırım..hala başım dönüyo bugün..hep narkozun etkileri bunlar..burnun nasıl oldu derseniz, şu an hiç bişi anlamadım..zaten tampon koymadı dr.um..tamponsuz çalışıyo..sadece burnumun üstünde sargı bezi gibi bişi var..biraz şiştim ama morluk yok denecek kadar az..benim burnumda çok sorun yoktu zaten, biraz ucuyla oynanacak ve küçülecekti..ama şu an hiç değişik bi burun göremiyorum..acaba ödemden mi? ne dersiniz? resimlerimi de koyucam en yakın zamanda

hımm bende acıbadem maslak ta olucam yarın anestezi uzmanına gdiceksin dimi yha bide bişey sorucam ameliyata giderken bütün kıyafetleri cıkarttırmazlar dimi burun sonuçta

evet canım sadece iç çamaşırın kalıyor . eger narkozu erken verirlerse iyi çünkü amaliyathaneler buz gibidir üşüdüğünü hissetmemen açısından.:))

canım geçmiş olsun. narkoz etkisinden kusanlar var. bünyeye bağlı. narkozu atmak için bol su iç ve idrara çık. daha çabuk atarsın. burnun daha belli olmaz dur. sende büyük sorun da yokmuş. tamamen oturması 1 yılı bulur ama 15gün sonra aşağı yukarı şekli belli olur. şu an yanakların bile şiştir senin. çok normal. burun ucu şişi özellikle çok geç gidiyor. burnunun şekli için iyi ya da kötü yorum yapma henüz biraz sabır et bekle.

canım çok gecmış olsun kıme amelyat oldun Teoman Dogan dıodun en son?

evet tatlım..teoman doğana oldum..dediği gibi tampon koymadı, şişlik ve morluk olabileceği en az seviyede..dediği herşey doğru yani..mutlaka resim koyucam bugün-yarın..iyi dileklerin için çok sağol

canım herkes çıktı hastaneden bi ben kaldım..ööle çok kustum ki, 2 şişe serum verdiler mide bulantım için..ama şimdi çok iyiyim çok şükür..bol su içiyorum dediğin gibi..demişti ki dr.um ameliyattan ilk çıktığında gördüğün burun aslında en doğru hali olucak ama daha sonra şişmeye başliicak..gerçekten de ilk 2 saat içinde çektiğim fotoğrafla şu anki hali çok farklı..ameliyattan çıktığımda çok hoşmuş..şimdi şişti tabi biraz, özellikle ucu..benim burada en büyük şansım nefes alarak uyanmak oldu, tampon olmadığı için..bunun için dr.uma gerçekten çok teşekkür ederim..sana da çok teşekkürler iyi dileklerin için canım..

merhaba arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum muayene oldum burunda yandan görünüşte kemer var önden hiç bi sorun yok muayeneden sonra grip oldum o yuzden ameliyat kaldı gripken yapmıyolar çünkü , o arada bende google çok araştırdım biraz korkmaya başladım bayılıp uyanamayanlar var , lokal mı oluyor genelmi anestezi? birde ameliyattan sonra cıkar cıkmaz ne kadar kötü durumunuz cok morluk ve şişlik oluyorumu?acı oluyormu? ne kadar sonra kendimize geliyoruz? bunu birebir ameliyat olandan duymak istiyorum ,doktor herzamnki gibi ileşirsin diyor ama, ben ankarada kbb doktoru korhan asal ' a ameliyat olmayı düşnüyorum muhtemelen tamamen ileştikten sonra haftaya ,ameliyat olan varmı bu doktora varsa konuşmayı cok isterim.. cevaplarınız bekliyorum teşekkürler..

Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum cemil beyi düşünüyorum. şuan üniversitede olduğum için yaz tatilinde düşünüyordum ama yazın daha zor olabilir diye düşündüm daha sonra. özellikle izmir sıcağında.. seneye ara tatilde olurum herhalde. 1 ay tatilim olcak yeterlimi sizce iyileşmem için? ücretleri ne kadar? ya birde yaptıranlar memnun mu yeni üyeyim çok kemerli bir burnum var ayrıca nefes alma problemim var. hatta burnum ve başım çoğu zaman ağrıyo sanırım sinüzitten. ikisi bir arada gerçekleştirilebilirmi? ailem estetiğe olumlu bakıyor ama erteliyorlar sürekli bende kendim karşılıcam ücretini.. izmirde ameliyat olan varsa fikirlerini paylaşabilirmi benimle

canım benim bu işin en makbulü ikisinin bir arada yapılması yani nefes alma deviasyon ve kemer rinoplasti estetik operasyonu. bir aylık süredede rahatlıkla sıkıntılarını atmış olursun zaten sıkıntı en fazla 3 gün sürüyor daha sonrakiler şişliklerin inmesi morlukların azalmsı gibi şeyler kalıyor . şimdiden geçmiş olsun izmirli arkadaşlar doktor konusunda tafsiyede bulunurlar.

Teşekkür ederim canım inş istediğim gibi olur karar verdim yaptırcam ama bakalım..

bence ameliyat icin en iyi tarih ilkbahar.cünkü günes yasak.yazin hic disari cikmam diyosan ol.ama kisinda iyi degil.normalde soguktan insanin burnunun diregi sizliyor.ameliyat olunca daha beter olur.en iyisi ne cok soguk ne cok sicakta.ilkbahar ideal

bugün hayatımın en güzel günlerinden biri çünkü alçım çıktı.. ve sonuç.. muhteşemmmmm :) dr hüseyin altun.. kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar..bugün yarın resimlerimi yüklüycem..ufak bir bandaj var burnumda ama ona rağmen çok güzel görünüyorrr :))) darısı ameliyat olmayı düşünenlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…