Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende ento kbb dal merkezinde estetik düşünüyorum.Burnum kemerli ve ucu düşük acaba sgk estetikle ilgili olunca bu kuruluşta bir kısmını karşılıyor mu?Hiç entoda sgk ile anlaşmalı burun estetiği yaptıran var mı?

estetiği sgk karşılamaz. ancak deviasyon yapılırken estetik birlikte yapıp tüm tetkik tahlil yatış bunları sgk dan alıp sadece estetiği ücretlendiriyorlar tabi buda sgk ile anlaşması olan özeller için geçerli . fiyatlar dersen biz eşime 2500 ödedik eşime.

Arkadaşlar sgk kesinlikle estetiği karşılamıyor..devlette ameliyat için makul bir ücret alınıyor..dr.um bana gelişmesini tamamlamamış bir vücutsa örneğin burnun eğriliği yaptırılsa bile tekrar eğrilebileceyini söyledi bilginiz olsun..23-24 yaşından önce yaptırmayın...

Arkadaşlar sgk kesinlikle estetiği karşılamıyor..devlette ameliyat için makul bir ücret alınıyor..dr.um bana gelişmesini tamamlamamış bir vücutsa örneğin burnun eğriliği yaptırılsa bile tekrar eğrilebileceyini söyledi bilginiz olsun..23-24 yaşından önce yaptırmayın...

söylediklerine kesinlikle katılıyorum canım.. sgk kesinlikle karşılamıyor.. ancak deviasyon var ise ikisi birlikte yapılacaksa estetik için ücret alınıyor diye biliyorum ben de.. ben özelde yaptıracağım için devlette pek araştırmam olmadı açıkçası ama dikkatli olmak gerek bu konularda, uygun bir fiyata gelsin diye de üstünkörü davranmamak lazım.. yaş da önemli bir kriter elbette.. benim doktorum da ideal yaşın 22 ve üzeri olduğunu söyledi..

kişisine göre değişir ama kızlarda en erken 17 o da aile izni gerekiyordur.

şahsi fikrim 21 yaşından önce olmak kişide sonradan pişmanlık yaratabilir.

tşk ederim bende öyle düşünüyorum vücut gelişimini tamamladıktan sonra olması daha mantıklı

teşekkür ederim tabiki önemli olan burndan memnun kalmak ama bende 2500 den yukarysa fiyatlar zorlar beni.Tabi madem zorlar neden estetik olmak istiyorsun diyebilirsiniz.Ama çok rahatsız oluyorum bu görüntüden ve sanki insanlar benimle konuşurken burnuma bakıyor gibi geliyor.

teşekkür ederim tabiki önemli olan burndan memnun kalmak ama bende 2500 den yukarysa fiyatlar zorlar beni.Tabi madem zorlar neden estetik olmak istiyorsun diyebilirsiniz.Ama çok rahatsız oluyorum bu görüntüden ve sanki insanlar benimle konuşurken burnuma bakıyor gibi geliyor.

canım tabiki her şey bence önce maddiyat eğer bir insan burnunu beğenmiyorsa benim eşim gibi yaşı 40 bile olsa ameliyat yaptırıyor.

ve inanın günümüzde dış görünüşe verilen önem en üst düzeyde hatta aşırıya kaçmış durumda bunu tasvip ettiğim için degil ama gördüklerimiz yaşadıklarımız bu sonucu ortaya çıkarıyor .
şimdi sana desemki takma kafana yine takacaksın onun için sende kendine yakışan bir buruna sahip olursun inşallah.

canım tabiki her şey bence önce maddiyat eğer bir insan burnunu beğenmiyorsa benim eşim gibi yaşı 40 bile olsa ameliyat yaptırıyor.

ve inanın günümüzde dış görünüşe verilen önem en üst düzeyde hatta aşırıya kaçmış durumda bunu tasvip ettiğim için degil ama gördüklerimiz yaşadıklarımız bu sonucu ortaya çıkarıyor .
şimdi sana desemki takma kafana yine takacaksın onun için sende kendine yakışan bir buruna sahip olursun inşallah.

ağğğzına sağlık arkadaşım ne güzel de anlatmışsın.. maalesef ki günümüzde dış görünüşe öyle çookk önem vermeye başladık ki; bu çok rahatsız edici ve tasvip edilmeyen bir durum olsa da sanırım ben de dahil olmak üzere bu duruma alıştımmm :KK5: ve belki de sırf bu duruma alışmamın sonucu olarak ben de ameliyat için çaba sarf ediyorum.. tabi bu madalyonun bir yüzü.. diğer yüzü de kendimizi iyi hissetmememiz.. insanın beden sağlığı kadar ruh sağlığı da önemli.. bu nedenle de ruh sağlığı, özgüveni yitirmemek için de çaba göstermek gerekli..

ağğğzına sağlık arkadaşım ne güzel de anlatmışsın.. maalesef ki günümüzde dış görünüşe öyle çookk önem vermeye başladık ki; bu çok rahatsız edici ve tasvip edilmeyen bir durum olsa da sanırım ben de dahil olmak üzere bu duruma alıştımmm :KK5: ve belki de sırf bu duruma alışmamın sonucu olarak ben de ameliyat için çaba sarf ediyorum.. tabi bu madalyonun bir yüzü.. diğer yüzü de kendimizi iyi hissetmememiz.. insanın beden sağlığı kadar ruh sağlığı da önemli.. bu nedenle de ruh sağlığı, özgüveni yitirmemek için de çaba göstermek gerekli..

sağol canım benim . inşallah sende en kısa zamanda ameliyatını olursun şimdiden geçmiş olsun burda sorularına cevap verecek bir çok arkadaş var .

kızlar, burun estetiğinde çok pahalı çok iyi olacak çok ucuz kötü olacak diye birşey yok. şöyleki bu fiyatı etkileyen doktor harici, doktorun hangi hastanede ameliyat yaptığı. pahalı bir hastanede yapıyorsa ameliyatlarını 5binden aşağı olmaz tabi... ben tıp merkezinde oldum. orada tüm doktorlar aynı fiyata yapıyor. benim doktorumdan herkes memnun. ama bir doktor var aynı merkezde eskiden yorumlar çok iyiyken son zamanlarda yorumlar o kadar iyi değil. belki yoğunluktan... bazı ünlü doktorlar var, hastaları memnun ama resimlere baktığında bana yapığı burunlar fazla mükemmel geliyor. burun ucu ince ve kalkık oluyor... ben dışarıdan bakanların estetik olduğunu anlamasından hoşlanmıyorum. ama kimisi de öyle olmasını ister. benim burnumun estetik olduğunu anlayan olmadı daha... doğal ama güzel bir burun. kalkıklığı normal. burun ucum çok ince değil...

kimi doktor da tamamen doğallıktan yana.kalkık bile yapmıyor...benim doktorumun yaptığı burunlar bence birbirine benziyor. kimisi e kişiye göre çalışıyor...

nasıl bir burun istediğinizi karar verin, ünlülerin ki gibi ucu kalkık ince mi doğal ama güzel mi? ona göre bütçe belirleyin. ödeyebilecğeiniz en yüksek fiyat ne? ona göre doktorların fiyatları belli... buradaki hastalardan öncesi sonrası resimlerine bakın. doktor sayınızı 3-5 arası tutup hepsiyle yüzyüze görüşün. tasarım burnu göz önünde bulundurmayın. tasarımla ameliyat sonrası aynı olmaz... tasarım dediğin bir nevi photoshop... doktor asıl son kararını ameliyat sırasında verir. kemik yapınızı yakınen görünce.

içinize sinen bir doktor olduğunda da çok ertlemeyin. çok inceleyince, beklenti artar, korku olur... gerek yok. biraz da şans işi bu operasyon. size uygun en yakın zamanda ameliyat olmak gerek.

ben buradan 1 hafta araştırdırm. sonra bir doktor aklıma yattı. görüşmeye gittim. tahlil yaptırdım aynı gün. ertesi gün ameliyat oldum.

Merhaba ben yeni üye oldum burun ameliyatı olmak istiyorum aynı zamanda çenemi de düzelttirmeyi düşünüyorum aranızda
her iki ameliyatı olan var mı?

merhaba canım. bence düz bir burun isteme. tabii önemli olan yüzüne yakışması ama eğer yüzüne hafif bir kavis gidiyorsa bence iste. hem berenin burnu güzel değil ki. onun burnu düz de değil ayrıca hafif kemeri var... ben de senin gibi düşünüyordum ameliyat öncesi kavis istemiyorum yüzüme yakışan olsun demiştim doktoruma, o yine de hafif kavisli olsun dedi şimdi çok memnunum. düz isteyen çoğu insan da sonradan pişman oluyor keşke kavis isteseydim diye... şimdiden çok geçmiş olsun ; )

merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz?Teşekkürler

canım yazdığım gibi 5 gün oldu. suanda aksi giden bir durum olmadı çok şükür kanama vs. yarın emre bey tamponlarımı alacak.
yüzüm hassas olduğu için fazlaca şişti ve morardı ama günbegün iyileşiyor şiş iniyor morluklar pembeleşiyor.
bir de benim gözüm kanlandı. mesela daha önce böyle bir problemi olan var mı burada görmedim.
dediğin gibi umarım güzel olmuştur :) darısı başına canım :)

merhaba öncelikle geçmiş olsun ben de burun ameliyatında Emre beyi düşünüyorum.Şehir dışından gelecegim şişliklerim ve morlukların gecmesi için 20gün yetrli olur mu?Teşekkürlerr

Ya hanı o kemık varya o kemık gıdınce burun kalınlaşıyor ama o ıncelıcek canım korkma benımde ılk başlarda çok kalındı ınceldı ,benım burnumun ucunu bır tutsan varya anlatamam sana :)heykelcık gıbı duruyor ıcınde taş koymuşsun gıbı bu nasıl yumuşucak ya :S:SInanamıyorum ıhtımal vermıyorum :KK70:

Merhaba doktorunuzu yazar mısınız?

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben Nazım ÇERKEŞ ile ilgili bilgi istiyorum ona ameliyat olan varmı aranızda acaba?

merhaba öncelikle geçmiş olsun ben de burun ameliyatında Emre beyi düşünüyorum.Şehir dışından gelecegim şişliklerim ve morlukların gecmesi için 20gün yetrli olur mu?Teşekkürlerr

canım göz kanlanması evet eşimde oldu sol gözü kanlandı.

20 günde şişlik pek kalmıyor ancak göz altların morlukları az da olsa grimsi bir renge dönüyor tabi bunlar her hastada farklı olur ama üç aşağı beş yukarı misali aynıdır şimd,iden geçmiş olsun.

X