Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ya dış taraftan belirgin bi kemik yamukluğu yok ama burnun içindeki l gibi olması gerek kemik neredeyse c olmuş durumda, doktorumda eğer burundaki kıkırdaklar yeterli olursa dediğin gibi yapacak ama her duruma karşı haberim olsun diye öyle dedi, ve gittiğim bir kaç doktor da aynı şeyleri söylemişti, süre olarak görüştüğüm 5 doktordan 4ü böyle olması gerektiğini söyledi, çünkü o kemik düzeltilemezse alınacak ki büyük ihtimal öyle olacak, sonra onun yerine düz gerekirse kaburgadan eğri gerekirse kulaktan kıkırdak alacaklarmış, doktorum güven verdi ama bilmiyorum, hatta biraz korktum diye az önce aradım güven veriyor ama bakalım yine de insan korkuyor.

dagçiçeği

benim ilk iki gün zonklama şeklinde ağrım oldu,hala korkudan sabah akşam ağrı kesici alıyorum,bütün gün burnuma bakıyorum,evet fazlasıyla havada,ama böyle kalmayacağından eminim,hem şiş,hemde alçı kaldırıyor,benim alçımız sol tarafı çok hafif kalkık duruyor,acaba orası şiş mi çıkacak diye çok korkuyorum,acılar içindeyken kurtuldumya gerisi boş diyordum,şimdi ya şekli kötü olursa bunca acıya rağmen diye endişeliyim,benim alçım salı günü çıkacak

Ben de burnum için estetik operasyon düşünüyorum ama ne kadar çok seçenek var.Açıkçası dogru seçim konusunda korktum...sonra ne kadar pahalı bu operasyonlar...7.000-10.000 arası, çünkü sonrasında cilt gençleştirme yaptırtmak istiyorum ....daha mantıklı operasyon fiyatları konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum..Sevgiler...

kızlar meraba bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama malesef korkuyorumda ya sonra begenmezsem diye.masum bi ifade istiyorum şuan öyle en azından bunu kaybetmek istemiyorum.burnumda çok büyük bi sorun yok kemer bar hafif o düzelcek bide nefes sorunum var et var burnumda kbbci almasakta olur dedi ama ben horluyorum horlamamıda buna baglıyorum.ne dersiniz olmalı mı olmamalı mı pişman olmaktan çok korkuyorum

arkadalar merhabalar bi sorum olacak benim burnumun kemiğinde eğrilik var birde et büyümesi bu nedenle ameliyat olmam gerekiyomuş ama ben estetik olmak istemiyorum sadece kemiğin düzeltilmesi mümkünmü yoksa estetik şartmı:26:

burnumda nefes darlığı oluyo ve sinüzitim çıktı bu sorundan dolayı

Son düzenleme:

ben de pazartesi alçıyı çıkarıyorum..hakkımızda hayırlısı:)) benim ameliyat olduğum doktor tek seferde hallediyormuş hep, revizyonu düşünüp moralimizi bozmayalım şimdi..alçının sol tarafı hafif kalkıksa belki oraya alçı maddesini fazla katmıştır burunla alakalı değildir:)
burnum akıyo bazen temizleyemiyorum içim kalkıyo..önüne sargı bezi kapattım bant koydum..kurumuş kan da var içinde..acaba sprey falan sıkıp yumuşatıp temzlemek mi lazım??elleyemiyorum bile ben şimdilik ama bir şekilde temizlemek te lazım(ne yapıyorsun bu konuda??

plastik cerrahiye değl kbb uzmanına gitmen gerekiyor şayet estetik istemiyorsan..ama ben öncesinde çok araştırdım plastik cerrahlar çok daha teferruatlı ameliyat yapıyormuş

dağçiçeği seni arkadaş olarak ekledim

ben iki gün önce üye oldum.arkadaş nasıl ekleniyo vs bilmiyorum.çok iyi kullanamıyorum..mesela bu sayfaya yazılan yeni mesajları en kısa yoldan nasıl görürüm henüz çözemedim..her seferinde arama motorundan burun ameliyatı yazıp sayfayı buluyorum..bu kadar zor olmamalı diyorum hep içimden:))

daha buralardayız bakalım biz de revizyon peşinde koşacak mıyız fellik fellik:))
valla umarım koşmayız canım ya :) pretisyen bır hekım demıştı bana gercı ıkı tanesı :) burun oyle çok oynanıcak bır organ deıl sonra garıp goruntuler çıkar demıştı ayy ne bıleyım ya bekleyıp orucez bu arada bana arkadaşlık teklıfı gondersene ekleyım senı :))

canım sen tam olarak ne zaman ameliyat olmuştun?

benim yarın bir haftam olacak..alçıyı açıp bakacağız:))
3 hafta sonra ders başı yapacağım..bir ayda ne durumda oluyor burun..sorun yaşar mıyım dersin?

çok şış ve odemlı oluyor canım ya sorun yaşamazsında eskı burnun gıbı dokunamıyorsn,sankı porselen bırşeyı almışlar senın yuzune koymuşlar gıbı gelıyor.((ınşallah ıstedıgın şekıl olmuştur gercı bır ayda bellı olmaz ama çok odemlı çunku bırde derın gergın oluyor.Kıme amelıyat oldun sen ?

merhaba.ben ameliyat olalı 6 gün oldu tamponlarım çıktı ama hala tam olarak nefes alamıyorum.nezle gibiyim burnum tıkalı.olan arkadaşlara sorayım sizde yaşadınız mı bu sorunu.sabahları bogazım çok kurumuş oluyor.veya ne zaman geçer acaba

Evet bende e olmuştu herkeste olur zaten.agzından nefes aldıgın için bogazın acıyor ve dudakların kuruyor bu durumm 1 ayda falan duzelıyor.alçın alındıktan spnra doktorun burun spreyı falan verebılır ama tıkanıklık uzun sure devam edıyor.Ikıncı ayında normal nefes alıosun

Evet bende e olmuştu herkeste olur zaten.agzından nefes aldıgın için bogazın acıyor ve dudakların kuruyor bu durumm 1 ayda falan duzelıyor.alçın alındıktan spnra doktorun burun spreyı falan verebılır ama tıkanıklık uzun sure devam edıyor.Ikıncı ayında normal nefes alıosun

inanmıyorum 2 ay mı?ağlamak istiyorum.teşekkür ederim bilgin için

Valla şoyle dıyım benım 2,5 ay oldu bu sur ıcınde burnuman çıkmaık şey kalmadı daha gecen hafta sumkurduugmde dıkış ıplıklerı çıkıyordu sıyah sıyah:)) ben okyanus suyu kullanmadım uzun sure.Ama mesala az once yaptım şok ıyı gelıyor.Açıyor baya ,ne yazıkkı çok sabır gerektırıyor tatlım bu iş sağlam psıkolojı lazım (((

valla ben ameliattan önce bu foruma üye olsaydım şimdi çoktan vazgeçmiş olurdum..korkmamak için üye olmadım..bekledim:)) bu kadar eziyetli mi bu iş yaaa..yer gök aşk tak bade gitti 3 ayda taş gibi döndü aeliyattan :))bu arada canım kme yaptırdığımı sormuşsun..diyarbakırda herkesin parmankla gösterdiği bi cerrah var..namına güvnerek irfan erdem e yaptırdım..umarım söylendiği kadar vardır...
nefes alma konusuna gelince aslında ben dün gece uyandım ağzım kapalıydı..burnumdan alıp veriyormuşum..önünde sargı bezi ve bant olduğu halde..
dudak konusunda bi sorum olacak...benim dudaklarım paso kabuk atıyo.dedim acaba dolgu yaptırdım ondan mı..şimdi senin deneyimlerinden yola çıkarak..ağızdn nefes alıp verdiğim için o yanma hissini, kuruluğu hissediyorum demekki dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…