- 17 Ocak 2012
- 168
- 1
hafif eğrilik varsa törpüleselerdi sadece yeterli olmaz mıydı..benim burun ucundan çıkardığı kıkırdağı kenarlara destek yaptı..hafif eğrilik burun ucu kaldırma kenarlara destek toplam 2.5 saat ameliyatta kaldım..gelçi benim için saniye bile değildi..süre ve zaman kavramı narkozluyken yok neyseki:) iyice araştırmalısın derim ben başka doktorlara da sormalısın..4 ssat çok uzun bir ameliyat süresi..gerçi birşey kalmamış..pazartesi oluyormuşsun..ameliyattan korkma sakın hiç birşey hissetmiyorsun..sadece uzun süreli narkozun zararı olur mu onu düşündüm ben..başarılı bir ameliyat geçirmeni dilerim:))
ben de pazartesi, ameliyat oldum:) şu an burnum alçıda..alçıların yakında çıkacak sanırım senin de..ağrın oluyor mu? ben sürekli ağrı kesici kullandığım için farkında değilim.sen de burnunun çok dik olduğunu hissediyor musun?şüphelerin var mı burnunun alacağı şekille ilgili?buradan sürekli haberleşirsek sevinirim:))
dagçiçeği
benim ilk iki gün zonklama şeklinde ağrım oldu,hala korkudan sabah akşam ağrı kesici alıyorum,bütün gün burnuma bakıyorum,evet fazlasıyla havada,ama böyle kalmayacağından eminim,hem şiş,hemde alçı kaldırıyor,benim alçımız sol tarafı çok hafif kalkık duruyor,acaba orası şiş mi çıkacak diye çok korkuyorum,acılar içindeyken kurtuldumya gerisi boş diyordum,şimdi ya şekli kötü olursa bunca acıya rağmen diye endişeliyim,benim alçım salı günü çıkacak
arkadalar merhabalar bi sorum olacak benim burnumun kemiğinde eğrilik var birde et büyümesi bu nedenle ameliyat olmam gerekiyomuş ama ben estetik olmak istemiyorum sadece kemiğin düzeltilmesi mümkünmü yoksa estetik şartmı:26:
burnumda nefes darlığı oluyo ve sinüzitim çıktı bu sorundan dolayı
dağçiçeği seni arkadaş olarak ekledim
Sana katılıyorum bır kez olunca gerısı gelıcek gibi oluyor
valla umarım koşmayız canım ya :) pretisyen bır hekım demıştı bana gercı ıkı tanesı :) burun oyle çok oynanıcak bır organ deıl sonra garıp goruntuler çıkar demıştı ayy ne bıleyım ya bekleyıp orucez bu arada bana arkadaşlık teklıfı gondersene ekleyım senı :))daha buralardayız bakalım biz de revizyon peşinde koşacak mıyız fellik fellik:))
valla umarım koşmayız canım ya :) pretisyen bır hekım demıştı bana gercı ıkı tanesı :) burun oyle çok oynanıcak bır organ deıl sonra garıp goruntuler çıkar demıştı ayy ne bıleyım ya bekleyıp orucez bu arada bana arkadaşlık teklıfı gondersene ekleyım senı :))
canım sen tam olarak ne zaman ameliyat olmuştun?
2,5 ay once yanı daha dogrusus 2 ay 22 gun once.Sen?
benim yarın bir haftam olacak..alçıyı açıp bakacağız:))
3 hafta sonra ders başı yapacağım..bir ayda ne durumda oluyor burun..sorun yaşar mıyım dersin?
merhaba.ben ameliyat olalı 6 gün oldu tamponlarım çıktı ama hala tam olarak nefes alamıyorum.nezle gibiyim burnum tıkalı.olan arkadaşlara sorayım sizde yaşadınız mı bu sorunu.sabahları bogazım çok kurumuş oluyor.veya ne zaman geçer acaba
Evet bende e olmuştu herkeste olur zaten.agzından nefes aldıgın için bogazın acıyor ve dudakların kuruyor bu durumm 1 ayda falan duzelıyor.alçın alındıktan spnra doktorun burun spreyı falan verebılır ama tıkanıklık uzun sure devam edıyor.Ikıncı ayında normal nefes alıosun
inanmıyorum 2 ay mı?ağlamak istiyorum.teşekkür ederim bilgin için
Valla şoyle dıyım benım 2,5 ay oldu bu sur ıcınde burnuman çıkmaık şey kalmadı daha gecen hafta sumkurduugmde dıkış ıplıklerı çıkıyordu sıyah sıyah:)) ben okyanus suyu kullanmadım uzun sure.Ama mesala az once yaptım şok ıyı gelıyor.Açıyor baya ,ne yazıkkı çok sabır gerektırıyor tatlım bu iş sağlam psıkolojı lazım(((