Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım ben de kusmadım..ama sanırım serumum entiemetik kattılar ondan..ama benim tamponlar ikinci gün çıktı..tampon çıkarmanın standart bir süresi yok demekki..ayrıca narkozdan uyanınca tir tir titremeye başlıyosun..bana bunu daha önce başkası söylemişti..ondan rahattım titremeye başlayınca paniğe kapılmadım..sende o da olmamış galiba..bünyeden bünyeğe farklı oluyomuş anlaşılan:))

benim pek titreme olmadı ameliyathaneden çıkınca bi yere alıyolar hastaları beklerken görmüştüm orda tam olarak ne oldugunu anlayamadgım bıseyle ısı verdıler ısıttılar öyle cıkardılar bnı yukarı,tamponların aslında bugun alınması gerekıyodu amelıyattan 2 gun sonra alıyo doktor fakat ben inegölde otuyorum bursayla arası 45 dakıka dun yol cektım bugun de cekmıyım dıye doktor bı gun dınlen evde salı alalım dedı o yuzden 4 gun durmus olcak tamponlarım

oh ne konfor vallahi imrendim... ben titreye titreye çenem dişlerim zangır zangır çıktım yukarıya. donuyorum donuyorum diyerek... berbattı hatırlamak bile istemiyorum. zaten çok fenaydım... bak yine aklıma geldi...

bir gece yattım..hastaneden çıkarken aldılar benim tamponları..bugün alçı alındı...aynı olmaz muhtemelen farklı teknikler kullanıyo doktorlar ama benim canım fene yandı(şeklini göremedm ama banttan anladığım kadarıyla de kavisli minicik bir burnum var sanırım:))

aynen:)) dişlerim kırılacak diye çok korktum.))

bende cuma günüoldum muhteşemdi ne üşüme ne ağrı nede başka bişey doktorum çok mükemmeldi herşey çok iyiydi çok korkarak girdğim ameliyattan neşe ile uyandım ne şişlik ne morluk ne bişey 4 saat sürdü ama dediğim gibi dr çok önemli ...

dağçiçeği alçı alınırken acıdı mı,dikişler alındı mı,burnunun şeklinin ortaya çıkmış olması lazım,çok merak ettim

sözlerin beni çok rahatlattı canım..evet 20 gün 2 sene gibi geliyo bana..sadece stres..korkma diyosan vardır bi bildiğin. dolayısıyla rahat olmaya çalışacağım..tavsiyene uyacağım canım. bez tampon evet biraz zor oluyomuş çıkarirken..iğne vuruluyomuşun gibi derin bir nefes al tamponlar çıkarken..bide bakmışsın olmuş bitmiş..yarın akşam haberlerini bekliyorum canım..inşallah güzel geçer yarınında, ameliyatında olduğu gibi..

kimmiş doktorun merak ettım :)

artık tamponların cıkısına da katlanıcaz onlar da cıktıgında bıtmıs sayıyorum gerısı kolay,cidden gözünde büyütme ameliyatı korkulcak hıcbısy yok.ben de okuyodum burda kızlar korkmayın acımıyo falan yazıyolardı dıyodum sanırım bıraz sallıyolar bu kadar da degldır ılla kı acır ama çok sükür benm de agrısız oldu morluklarım da gecıyo zaten hıc morarmadım desem yerı var,cok rahat atlattım sadece sureklı yatmak sıktı cunku cok hareketlı bı ınsanım yerımde duramam böyle sureklı yat yat bunaldım arada oturuyorum ama canım skıldı :/ yarın tamponlardan kurtuldgumda onu da yazarım sana canım

dağçiçeği alçı alınırken acıdı mı,dikişler alındı mı,burnunun şeklinin ortaya çıkmış olması lazım,çok merak ettim

umarım sende de aynı sonucu vermez..ama alçıyla beraber canımı da mı alacaktı ne? bir de alçıdan sonra eliyle bunumun kemiğini bir sıkıştırdı..elim değdiremediğimburun ucunu bir sıktı..sanırım oralar problemli görünüyordu ondan eliyle şekil verd..yarım saatlik zonklama ve acı ama onuca iyi derecede etki edecekse bir yarım saat daha çekerim:))
şu an sanırım fındık kadar ucu kalkık üstü kavisli şirin bi burnum var:))bantlı hali bu..bantsız halini görmedim..ayılıp bayıldığım için doktor göstermedi ceza olarak:))

haha vallahı baya konforlu oldu hatta odaya cıktgımda da odada ısıtmıslar ayrıetten, hıc zangırdamadım sımdılık tek derdım tamponlar bez tampon oldugu ıcın bıraz korkuyorum canım yanıcak dıye :S

benimde bez tamondu..toplam iki dakikalık acı..sonrasında yeri falan ağırmıyor:))

lily benimde korkum tamponlardı,benimki de bezdi,ama onlardan kurtulduğuna o kadar seviniyorsun ki,çünkü tamponlar benim burnumu çok zonklattı,çıkarırlarken hem nefes alıyorsun,hemde o basınç hissi yok oluyor,gerçekten acımıyor canım

benim alçıların alınma işlemi cidden rahatsız etti..daha ziyade doktorun eliyle sıkıp şekil vermesi...sonuçta gülü seven dikenine katlanır..geriye bant çıkarma kaldı kesin doktorum yine şekil verecek eliyle..son acıı..sonra rahatlayacağım Allahın izniyle:))

benı cok asırı rahatsız etmedı tamponlar ılk gece basınc yaptı su an onlarla butunlestım resmen sıkıntı vermıyo,ıns acımaz dedıgın gıbı senın alcın falan da cıktı mı gördun mu seklını burnunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…