- 19 Ocak 2012
- 645
- 22
gratellacım aynı stresi ben de yaşadım ben doktordan ameliyat günü aldıgımda 28 gunum vardı ama bana 2 sene gıbı geldı stresten gecmek bılmedı uykusuz geceler gecırdım dusun dusun öyle mi olur böyle mı olur hatta her gece ruyamda amelıyat oluyodum bı gece narkoz verıyolardı bı gece damar yolu acıyolardı bı gece doktor amelıyat yapıyodu ben uyumuyorum yapmayın faln dıyodum doktora ruyamda böyle aptal saptal seyler gördum sureklı,hatta narkozu atarken o kadar komık oldu kı smdı ben kendımı yıne ruyada sanıyorum uyanma asamasındayım dıye dusunuyorum hafıf gözlerımı actım baktım burnum sarılı a a a dedım kendı kendıme bu kez de tamponları göruyorum ruyamda sonra bı baktım gercekten amelıyat olmusumcok rahat attım narkozu kusmadım uykudan uyanır gıbıydım ama sanırım narkoz çeneme vurmus cok konusmusum ben 1-2-3 dıye saydırcaklar dıye beklıyodum narkozu verırken saydırmadılar onu takkmısım sureklı ayılırken ya ama bana nıye 1-2-3 yaptırmadılar bana nıye saydırmadılar falan demısım korkma canım gercekten gözunde buyuttgun kadr zorlu bı operason degıl benm tek sıkıntım tamponlar yarın onlar da alıncak ama bıraz krkuyorum cunku bez tampon kullanmıs doktorum sılıkon degılmıs az önce alttakı bezı kaldırıp baktım baya da tıkmıs burnuma ve kanlar bırıkmıs nası cıkar dıye dusunuyorum :/
canım ben de kusmadım..ama sanırım serumum entiemetik kattılar ondan..ama benim tamponlar ikinci gün çıktı..tampon çıkarmanın standart bir süresi yok demekki..ayrıca narkozdan uyanınca tir tir titremeye başlıyosun..bana bunu daha önce başkası söylemişti..ondan rahattım titremeye başlayınca paniğe kapılmadım..sende o da olmamış galiba..bünyeden bünyeğe farklı oluyomuş anlaşılan:))
benim pek titreme olmadı ameliyathaneden çıkınca bi yere alıyolar hastaları beklerken görmüştüm orda tam olarak ne oldugunu anlayamadgım bıseyle ısı verdıler ısıttılar öyle cıkardılar bnı yukarı,
benim pek titreme olmadı ameliyathaneden çıkınca bi yere alıyolar hastaları beklerken görmüştüm orda tam olarak ne oldugunu anlayamadgım bıseyle ısı verdıler ısıttılar öyle cıkardılar bnı yukarı,tamponların aslında bugun alınması gerekıyodu amelıyattan 2 gun sonra alıyo doktor fakat ben inegölde otuyorum bursayla arası 45 dakıka dun yol cektım bugun de cekmıyım dıye doktor bı gun dınlen evde salı alalım dedı o yuzden 4 gun durmus olcak tamponlarım
oh ne konfor vallahi imrendim... ben titreye titreye çenem dişlerim zangır zangır çıktım yukarıya. donuyorum donuyorum diyerek... berbattı hatırlamak bile istemiyorum. zaten çok fenaydım...bak yine aklıma geldi...
kızlar eskı ve yen resımlrımı ekledım yorumlarınızı beklıyorum :)eskı haller --yenı haller
gratellacım aynı stresi ben de yaşadım ben doktordan ameliyat günü aldıgımda 28 gunum vardı ama bana 2 sene gıbı geldı stresten gecmek bılmedı uykusuz geceler gecırdım dusun dusun öyle mi olur böyle mı olur hatta her gece ruyamda amelıyat oluyodum bı gece narkoz verıyolardı bı gece damar yolu acıyolardı bı gece doktor amelıyat yapıyodu ben uyumuyorum yapmayın faln dıyodum doktora ruyamda böyle aptal saptal seyler gördum sureklı,hatta narkozu atarken o kadar komık oldu kı smdı ben kendımı yıne ruyada sanıyorum uyanma asamasındayım dıye dusunuyorum hafıf gözlerımı actım baktım burnum sarılı a a a dedım kendı kendıme bu kez de tamponları göruyorum ruyamda sonra bı baktım gercekten amelıyat olmusumcok rahat attım narkozu kusmadım uykudan uyanır gıbıydım ama sanırım narkoz çeneme vurmus cok konusmusum ben 1-2-3 dıye saydırcaklar dıye beklıyodum narkozu verırken saydırmadılar onu takkmısım sureklı ayılırken ya ama bana nıye 1-2-3 yaptırmadılar bana nıye saydırmadılar falan demısım korkma canım gercekten gözunde buyuttgun kadr zorlu bı operason degıl benm tek sıkıntım tamponlar yarın onlar da alıncak ama bıraz krkuyorum cunku bez tampon kullanmıs doktorum sılıkon degılmıs az önce alttakı bezı kaldırıp baktım baya da tıkmıs burnuma ve kanlar bırıkmıs nası cıkar dıye dusunuyorum :/
bende cuma günüoldum muhteşemdi ne üşüme ne ağrı nede başka bişey doktorum çok mükemmeldi herşey çok iyiydi çok korkarak girdğim ameliyattan neşe ile uyandım ne şişlik ne morluk ne bişey 4 saat sürdü ama dediğim gibi dr çok önemli ...
kızlar alçı çıkarken acıyo mu ,dikişler alınırken???çok korkuyorum
sözlerin beni çok rahatlattı canım..evet 20 gün 2 sene gibi geliyo bana..sadece stres..korkma diyosan vardır bi bildiğin. dolayısıyla rahat olmaya çalışacağım..tavsiyene uyacağım canım. bez tampon evet biraz zor oluyomuş çıkarirken..iğne vuruluyomuşun gibi derin bir nefes al tamponlar çıkarken..bide bakmışsın olmuş bitmiş..yarın akşam haberlerini bekliyorum canım..inşallah güzel geçer yarınında, ameliyatında olduğu gibi..
hayır ben bugün alçı aldırdım acımıyor dikiş zaten almıyorlar diye biliyorum
dağçiçeği alçı alınırken acıdı mı,dikişler alındı mı,burnunun şeklinin ortaya çıkmış olması lazım,çok merak ettim
oh ne konfor vallahi imrendim... ben titreye titreye çenem dişlerim zangır zangır çıktım yukarıya. donuyorum donuyorum diyerek... berbattı hatırlamak bile istemiyorum. zaten çok fenaydım...bak yine aklıma geldi...
haha vallahı baya konforlu oldu hatta odaya cıktgımda da odada ısıtmıslar ayrıetten, hıc zangırdamadımsımdılık tek derdım tamponlar bez tampon oldugu ıcın bıraz korkuyorum canım yanıcak dıye :S
haha vallahı baya konforlu oldu hatta odaya cıktgımda da odada ısıtmıslar ayrıetten, hıc zangırdamadımsımdılık tek derdım tamponlar bez tampon oldugu ıcın bıraz korkuyorum canım yanıcak dıye :S
lily benimde korkum tamponlardı,benimki de bezdi,ama onlardan kurtulduğuna o kadar seviniyorsun ki,çünkü tamponlar benim burnumu çok zonklattı,çıkarırlarken hem nefes alıyorsun,hemde o basınç hissi yok oluyor,gerçekten acımıyor canım