ne ameliyat öncesı ne amelıyathane ne de sonrası hıc zorlu olmadı korktugum kadar yokmus kı ben en cok amelıyathaneye gırmekten korkuyodum aksılık olcak ya erken ındırmısler orda yaklasık yarım saat 45 dakıka bekledım sakınlestırıcı bıle ıstemedım asırı sogukkanlıydım hatta rahatlıgımı farkeden doktorum sordu sakınleştırıcı mı yaptılar sana dıye yk ıstemedım ıyıyım ben dedım belkı de orda yanıma gelıp benmle sohbet eden yakısıklı asıstanın da bı etkısı vardır bunda
gerckten hıc agrım olmadı bugun ıkıncı gunum tek bır sızı hıssetmedım dun gece de uyudum sadece ara sıra agzımdan nefes aldgıım ıcın rahatsız olup uyandım ama hıc oyle anlatıldıgı gıbı yok ılk gece cok zor katlanamazsınız falan gıbı bı durum yok belkı bunyemden kaynaklanıyodur annemler de sasırdı ben normalde bıraz mızmız bı ınsanım ama narkozu atarken de uykudan uyanır gıbı uyanmısım hıc kusmadım aglamadım sızlamadım maşallahım var belkı komık gelıcek ama koluma takılan o plastık aparat bıle canımı daha cok yaktı burnumu unuttum ona taktım cıkarsalar ya artık bıttı serumum falan dedım durdum kısacası kızlar korkulacak bısey yok kı ben yaklasık bı aydır uyuyamıyodum amelıyat korkusundan hatta ıyıce psiikolojımı bozmustum ben bıle böyle atlattysam sıze daha kolay gelır aklınıza koyduysanız bı kere mutlaka yaptırırsınız o yuzden cok gecıktırmeyın derım