Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bence ömür boyu kullanacağımız çok önemli organlarımızdan biri olan burnumuzda çok ucuza kaçmamalıyız. önemli olan doktoruna güvenmen. Ben geçen hafta Dr. Abdülkadir Göksel'e ameliyat oldum. Dün Atel'imi aldılar. çok memnun kaldım. Fiyatları da çok çok yüksek değil. Herkese tavsiye ederim. Muayenehanesi Bağdat Caddesinde...

çok az kalmışş :) ameliyattan sonra hemen yaz merak ediyorum ruh halini )

merhabalar ben ankarada dr ünal şahine burun estetiği oldum.ama hiç öyle kolay bir ameliyat değil.ilk çıktığım andan itibaren sızlama şeklinde ağrım oldu.ilk gece sızıntı şeklinde aralıksız kanamam oldu durmadan tampon yaptı annem.ameliyat sonrasıda 3 kez filan kustum tamamen kan.gece zaten burnun kapalı uyuyamıyorsun durmadan buz koyduk ama şu anda 3. günüm şişliğim en çok bugün arttı tabi morluklarda var.bugün tamponu aldırmaya gideceğim.inşaallah çok acımaz.zaten hergün ağrı kesici alıyorum aşırı değil ama az az ağrım var.birde yediğim hiçbirşeyin tadını alamıyorum.tampon çıkınca daha iyi olur belki.burnumun şekli hakkında birşey bilmiyorum şiş ve alçı var ama doktorum çok iyi oldu dedi.kısaca rinoplasti basit bir ameliyat değil.çok nazlı bir insan değilim ama bir ayda kendimi anca toparlarım

öncelikle büyük geçmiş olsun..bünyeden bünyeye göre değişiyor sanırsam.ben bu kadar zorlanmadım.hatta hiç zorlanmadım diyebilirim :\

cevapladığınız için teşekkür ederim inşallah bende bu süreci rahat geçiririm :)

Geçmiş olsun.Ünal Beyin başarılı olduğunu duymuştum.

Benım tavsıyem çok çok buyuk bır problemınız yoksa amelıyat olmayın.Şoyle bırşey var forumlarda okuyorsunuz yok işte 1 ayda ıyıleşiyorsunuz falan.Bakın şunu soleyım evet ıyıleşıyorsunuz ama o eskı burnuznu varya hanı boyle esnek olan yanı sızın burnunuz o olmuyor.Benım 2,5 ay oldu.Eskı burnumu mumla arıyorum.6 sonra eskı esnkelıgıne kavuşurmu bılmıyrum.Odemler bır dagılsın.Şimdiden revizyon duşunuyorum.Abdulkadır beyı bende duydum ,hatta en kısa zamanda goruşmeye de gıdıcem.Sadece şunu dıyorum iyi duşunun çok iyi duşunun hiç oyle kolay bır amelıyat degıl hem psikolojık olarak hemde fiziksel olarak zor bır amelıyat.Ilk ayda 4 kıl vermıştım.Kan kusmuştum amelıyattan çıkınca.Ya kabus gibi işte.İyi dşunun ,şimdi psikoljık larak yıpranmış durumdayım bılmıyorum,keşke olmasaydım.Sadece iyi duşunun deyıp tecrubemi paylaşmak istedim,ozellıkle o ucuza yapan ozel hastaneler kanmayın benım gibi.

Arkadaşlar selam, ben yeni üye oldum ve bir süredir burayı takip ediyorum, burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum (revizyon değil, ilk ameliyatım olacak kısmetse) ancak gerçekten kafam çok karıştı burdaki yorumları okudukça... Nazım Bey için hep standart burunlar yapıyo, çok düz ve uzun oluyo diye hep yorumlar okudum, Barş Bey için de yaşı küçük ve Nazım Bey gibi bir Doçentin, Türkiye'deki burun alanında tek otoritenin seviyesine gelmesi için daha çok çalışması lazım diyorlar... Artı olarak çalışan bir kadınım, iyileşme süreci için çok zamanım yok, 1 hafta izin alabiliyorum, Nazım bey tamponsuz ve alçısız yapıyormuş ameliyatları, iyileşme süreci daha hızlıymış, Barış Bey'in tamponluymuş, daha uzun oluyormuş süreç, ama tabi önemli olan sonuç ve çıkan işin bukadar eziyete deymesi... İki doktor konusunda fikri olan, bunlardan birine ameliyat olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, uykularım kaçtı artık resmen, kafam allak bullak...

eyer bır kadının burnu guzelse o kadının cırkın olma şansı cok dusuktur:)) erkekler boyle dıoo ve benım burnum estetık gıbıı maasallah dogallık herseydır kızlar
allahın verdıgını degıstırmeyın

erkekler burna falan bakmıyor.direk fiziğe odaklı onlar:) bi de bakımlı alımlı çalımlı olmana. bi de burnu güzel demek güzel demek değilki.burnu güzel olup da kendisi güzel görünmeyen bir sürü kadın gördüm.burnu küçük olup da yüzü hiç güzel olmayana dolu tanıdığım var.mesela gözleri ifadesiz,mesela dudakları şekilsiz vs... diyelimki çok büyük bi çirkinlik yoktur bahsi geçen burnu güzel kişide,ama bi çekicilik eksiktir.ifadesizdir. mesela hatta genellikle burnu güzel denenbebekyüzlü kadınlar nedense çekici görünmüyor.çünkü ifadeleri yok.

ve burnu kötü veya büyük olup da diğer kadınların hepsini elinde sallıcak kadınlar gördüm.misal birce akalay,misal bergüzar korel,misal milla jocovich devam eder de eder bu liste...

Son düzenleme:

motiveli tespit

hatta mesela benim de ifadem yumuşadı ameliyattan sonra,küçüldü falan burun.o eski büyük,ama gözlerime çekici ifade veren burnumu arıyorum.

Çok saçma... Sana bunu diyen erkeklerden şüphe duymaya başladım şuan :)Allah'ın verdiğini değiştirmeyen bir insan saçını da boyamaz makyajda yapmaz tamamen doğal gezer..bence biraz geniş çaplı düşün

büyük bence.yani hiç mutlu değilim hiç bir yönünden.ne nefes ne görüntü

acaba yapından mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum şuan..Hassas birisin sanırsam. ben hiç zorlanmadım ameliyatımın 2.gününden itibaren tamponlar varken bile nefes alabiliyodum tamponlarım çıkınca daha rahat nefes almaya başladım..11.günüm bugun ve her yönden çok memnunum.burnumdaki şişlikler inince daha da güzel olacak.Ne bilim sanki hiç ameliyat olmamışım kendi doğal burnummuş gibi..Yine söylüyorum doktorumu kesinlikle tavsiye ediyorum..ameliyat olmadan önce gidip bi görüşmelisin derim..

iğneyi görünce tansiyonu düşen kanı görünce bayılan ben aynı anda hem burun hem de dudak estetiği yaptırdım..şimdilik bandajlıyım..burnumu göremiyorum..ama dudaklarıma çok az kalojen uygulandığı halde bu hali bile çok hoş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…