Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım.ben de yarın saat 12de burun estetiği yaptırıyorum korku heyecan stres herşey var şu anda,ameliyathaneye girince bayılmasam bari şu an kaçıncı günün çok canın yandı mı ?

geçmiş olsun canım.ben de yarın saat 12de burun estetiği yaptırıyorum korku heyecan stres herşey var şu anda,ameliyathaneye girince bayılmasam bari şu an kaçıncı günün çok canın yandı mı ?

teşekkür ederim canım..hemendeneyimlerimi paylaşıyorum:))
ameliyattan günler önce stresten midem safra kesem ağırmaya başladı.bunu doktoruma söyledim..o da hemen bir serum verilmesini istedi..hemşire serum için damar buluncaya kadar ben bayıldı tabidaha doğrusu tansiyonum dştü kendimden geçtim..bilincim yerindeydi..sonra kendime geldim..
ameliyat kesinlikle korktuğumuz gibi değil bunu bil öncelikle..hatta ben baktım vücudum uyuşuk..narkoz etkisini gösterdi başlayın diye mırıldandım..meğer 2.5 saatlik ameiyat olmuş bitmiş ben de kendime gelmeye başlamışım..ondan uyuşukmuşum:)))
amel,yat sonrası önce elektrik çarptı zannedeceksin sonra titremeye başlayacaksın..zangır zangır..bikaç dakika sürecek..o da narkoz etkisi..
genelde kusturuyorlarmış..ben kusmadım o yüzden bikaç gün baş ağrısı ve baş dönmesi yaşadım..
burun ağrısı olmayacak..uzun süreli anestezi gibi bişeyden bahsettiler..
ağrın sızın ilk gün olur o da çok değil..korkacak birşey değil..
tamponu bunundan çıkarırken de için cız edecektir...
bundan sonraki aşam alçının çıkması...önümüzdeki pazartesi de onu yaşar deneyimlerimi aktarırım:))
açıkçası ben burundan çok çekmedim de dudaklarımı dolgunlaştırdım en çok o etkiledi beni..

oh ne güzel atlatmışsın sen yarın bunları ben de yaşıcam narkozu atma olayından ben de korkuyorum aslında kimisi kan kustum diyo kimisi uykudan uyanır gibi oluyo diyo tabi ki kişiden kişiye değişir ama benim bünyem nasıldır onu bilemiyorum yarın görücez ben sakinleştirici iğne yaptırıcam öyle gidicem ameliyata o karmaşayı görmek farkında olmak istemiyorum damar yolumu bulurlarken bi ayılma bayılma operasyonu geçiririm diye düşünüyorum fakat bu şekilde adapte etmek de istemiyorum kendimi şu an gerginim sanırım yarın sabah buna korku stres de eklenicek,bi de benim tahlillerim ameliyattan 3 saat önce yapılcak 3 saat orda nasıl geçer :S

allah yardımcın olsun..gerçekten şunu rahatlıkla söyleyebilirim.korktuğumuz kadar değil..umarım araştırmışsındır iyi bir doktordur ve tek seferde halleder..benim damararım görünmez..ondan sorun yaşadım 4 kez deldiler kolumu..benim de içim geçti doğal olarak..narkozu atmamam için iğne yaptılar bana:)yeğenim de geçen hafta olmuştu ameliyat o kusmuş..ameliyathane hazırlanmadan çağırmayacaklar zaten seni...ordaki hengameyi görmezsin..nip-tuck gibi direk müzikli bir ortama gireceksin.))
anestezi uzmanı grip ya da nezle misin vs gibi sorular soracak sen de hç farkında olmadan dalıp gideceksin..düşünüyorum da ben nasıl gözlerimin kapandığı anı hatırlamıyorum..o derece yanii..
senin burnunda nasıl bi problem vadı bu arada?nerde yaptırıyorsun?

büyük bence.yani hiç mutlu değilim hiç bir yönünden.ne nefes ne görüntü

Allah kurtarsın sen zaten deneyımlısın ama sana şoyle bır tavsıye vereyım amelıyata gırmeden once mutlaka tasarım yaptır ve maddı durumun bılmıyorum ama sakın ucuza amelıyat olma canım yanı bılıyorum ıyı doktorla bazen maddıyat arasında baglantı olmayabılıyor ama bırden fazla gecırılecek amelıyatlarda doktorun deneyımı cıdden çok onemlı çok çok iyi araştır bır dorduncusunde çok daha kotu olabılır herşey

Çok haklısın teşekkür ederim. ozaman ben okuldan mezun olmayı bekleyim diyeceğim ama okuldan da mezun olmama üç yıl var.üç yıl boyunca sevmediğim bir burunla gezmek kötü tabi

bursada murat tezcan diye bi plastik cerraha yaptırıyorum baya araştırdım en iyilerden biri,burnumda da şöyle bi sorun var nefes alamıyorum rahatça brun kanatlarım darmış onların genişletilecek bi de hafif kemerim var şekil olarak çok da sorunlu değil aslında burun ucun düşük değil hatta küçük sayılabilcek bi burnum var ama kemer işi bozuyo cevremdekı herkes ne var senın burnunda nıye yaptırıyosun ne gerek var dıyo ama ben taktım,uzun yıllardır aklımda ama korktugum ıcın cesaret edemıyodum sonra nıyetı bozdum ve karar verdım inş cok agrım sızım morarmam olmaz :S

haha bu arada yazdığım mesajı tekrar okudum o kadar devrik cümle kurmusum o kadar yanlış kelime yazmısım kı heyecandan olsa gerek :/

benim de ameliathanede ble ceraahi asistanları ee senin burnun gayet normal biz napıcaz şimdi demesinler mi..ee kalkayım gideyim bari diyecektim:)) aynen benim de nefes almada sorun vardı..ucunu da kaldırdılar..haftaya bursaya alemin yanına gelicem allahın izniyle ..tabi sağlığım el verirse..şimdiden geçmişler olsun:))

ben altı ay önce burun estetik ameliyatı geçirdi. içinde eğrilik vardı o da düzeltildi. sonuç gerçekten beklediğimden iyi oldu, gece uyanıp burun spreylerine son....görünümden de cok mutluyum ....olmak isteyenler korkmasın olsun ilk bır hafta sonrası hersey gittikçe iyiye gidiyor. ben dr bülent koç isimli bir kbb doktoruna oldum ameliyatımı. içindeki eğrilik için kbb gitmemi söylemişlerdi. doktorumdan çok memnun kaldım. bir çok doktor var ameliyat öncesi birçoğuyla görüştüm. en çok içimi rahatlatn doktora ameliyat olmaya karar verdim. siz de size en yakın gelen doktoru seçin bence. ben doktor şeçimimden mutluyum. ameliyat öncesi bülent koç bey çok içten tum soruları anlaşılır bir dille yanıylıyor. bence onunla da bir konuşun ......

kesinlikle nasıl bir burun istediğini doktoruna anlatmalısın. arkadaşlarımdan ameliyat sonrası hayal kırıklıklarına ugrayanlar oldu. ben doktorum op dr bülent koç ile en az yarım saat sadece benim istediklerim açısından konuştuk, çok anlayışlı çok iyi bölmeden dinliyor....

teşekkür ederim canım şu an hastanedeyim tahliller yapıldı yaklaşık 2 saat sonra giriyorum ameliyata,kan alırlarken bayılırım diye düşünüyodum kapattım gözlerimi bayılmadım bu aşamayı da atlattım bakalım,sıra geldi kurbanlık koyun gibi ameliyathaneye gitmeye sanırım orda baya bi panik yaparım hemşire sakinleştiriciyi doktoruna sormadan yapamayız dedi,ben doktorumla görüşmüştüm odanda yaparlar demişti oysa ki ,doktorum gelse de yaptırsam şu sakinleştiriciyi :S su an gergınlık falan yok aslında gayet rahatım ameliyathaneye girerken ordaki karmaşayı görmek istemediğim için yaptırmak istiyorum sadece

lily16
canım ben salı günü ameliyat oldum,çok hassas düşük tansiyonlu biriyim,buna rağmen çok zorlanmadım,benimde en çok gözümde büyüttüğüm şey ameliyathaneye girerkenki durumdu,ama hiçde öyle kargaşa bir ortam değil,aksine çok sakin,rahat olman için herşey yapılıyor,rahat ol başaracağım de,kendini sağlam tutarsan daha az etkilenirsin,inşallah herşey istediğin gibi olur,

şu ssatlerde muhtemelen ameliyattasın..allah sağlık ve şifa versin..umarım doktorun tek seferde en iyi ameliyatı gerçekleştirir..çabuk iyileş..haberlerini bekliyoruz:))

Burda yazılanlanlar insanı çok ama çok etkiliyor,hele olumsuz yazıları gördükçe korkudan ameliyat olmayasım geliyor,size de oldu mu bilmiyorum ama acayip korkuyorum yardım edin kızlar((

Bence duyulabilecek tek korku doktor safhasında, diğer türlü inanın korkacak birşey yok. Doktorunuzu iyi araştırın, sonuçta bundan sonraki görüntünüz onun elinde olacak.

Merhaba arkadaşlar, ben de pazartesi günü ameliyat olacağım yalnız biraz aceleye de geldi, başta ne de olsa anestezinin etkisiyle hissetmem falan deyip ameliyattan hiç korkmuyordum fakat gün yaklaştıkça heyecan ve korku bastı. Burnumdaki kemikte hafif eğrilik olduğundan dolayı onu alıp yerine kaburga veya kulaktan kıkırdak koyabilirlermiş 4 saat sürecek dedi doktor, inanılmaz gerilmeye başladım.

hafif eğrilik varsa törpüleselerdi sadece yeterli olmaz mıydı..benim burun ucundan çıkardığı kıkırdağı kenarlara destek yaptı..hafif eğrilik burun ucu kaldırma kenarlara destek toplam 2.5 saat ameliyatta kaldım..gelçi benim için saniye bile değildi..süre ve zaman kavramı narkozluyken yok neyseki:) iyice araştırmalısın derim ben başka doktorlara da sormalısın..4 ssat çok uzun bir ameliyat süresi..gerçi birşey kalmamış..pazartesi oluyormuşsun..ameliyattan korkma sakın hiç birşey hissetmiyorsun..sadece uzun süreli narkozun zararı olur mu onu düşündüm ben..başarılı bir ameliyat geçirmeni dilerim:))

ben de pazartesi, ameliyat oldum:) şu an burnum alçıda..alçıların yakında çıkacak sanırım senin de..ağrın oluyor mu? ben sürekli ağrı kesici kullandığım için farkında değilim.sen de burnunun çok dik olduğunu hissediyor musun?şüphelerin var mı burnunun alacağı şekille ilgili?buradan sürekli haberleşirsek sevinirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…