Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

estetikte mi oldun sen? fotonu paylaşır mısın merak ettim burnunu.

evt lutfn paylas bizimle gelismlri..insallah cok cabuk iyilesir..
canım eşim geçen hafta ameliyat oldu çok şükür . saat 16.00 gibi ameliyata girdi saat 19.00 cıvarı amaliyattan çıktı . ilk gece hastanade kontrol altında herhangi bir kötü durum yaşamadan geçirdik. tabi eşimin agrıları hafif de olsa oldu agrı kesici iğnelerle ve devamlı buz maskesi her saat başı uygulanarak ilk günü sabahı ettik. sabah 10.00 gibi doktorumuz durumun normal olduğunu ve istersek taburcu olabileceğimizi söyledi ve bizde öğleye doğru taburcu olduk. doktorumuz antibiyotik agrı kesici burun açıcı ıliyadin ve okyanus suyu yazarak bunları kullanmamızı söyledi.ancak arkadaşlar ikinci günü ilk günden daha agır geçti eşimin yüzü iyice şişti ve yüzünde kişişliklerin gerilmesinden dolayı sızıları arttı ve bunun üstünede tamponlardan dolayı boğaz kuruluğu çok oldu ne kadardan ağızdan bol sıvı alsada ikinci günün sabahı agız içinde yaralar çıktı eşim inanın ikinci günü mahvoldu . daha sonra üçüncü günü biraz sızıları azaldı yani üçüncü günde sızıları vardı . hastaneden çıktıktan sonraki üçüncü günü burundaki tamponlar alındı o ara eşimin yanıda değildim ancak tamponlar çıkarken acı sızı olmadığını söyledi kontrollerde de durumun iyi gittiğini söyledi doktor ve günde üç kere önce okyanus suyuyla yıkamamızı daha sonra kulak çubuğuyla burun içine teramisin krem sürmemizi ve üç gün boyuncada iliyadin burun açıcı kullanmamızı söyleyip beş gün sonrasına gün verip burundaki alçıyı alacağını söyledi ve daha sonrada tekrar küçük bir alçı yapıp onunda bir hafta kalacağını söyledi . şu an eşim tamponlar çıktıktan sonra burundan nefes almayabaşladığı günden beri agrısı yok ve şu an yüzündeki şişliklerde inmeye başladı yerini morluklara bıraktı şu an durum bundan ibaret. yanlız eşim hem deviasyon hem rinoplasti yi birlikte oldu ondan biraz fazla sıkıntıları oldu.ancak eşim bu işin bu kadar zahmetli ve sıkıntılı olacağını bilseydim yaptırmazdım siz bayanlar gerçekten daha acıya dayanıklıymışsınız diye espiride yapıyor:))). hepinize sağlıklı ve mutlu günler ..

merhabalar,

o zaman benim sana soracak çok şeyim olacak ilk iki sorum
1) nerde vene zman ameliyat oldun
2) sonuçtan memnun musun?
mrb arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum burun esttigi ile ilgili yorumlarını almak isyrm ben gazi hastanesinde kbb den ameliyat olmak istym oluşken burnumu küçültem isyrm fakat bu konuda hiç bir bilgim yok yani hangi doktor daha iyi pilastik cerah mı kbb fiyat aralıgı nasıl özellikle burnundan ameliyat olan arkdaşlar lütfen bana yardımcı olyun

izmirdeki gazide mi?düşündüğün bir doktor var mı

çok teşekkür ederim, tekrardan geçmiş olsun.. :) darısı bana inşallah.. ben de bu hafta içerisinde G.Antep'te Prof Dr. Mehmet Mutaf'la görüşmeye gideceğim.

arkadaşlar ameliyattan sonra şişlik çok oluyomu ve ne kadar zamanda geçiyo

evet oluyo.alçım bugün çıktı..kocaman şiş bi buruun :) ( bu hali bile çok hoşuma gitti ) ilk 1 ay içerisinde hızla iniyomuş her geçen gün daha da güzelleşiyomuş.burun tam anlamıyla 4-5 ay gibi bir süreçte şekline kavuşuyomuş.doktorun soyledikleri bunlar...

sen kime ameliyat olmuştun banu?

rica ederim :) hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun :)

teşekkür ederim :) bakalım perşembeye randevu aldım.. ameliyat denince korkuyorum ama inşallah doktor bey beni rahatlatır bu konuda :) tabii bi de sizler örnek ve cesaret veriyorsunuz bana.. kim ameliyat oldum diye yazmışsa nasıl hevesleniyorum :))

alçın çıktımı?? foto eklesene...

Merhaba;senin nasıl bir burun istediğin önemli tabiki dile getir ama yüzüne en iyi burun seklinin hangisi olacağına doktor karar versin sonuçta kötü olmasını oda istemez.ameliyatin gidişine göre ve senin isteğin doğrultusunda hareket edicektir..mutlaka bu burun sekli olsun denmemeli bence..

arkadaşlar ameliyattan sonra şişlik çok oluyomu ve ne kadar zamanda geçiyo

Sislikte morlukta yapısal biraz..arkadasım erkekti ve hiç morlukta şişlikte olmadı ama ben ameliyattan sonra çok morardim ve şiştim,beyaz tenli olunca kaçınılmaz oluyor.ameliyatin 2.gunu sıslik ve morluk artiyor 4. Gün azalıyor bir haftada morluk geçiyor hafif şişlik oluyor 1 ay icinde burun hemen hemen seklini almış oluyor oturması 6 en iyi 1 seneyi buluyor.buz uygulaması çok önemli,morluklar icinde krem kullanıyorsun.

bugün ameliyat olalı tam 2 ay oldu.burnumun şeklinden ve kulaklarımdan memnunum ,sanki hep böyleymiş gibi geliyor...darısı isteyenlerin başına...

u
Fikret ileriyi öneririm kesinlikle akrabamız yaptırdı 3.000 dedi hem uygun hem de kızın yuzune yakısan bır burun yaptı ben bile istanbulda yasıyorum ankaraya gidip yaptırsam mı bile düşündüm bir an :/İstanbul'da o fiyata o kadar iyi yapabilen var mı bilmiyorum :/Varsa söyleyin kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…