ben de dusunuyorum da amelıyat olmayı
teşekkür ederim..ben istanbulda ameliyat oldum ama öncesi ve sonrasını anlatayım.8 saat öncesinden hiçbişey yemio ve içmiyosun.hayatımda ilk kez ameliyat olacağım için bayağı korkuyodum ben.ya narkozda bir sorun yaşanırsa uyanırsam gibisinden saçma sapan korkularneyse gittim ameliyat günü sabah 10 gibi..ameliyathaneye inecek cesaretim bile yok o derece korkuyorum.sakinleştirici yaptılar ameliyathaneye nasıl indiğimi bile hatırlamıorum doktorların sesini duydum bi ara..gözümü açtığımda odamdaydım.burnumda bayağı bi sızı vardı.baş ağrısıda tabiki..hemşireden ağrı kesici iğne istedim ondan sonra geçti..yine ameliyat sonrası 4 saat bişey yemiyosun.yemek de yedikten sonra kendime geldim iyice eve geldik ondan sonra.ben bi gece hastanede tutuyolar diye biliodum ama tutmuolarmış.buz uygulaması var bildiğin gibi ama ben yapamadım çok fazla şişti gözlerim ve morardı :S 3.günü tamponları çıkarttırmaya gittim.ağrısız bi işlem o yöndede rahat ol :) bugun 6.günüm şişlik ve morluklar çok aza indi.pazartesiye kadar tamamen geçer diye umuyorum.alçılar çıktıktan sonra nasıl bi burunla karşılaşıcam çok merak ediyorum :)istanbulda olsan bi tavsiyede bulunurdum ama ne yazıkki yardımcı olamıorum :S acele etme ama iyice araştır.uzun lafın kısası doktorun iyi olduktan sonra korkacak hiçbirşey yok :)
henüz alçım çıkmadı.çıktıktan sonra paylaşırım..estetikte mi oldun sen? fotonu paylaşır mısın merak ettim burnunu.
canım eşim geçen hafta ameliyat oldu çok şükür . saat 16.00 gibi ameliyata girdi saat 19.00 cıvarı amaliyattan çıktı . ilk gece hastanade kontrol altında herhangi bir kötü durum yaşamadan geçirdik. tabi eşimin agrıları hafif de olsa oldu agrı kesici iğnelerle ve devamlı buz maskesi her saat başı uygulanarak ilk günü sabahı ettik. sabah 10.00 gibi doktorumuz durumun normal olduğunu ve istersek taburcu olabileceğimizi söyledi ve bizde öğleye doğru taburcu olduk. doktorumuz antibiyotik agrı kesici burun açıcı ıliyadin ve okyanus suyu yazarak bunları kullanmamızı söyledi.ancak arkadaşlar ikinci günü ilk günden daha agır geçti eşimin yüzü iyice şişti ve yüzünde kişişliklerin gerilmesinden dolayı sızıları arttı ve bunun üstünede tamponlardan dolayı boğaz kuruluğu çok oldu ne kadardan ağızdan bol sıvı alsada ikinci günün sabahı agız içinde yaralar çıktı eşim inanın ikinci günü mahvoldu . daha sonra üçüncü günü biraz sızıları azaldı yani üçüncü günde sızıları vardı . hastaneden çıktıktan sonraki üçüncü günü burundaki tamponlar alındı o ara eşimin yanıda değildim ancak tamponlar çıkarken acı sızı olmadığını söyledi kontrollerde de durumun iyi gittiğini söyledi doktor ve günde üç kere önce okyanus suyuyla yıkamamızı daha sonra kulak çubuğuyla burun içine teramisin krem sürmemizi ve üç gün boyuncada iliyadin burun açıcı kullanmamızı söyleyip beş gün sonrasına gün verip burundaki alçıyı alacağını söyledi ve daha sonrada tekrar küçük bir alçı yapıp onunda bir hafta kalacağını söyledi . şu an eşim tamponlar çıktıktan sonra burundan nefes almayabaşladığı günden beri agrısı yok ve şu an yüzündeki şişliklerde inmeye başladı yerini morluklara bıraktı şu an durum bundan ibaret. yanlız eşim hem deviasyon hem rinoplasti yi birlikte oldu ondan biraz fazla sıkıntıları oldu.ancak eşim bu işin bu kadar zahmetli ve sıkıntılı olacağını bilseydim yaptırmazdım siz bayanlar gerçekten daha acıya dayanıklıymışsınız diye espiride yapıyor:))). hepinize sağlıklı ve mutlu günler ..evt lutfn paylas bizimle gelismlri..insallah cok cabuk iyilesir..
mrb arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum burun esttigi ile ilgili yorumlarını almak isyrm ben gazi hastanesinde kbb den ameliyat olmak istym oluşken burnumu küçültem isyrm fakat bu konuda hiç bir bilgim yok yani hangi doktor daha iyi pilastik cerah mı kbb fiyat aralıgı nasıl özellikle burnundan ameliyat olan arkdaşlar lütfen bana yardımcı olyunmerhabalar,
o zaman benim sana soracak çok şeyim olacak ilk iki sorum
1) nerde vene zman ameliyat oldun
2) sonuçtan memnun musun?
izmirdeki gazide mi?düşündüğün bir doktor var mımrb arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum burun esttigi ile ilgili yorumlarını almak isyrm ben gazi hastanesinde kbb den ameliyat olmak istym oluşken burnumu küçültem isyrm fakat bu konuda hiç bir bilgim yok yani hangi doktor daha iyi pilastik cerah mı kbb fiyat aralıgı nasıl özellikle burnundan ameliyat olan arkdaşlar lütfen bana yardımcı olyun
teşekkür ederim..ben istanbulda ameliyat oldum ama öncesi ve sonrasını anlatayım.8 saat öncesinden hiçbişey yemio ve içmiyosun.hayatımda ilk kez ameliyat olacağım için bayağı korkuyodum ben.ya narkozda bir sorun yaşanırsa uyanırsam gibisinden saçma sapan korkularneyse gittim ameliyat günü sabah 10 gibi..ameliyathaneye inecek cesaretim bile yok o derece korkuyorum.sakinleştirici yaptılar ameliyathaneye nasıl indiğimi bile hatırlamıorum doktorların sesini duydum bi ara..gözümü açtığımda odamdaydım.burnumda bayağı bi sızı vardı.baş ağrısıda tabiki..hemşireden ağrı kesici iğne istedim ondan sonra geçti..yine ameliyat sonrası 4 saat bişey yemiyosun.yemek de yedikten sonra kendime geldim iyice eve geldik ondan sonra.ben bi gece hastanede tutuyolar diye biliodum ama tutmuolarmış.buz uygulaması var bildiğin gibi ama ben yapamadım çok fazla şişti gözlerim ve morardı :S 3.günü tamponları çıkarttırmaya gittim.ağrısız bi işlem o yöndede rahat ol :) bugun 6.günüm şişlik ve morluklar çok aza indi.pazartesiye kadar tamamen geçer diye umuyorum.alçılar çıktıktan sonra nasıl bi burunla karşılaşıcam çok merak ediyorum :)istanbulda olsan bi tavsiyede bulunurdum ama ne yazıkki yardımcı olamıorum :S acele etme ama iyice araştır.uzun lafın kısası doktorun iyi olduktan sonra korkacak hiçbirşey yok :)
çok teşekkür ederim, tekrardan geçmiş olsun.. :) darısı bana inşallah.. ben de bu hafta içerisinde G.Antep'te Prof Dr. Mehmet Mutaf'la görüşmeye gideceğim.
arkadaşlar ameliyattan sonra şişlik çok oluyomu ve ne kadar zamanda geçiyo
evet oluyo.alçım bugün çıktı..kocaman şiş bi buruun :) ( bu hali bile çok hoşuma gitti ) ilk 1 ay içerisinde hızla iniyomuş her geçen gün daha da güzelleşiyomuş.burun tam anlamıyla 4-5 ay gibi bir süreçte şekline kavuşuyomuş.doktorun soyledikleri bunlar...
rica ederim :) hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun :)
evet oluyo.alçım bugün çıktı..kocaman şiş bi buruun :) ( bu hali bile çok hoşuma gitti ) ilk 1 ay içerisinde hızla iniyomuş her geçen gün daha da güzelleşiyomuş.burun tam anlamıyla 4-5 ay gibi bir süreçte şekline kavuşuyomuş.doktorun soyledikleri bunlar...
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
arkadaşlar ameliyattan sonra şişlik çok oluyomu ve ne kadar zamanda geçiyo
umrb arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum burun esttigi ile ilgili yorumlarını almak isyrm ben gazi hastanesinde kbb den ameliyat olmak istym oluşken burnumu küçültem isyrm fakat bu konuda hiç bir bilgim yok yani hangi doktor daha iyi pilastik cerah mı kbb fiyat aralıgı nasıl özellikle burnundan ameliyat olan arkdaşlar lütfen bana yardımcı olyun