- 17 Ocak 2012
- 168
- 1
hafif eğrilik varsa törpüleselerdi sadece yeterli olmaz mıydı..benim burun ucundan çıkardığı kıkırdağı kenarlara destek yaptı..hafif eğrilik burun ucu kaldırma kenarlara destek toplam 2.5 saat ameliyatta kaldım..gelçi benim için saniye bile değildi..süre ve zaman kavramı narkozluyken yok neyseki:) iyice araştırmalısın derim ben başka doktorlara da sormalısın..4 ssat çok uzun bir ameliyat süresi..gerçi birşey kalmamış..pazartesi oluyormuşsun..ameliyattan korkma sakın hiç birşey hissetmiyorsun..sadece uzun süreli narkozun zararı olur mu onu düşündüm ben..başarılı bir ameliyat geçirmeni dilerim:))
Ya dış taraftan belirgin bi kemik yamukluğu yok ama burnun içindeki l gibi olması gerek kemik neredeyse c olmuş durumda, doktorumda eğer burundaki kıkırdaklar yeterli olursa dediğin gibi yapacak ama her duruma karşı haberim olsun diye öyle dedi, ve gittiğim bir kaç doktor da aynı şeyleri söylemişti, süre olarak görüştüğüm 5 doktordan 4ü böyle olması gerektiğini söyledi, çünkü o kemik düzeltilemezse alınacak ki büyük ihtimal öyle olacak, sonra onun yerine düz gerekirse kaburgadan eğri gerekirse kulaktan kıkırdak alacaklarmış, doktorum güven verdi ama bilmiyorum, hatta biraz korktum diye az önce aradım güven veriyor ama bakalım yine de insan korkuyor.