Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sen de koysana fotolarını

Arkadaşlar Merhaba,
Bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorm burnumda et var nefes almakta zorlanıyorum hem burnumdaki eti aldırmayı hemde burnumu düzeltmeyi düşünüyorum.Gaziantepte ikamet ediyorum..Bana önerebileceğiniz Uygun fiyatta yapabilecek doktor var mı bilgi verebilirmisiniz?(SSK güvencem var)DR.mehmet mutafın ismini duydum siteden ama mehmet bey çok yüksek mebluğada yapıyor bana uymadı:)

:))) haklısın yaa bak bben de ismini bilmiyorum ancak soyadını biliyorum, çünkü bildiğim kadarıyla mutafoğulları diye antepte çok bilindik bir aile olması lazım

aktan dr.mehmet mutaf.Gaziantep Üniversitesinde çalışıyor..Burun estetiğini de yüksek fiyatta yapıyor..bende burnumdan ameliyat olacağım bütceme göre iyi yapabilen doktor arayışındayım..

:))) haklısın yaa bak bben de ismini bilmiyorum ancak soyadını biliyorum, çünkü bildiğim kadarıyla mutafoğulları diye antepte çok bilindik bir aile olması lazım

aktann dr.mehmet mutaf.Gaziantep Üniversitesinde çalışıyor..Burun estetiğini de yüksek fiyatta yapıyor..bende burnumdan ameliyat olacağım bütceme göre iyi yapabilen doktor arayışındayım..

aktann dr.mehmet mutaf.Gaziantep Üniversite araştırma hastanesinde çalışıyor..Burun estetiğini de yüksek fiyatta yapıyor..bende burnumdan ameliyat olacağım bütceme göre iyi yapabilen doktor arayışındayım..

mrb arkadaşım.. mutafın pahalı olduğunu söylemişsin, ne kadara yapıo acaba bi araştırman oldu mu? başka da kimse varmı antepte ben daha önce bi araştırma yapayım dedim ancak hep benim önüme ameliyatlarda oluşan ölümlerden bahsettiler :S korktum yani.. yaptıracaksan da mutafa git dediler :)

arkadaşlar eşim amliyat oldu şu an durumu iyi gelişmeleri size haber vericem.

Haklisin yapilacak burun yuze uygun olmali...

selam kızlar bugün tampon çıktı burnumun çok güzel olmuş ben çok fazla oynanmasını istememiştim çok küçücük olmuş ama güzel olmuş yalnız ben şu masaj olayını hiç sevmedim yapmasak olur mu günde 4 defa 10 dk. yapmam lazımmış

selaam :) bende yeni ameliyat oldum pazartesi günü alçım çıkacak.merak ettim bu masaj olayını nasıl yapılıyo ki?

selaam :) bende yeni ameliyat oldum pazartesi günü alçım çıkacak.merak ettim bu masaj olayını nasıl yapılıyo ki?

arkadaşım geçmiş olsun.. bana ameliyat öncesi ve sonrasını anlatırmısın??? ayrıca nerede ameliyat oldum.. ben k.maraşta yaşıyorum ancak g.antepte ameliyat olmayı düşünüyorum.. çalıştığım için araştırma da yapamıyorum. internetten de araştırmayla bi sonuca varamadım mehmet mutaf var, ondan randevu alcam ancak yine de senden bilgi almak istedim..

teşekkür ederim..ben istanbulda ameliyat oldum ama öncesi ve sonrasını anlatayım.8 saat öncesinden hiçbişey yemio ve içmiyosun.hayatımda ilk kez ameliyat olacağım için bayağı korkuyodum ben.ya narkozda bir sorun yaşanırsa uyanırsam gibisinden saçma sapan korkular neyse gittim ameliyat günü sabah 10 gibi..ameliyathaneye inecek cesaretim bile yok o derece korkuyorum.sakinleştirici yaptılar ameliyathaneye nasıl indiğimi bile hatırlamıorum doktorların sesini duydum bi ara..gözümü açtığımda odamdaydım.burnumda bayağı bi sızı vardı.baş ağrısıda tabiki..hemşireden ağrı kesici iğne istedim ondan sonra geçti..yine ameliyat sonrası 4 saat bişey yemiyosun.yemek de yedikten sonra kendime geldim iyice eve geldik ondan sonra.ben bi gece hastanede tutuyolar diye biliodum ama tutmuolarmış.buz uygulaması var bildiğin gibi ama ben yapamadım çok fazla şişti gözlerim ve morardı :S 3.günü tamponları çıkarttırmaya gittim.ağrısız bi işlem o yöndede rahat ol :) bugun 6.günüm şişlik ve morluklar çok aza indi.pazartesiye kadar tamamen geçer diye umuyorum.alçılar çıktıktan sonra nasıl bi burunla karşılaşıcam çok merak ediyorum :)istanbulda olsan bi tavsiyede bulunurdum ama ne yazıkki yardımcı olamıorum :S acele etme ama iyice araştır.uzun lafın kısası doktorun iyi olduktan sonra korkacak hiçbirşey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…