vayyy aşiret desene:)
Kızlar ya ben şimdiye kadar hep doktorlarımı kötüledim ama kul hakkı mı yedim acaba diye birden kendimi sorguladım bu geceden sonra.
çünkü bu gece birkaç fotoğrafımı çektim aynadan burnum çok düzgün ve güzel çıktı hayret ettim. ama ayna olmadan karşıdan direk çekince iyi görünmüyor.hangisi gerçekçi olanı sizce? bir de flaşlı çekince daha kötü,flaşsız çok daha güzel çıkıyor.normalde flaşlıdaki gibi mi flaşsızdaki gibimi görünür sizce burun?eğer aynadaki ve flaşsız fotodaki gibiyse cidden şükretmem gerek çünkü fena görünmüyor
sen de koysana fotolarını
:))) haklısın yaa bak bben de ismini bilmiyorum ancak soyadını biliyorum, çünkü bildiğim kadarıyla mutafoğulları diye antepte çok bilindik bir aile olması lazım
:))) haklısın yaa bak bben de ismini bilmiyorum ancak soyadını biliyorum, çünkü bildiğim kadarıyla mutafoğulları diye antepte çok bilindik bir aile olması lazım
canım sana özel msj tamaıyorum fakat aşagıda cevaplamay calıstım.
aktann dr.mehmet mutaf.Gaziantep Üniversite araştırma hastanesinde çalışıyor..Burun estetiğini de yüksek fiyatta yapıyor..bende burnumdan ameliyat olacağım bütceme göre iyi yapabilen doktor arayışındayım..
:)))) Bu aşçıya yemek tarif etmek gibi bişey olur canım :))) Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah güzel bir şekilde sağlıkla atlatırsın, doktara kavisli bir burun istemediğini, Beren Saat'in burnuna benzer burunlardan hoşlandığını yüzüne gidip gitmeyeceğini sor, gider derse öyle bir burun istediğini söylersin, zaten tasarımı yaparken de anlatırsın burun sırtını ucunu nasıl istediğini.
arkadaşlar eşim amliyat oldu şu an durumu iyi gelişmeleri size haber vericem.
selam kızlar bugün tampon çıktı burnumun çok güzel olmuş ben çok fazla oynanmasını istememiştim çok küçücük olmuş ama güzel olmuşyalnız ben şu masaj olayını hiç sevmedim yapmasak olur mu günde 4 defa 10 dk. yapmam lazımmış
selaam :) bende yeni ameliyat oldum pazartesi günü alçım çıkacak.merak ettim bu masaj olayını nasıl yapılıyo ki?
selaam :) bende yeni ameliyat oldum pazartesi günü alçım çıkacak.merak ettim bu masaj olayını nasıl yapılıyo ki?
arkadaşım geçmiş olsun.. bana ameliyat öncesi ve sonrasını anlatırmısın??? ayrıca nerede ameliyat oldum.. ben k.maraşta yaşıyorum ancak g.antepte ameliyat olmayı düşünüyorum.. çalıştığım için araştırma da yapamıyorum. internetten de araştırmayla bi sonuca varamadımmehmet mutaf var, ondan randevu alcam ancak yine de senden bilgi almak istedim..
doktorun tarif ediyor sana sende ona göre yapıyorsun banada tarif etti ben pek anlamadım ama yapıyoruz işte bişeyler
allah allah du bakalım nasıl bişeymiş çok merak ettim