Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

doktorların konu başlıklarında daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz. doktor konu başlıklarına bakmanızı öneririm. ben de buradan bakıp doktor seçtim ve ameliyat oldum. bir sürü insan öncesi ve sonrası resimlerini albümlerine ekliyorlar. fikir oluyor. benim de gün gün fotolarım var. sizler ameliyat olmuş insanlara arkadaşlık talebi yollayıp resimlere bakabilirsiniz. sadece bu başlıkda kalmayın. burası genel bir başlık. çoğu insan "doktorum şu ona olun" demez bu yönlendirme olur. diyenlere de zaten reklam yapıyor gözüyle bakılır... doktor başlıkları altında, kimler olmuş, fiyatı ne, ne zaman olmuş, sorun yaşamış mı... hepsi yazıyor.

yeni foto yükledim kızlar. emre ilhan doktorum . talep gönderin fotolarımı incelebilirsiniz.

teşekkür bilgilendirdiğin için birde oraya bakalım..:))

geçmiş olsun canm bende çk istyrum inşllh bnde cesaret edeblrm

benmde saçlarım çok dkülyr ama bnmk demir eksikliğinden dolayı..bnce nefes alamamandan dolayı değildr canm

Burun estetiği yaptırmak isteyenlere Ertan Seçkin'i kesinlikle öneririm. Mütevazi, işinde başarılı, hastasıyla iyi iletişimi olan bir doktor arıyorsanız Ertan Seçkin'e gitmelisiniz. İnternet ortamında hakkında pek bir şey bulamasanız da gerçekten çok iyi bir doktordur. Ben sonuçtan oldukça memnunum. Çok doğal bir burnum oldu. Ameliyat sonrası hiçbir sıkıntım olmadı. Hafif bir morarma fakat o da 2-3 günde geçti. Ağrım hiç olmadı. Ameliyattan önce doktor ne söylediyse gerçekten de öyle oldu. Ayrıca eşi de KBB doktoru. İkisi de gerçekten çok iyi doktorlar. İlgilenenlere tavsiye ederim.

arkadaşlar birde kafamıza takılan ameliyattan sonrası oluşan şişlikler gerçi her kişide farklı şişlikler oldugu söyleniyor ama ameliyet olan arkadaşlar bu konudada bilgi verebilirmi burun şişliklerini indirmede etkili farklı bir yöntem uygulayan varmı tekrar tşkler canlarım kalın sağlıcakla ...

şişlikler, morluklar... kişinin teniyle alakalı ve şans biraz. ameliyatın hemen ardından buz maskesi getiriyorlar. ne kadar uzun takabilirsen o kadar iyi. ama ben anestezi etkisi inanılmaz üşüyordum... buz maskesine dayanamadım pek 15dk anca durmuştur. gene de çok morarmadım.

ameliyat üstünden zaman geçtikten sonra da yüzde şişlikler oluyor. bunun için ödem olan yerlere doktor kontrolünde masaj yapılması fayda ediyor. aradan 1 ay geçti ama bazı bölgelere dokunamıyorsun bile ağrı oluyor diyelim, işte oralara dişini sıkıp masaj yaparsan zamanla cımıyor artık dokununca ve daha kolay gidiyor ödemler.

benim 3ay olmak üzere. hala hafif şişlerim var. bütün şişlerin inmesi zaman istiyor. sabırlı olmak gerek. ama ortalama 15.günden itibaren şişlikler dışarıdan birinin anlayacağı gibi değil.

tampon çıkınca burun içindeki kurumuş yaralar için en etkili çözümüm bepanten kremdi. kesinlikle çok işe yaradı. burnumun içine kulak temizleme çubuğuyla bepanten sürerdim.

mtaner merhaba, emre ilhan i da ben cok duydum oneren cok arkadasim oldu. ben senin fotolarini yeni uye oldugum icin goremiyorum.fotolarindan bi kac tane bana ozel mesaj atabilir msn? simdiden tesekkurler.. sana ozelden de mesaj atamiorm bu arada:S

saç dökülmesi ne alaka yau ? Mevsim değişikliğinden dökülüyordur saçlar.

selam kızlar bende iki gün önce ameliyat oldum bişey sormak istiyorum normal burunun içindeki tampon haricinde sizede burun ucu tamponu diye bişey yaptılarmı burnumun ucunu bile kapattılar kaç gün duracak bilmiyorum doktorum çok asabi hiçbişey soramadım bide benim boğazım çok kötü yara oldu resmen yutkunamıyorum yüzüm çok fazla morarmadı ama çok şişti

kızlar burundaki egrilik icin yaptıranlar var mı? kucultme ya da kaldırma yok sadece egrilik duzelttirilecek. onda da cok sisiyor mu? ucreti digerleriyle aynı mı?

kızlar burundaki egrilik icin yaptıranlar var mı? kucultme ya da kaldırma yok sadece egrilik duzelttirilecek. onda da cok sisiyor mu? ucreti digerleriyle aynı mı?

eğrilik derken, burun kemiği içten eğriliği deviasyon mu yoksa dıştan kemer mi?

ben hem kemeri aldırdım hem deviasyon aynı anda. ücret değişmez. kemer düzelmesi ise ufak da olsa burun ucuna müdahele gerekebilir, sen kemeri aldırayım sadece dersin kemer gidince burun ucun çok düşük görünebilir.

eğer sadece deviasyon ise, kbb ye ameliyat olabilirsin.

canım ben nefes problemi için oldum. ama tip olarak da çirkin bir burnum vardı. 29yaşındayım. takmıyordum hiç 2senedir inanılmaz nefes sorunu çekiyordum. meğer bir tarafta kemik eğrilmiş bir taraf etlerle dolmuş. sadece bunları düzelttirsem burnumda düşme olabilirdi. sonuçta kemiğe müdahele ediliyor. durumunu en iyi doktor bilir. sen doktora danış derim.

burun kemiğine yapılan her müdahelede estetik olsun olmasın şişme olur. burun derisi ile kemiği ayırıyorlar sonuçta.

ama minicik bir şey ise lokal anestezi ile müdahele edilecek o kadar şişme olmaz. çok küçük şeyler dışında lokal anestezi tercih etmezler burun ameliyatında.

geçmiş olsun. burun ile ağız arasındaki mesafeye damlayan kanı emmesi için bir şey koymuşlardı. kastın o mu? tampon kalma süresi kişiden kişiye değişir. daha 2 gün olmuş. bence sorun olmaz burun ucu tamponu. doktorun kim? belki o doktor burun ucuna da koyuyordur. her doktor tampon kullanmıyor.

bilgiler icin tesekkur ederim
acikcasi cok bilgim yok. burnumda kırık var benim. aynaya bakınca bariz bir egrilik yok dikkatli bakıldıgında farkediliyo egrilik. bazen niyetleniyorum duzelttireyim diye ama ben burnumu cok carparım ondan da korkuyorum

evet canım o tampondan işte doktor hiçbişey demedi bu boğazdaki yara nasıl geçecekki beni ençok zorlayan o oldu

çok korkuyorum ya bu aralar tam bi takıntı oldu bende annem falan bidaha hiçbi zaman eskisi gibi olmaz burnun falan diyor korkuyoruym yaptırsammı diye en kısa zamanda foto koycam danışcam fikirlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…