Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar siteye yeni üye oldum,burnumda deviasyon ve et büyümesi vardı,zamanla şeklinide beyenmemeye başladım,hafif tümsekli ve aşağıya doğru bir burnum var,yorumları okuyunca çok kafam karıştı,ENTO da Dr.Ümit Filize olacağım 17 ocakta,doktorla ilgili bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

çok korkuyorum ya bu aralar tam bi takıntı oldu bende annem falan bidaha hiçbi zaman eskisi gibi olmaz burnun falan diyor korkuyoruym yaptırsammı diye en kısa zamanda foto koycam danışcam fikirlerinizi

slm kız kardeşimde olmak istiyo yeni yeni takıntı yaptı iyice.bence kemerli ve aşağiya doğru büyük bir burun değilse can yakmaya gerek yok.ha ama seni çok mutsuz ediyo özgüvenini etkiliyosa tabiki yaptırmalısın.bu durumda sadece senin hislerin isteğin önemli..herşey gönlünce olur inş.

tamam simdi oldu hihi :))) bende estetik ameliyat olmak istiyorum burnumdan ama korkuyorum :KK43: günahmi dglmi ?? kizlar biraz tr cem bozuktur ksura kalmayin :))

çok korkuyorum ya bu aralar tam bi takıntı oldu bende annem falan bidaha hiçbi zaman eskisi gibi olmaz burnun falan diyor korkuyoruym yaptırsammı diye en kısa zamanda foto koycam danışcam fikirlerinizi

canım tabiiki eskisi gibi olmayacak çoook daha güzel olacak :)

Kızlar mrb, burun estetiği için gün aldım doktordan. Ameliyattan 10 gün sonra işe başlayabileceğimi söyledi, vereceği rapor 10 günlük. Sizce 10 gün ameliyat sonrası kısmi iyileşme ve normal hayata ,işe dönmek için nasıl bir süre? erken değil mi , merak ediyorum.. bir de lens takıyorum , onu da aynı şekilde 10 gün sonra takmaya başlayabilirsin dedi, ne dersiniz?

yıllardır burnumu yaptırmak istiyorum ama cok korkuyorum ya sonuc daha felaket olursa diye bir de ucretler cok yuksek

Son düzenleme:
Kızlar mrb, burun estetiği için gün aldım doktordan. Ameliyattan 10 gün sonra işe başlayabileceğimi söyledi, vereceği rapor 10 günlük. Sizce 10 gün ameliyat sonrası kısmi iyileşme ve normal hayata ,işe dönmek için nasıl bir süre? erken değil mi , merak ediyorum.. bir de lens takıyorum , onu da aynı şekilde 10 gün sonra takmaya başlayabilirsin dedi, ne dersiniz?

teyzem ameliyat oldu 1 hafta normal hayatına dondu ilk 3 4 gun zor oluyor ama sonrası onun rahat oldu ... hangi doktora yaptırıyorsun bende halen dr arastırmasındayım

mrb arkadaşlar.. gaziantepte burun estetiği olan var ise bana doktor tavsiyesi, ücret konusu ve memnuniyeti hakkında bilgi verebilir mi?? çok acill, devlet memuruyum.. çalışıyorum ve şubat ayınca izne ayrılıp ameliyat olmak istiyorum.. yardımcı olabilirseniz sevinirimm...

mrb arkadaşlar.. gaziantepte burun estetiği olan var ise bana doktor tavsiyesi, ücret konusu ve memnuniyeti hakkında bilgi verebilir mi?? çok acill, devlet memuruyum.. çalışıyorum ve şubat ayınca izne ayrılıp ameliyat olmak istiyorum.. yardımcı olabilirseniz sevinirimm...

gaziantepte tek duyduğum ibrahim mutaf diye bi doktor.soyadı kesin mutaf adı ibrahim olmayabilir,forumda duymuştum:) kızlardan birinin beşinci ameliyatını mı ne gerçekleştirmişti,kız çok memnundu

gaziantepte tek duyduğum ibrahim mutaf diye bi doktor.soyadı kesin mutaf adı ibrahim olmayabilir,forumda duymuştum:) kızlardan birinin beşinci ameliyatını mı ne gerçekleştirmişti,kız çok memnundu

hmm teşekkür ederimm.. evet ben de duydum mutaf'ı ancak tam bi bilgim yok benim de :)

hmm teşekkür ederimm.. evet ben de duydum mutaf'ı ancak tam bi bilgim yok benim de :)

yalnız insanlar mutaf mutaf deyince anlam veremiyordum,mutaf ne popstar gibi diye:) isme baksana mutaf:)
yok yani soyadı nrerde adı nerde kafa karıştırıyo :)

yalnız insanlar mutaf mutaf deyince anlam veremiyordum,mutaf ne popstar gibi diye:) isme baksana mutaf:)
yok yani soyadı nrerde adı nerde kafa karıştırıyo :)

:))) haklısın yaa bak bben de ismini bilmiyorum ancak soyadını biliyorum, çünkü bildiğim kadarıyla mutafoğulları diye antepte çok bilindik bir aile olması lazım

Kızlar ya ben şimdiye kadar hep doktorlarımı kötüledim ama kul hakkı mı yedim acaba diye birden kendimi sorguladım bu geceden sonra.
çünkü bu gece birkaç fotoğrafımı çektim aynadan burnum çok düzgün ve güzel çıktı hayret ettim. ama ayna olmadan karşıdan direk çekince iyi görünmüyor.hangisi gerçekçi olanı sizce? bir de flaşlı çekince daha kötü,flaşsız çok daha güzel çıkıyor.normalde flaşlıdaki gibi mi flaşsızdaki gibimi görünür sizce burun?:KK3: eğer aynadaki ve flaşsız fotodaki gibiyse cidden şükretmem gerek çünkü fena görünmüyor

sevgili fatalanger,evet ben ünal beye oldum,ankara ümitköyde onep diye bir estetik merkezinde.ben de senin giibi forumu arastırıken tesadüfen bir hanımefendi ünal beye ameliyat oldugunu yazmıstı ve o kadar güzel yazmıstı ki arastırma imkanım oldu zaten 5 aydan beri arastırma içerisindeydim.yapılan ön görüşmenin neticesinde kendisne olan güvenimden ona ameliyat olma ihtiyacı hissetim.çünkü burnun şekliyle birlikte sonrasında olusabilcek saglık sorunlarından da çok korkan evhamli birisiyim.ve acıkcası kenidme bir güvenebilcegim ve görüşmeye gidebilcegim doktorlar listesi yapmıstım.ünal beyi de 1.sıraya alıp oldum.şuanda 5 aydan fazla bir zaman gecti ve kendime güvenim inanılmaz arttı.sana gösterebilecegim bir fotografım maalesef sitede yok.ama görüşme listesine almanı kesinlikle öneririm.sevgiyle kal

Kızlar ya ben şimdiye kadar hep doktorlarımı kötüledim ama kul hakkı mı yedim acaba diye birden kendimi sorguladım bu geceden sonra.
çünkü bu gece birkaç fotoğrafımı çektim aynadan burnum çok düzgün ve güzel çıktı hayret ettim. ama ayna olmadan karşıdan direk çekince iyi görünmüyor.hangisi gerçekçi olanı sizce? bir de flaşlı çekince daha kötü,flaşsız çok daha güzel çıkıyor.normalde flaşlıdaki gibi mi flaşsızdaki gibimi görünür sizce burun?:KK3: eğer aynadaki ve flaşsız fotodaki gibiyse cidden şükretmem gerek çünkü fena görünmüyor

canım sana özel msj tamaıyorum fakat aşagıda cevaplamay calıstım.

X