Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar da bi de plastik cerrahlar mı yoksa kbbciler mi burnun şeklini daha güzel yapıyor sizce?Şöyle bi düşününce aslında,plastik cerrahların vücuttaki her uzvun estetiğiyle uğraştığını düşünürsek,kbbcilerin tek bu konuda uzmanlaştıkları için daha başarılı olabileceği geliyor akla.siz ne dersiniz?

evet bende bunun kararsızlıgını yasıyorum

mrb ben ameliyat olalı 10. gün ikinci kez ameliyathaneye alınalı ise 2. gün pazartesi kanamayı durduramayınca dogru hastaneye burnumun üstündeki alçıyı aldık dikişleri filan aldık burnum ilk günden çok güzeldi zaten morlugum olmadı şişliklerimde yüzümdeki inmişti aslında ben bu arada burnumun seklinden çok kanamayla ugrasıyordum pazartesi sabaha karsı bir baslamış ve hala durmamıştı hastanedeki tüm doktorlar neredeyse kanamayı durdurmaya çalıstı ama durmadı durmadı işte kan durducu iğneden 5 kez yedim ama yok serum aldım vs kesilmedi eee aksam 6 gimi dogru anestezi alıp ameliyathaneye su an öyle şiş bir burnum var ki tarif edilemez burnumun sağ tarafa kayık şiş o taraf kanama o taraftan oldugu için kanamanın sebebi ise burnun içine plastik gibi bişey var o batmış şişliklerim inince çok kötü bişi oldu bana halbuki nasıl hevesliydimmmm:KK43:

ay cok gecmısolsun pekı somdı noldu son seklı nasıl

canım 27. gün burun için başarılı ya da başarısız demek için çok erken. benim 1.5ayı geçti 2 olacak 1haftaya gene de erken. bak bu forumda herkese şunu yazıyorum canım benim alçı çıktı burnum yamuk. öyle böyle değil yamukluğu. şiş kocaman... ağlıyordum evde. burada resim yükledim herkes de yamuk dedi. kimisi dediki saçmala çok erken kimisi dediki ilk günden belli eder kendini güzel olmuş burun yeniden ameliyat ol.ay nasıl kötü oldum. neyse dedim turamit sakin ol dur... 1 haftada kendiliğinden geçti. şişlikler orantısızdı ve daha şiş olan taraf diğer tarafa itiyordu burnu. kimisinin 6 ayda oturur kimisinin 1 senede. doktorun masaj verdi mi? verdiyse uygula. masaj ödemlerin daha çabuk geçmesini sağlıyor. 27günümde seninki gibi bir sorunum yoktu ama şu ankinden daha şişti. kişiye göre değişiyor iyileşme süreci. yargıya varmak için çok erken. 6ay beklemen gerek madem kendini doldurma olumsuzluklarla canını sıkma. sabret, dua et.

Yaa inşallah, bende hemen yorum yapmamaya çalışıyorum, yüzümde ödem yok zaten 1 hafta sürekli buz uygulaması yaptık. Doktor bıle şaşırdı bize maşallah dıyıp dıyıp durdu, ne morarma ne fazla ödem oldu.Şu an sadece burnumun etrafı şiş. Ona da takılmıyorum da, Zaten düz ve kalkık olmayan dogal bı burun ıstemıstım ama kemer yerı şiş, acaba düz olmayacakmı dıye dusunuyorum ama bekleyecegım 6 ay, yapacak bısey yok.

Yaa inşallah, bende hemen yorum yapmamaya çalışıyorum, yüzümde ödem yok zaten 1 hafta sürekli buz uygulaması yaptık. Doktor bıle şaşırdı bize maşallah dıyıp dıyıp durdu, ne morarma ne fazla ödem oldu.Şu an sadece burnumun etrafı şiş. Ona da takılmıyorum da, Zaten düz ve kalkık olmayan dogal bı burun ıstemıstım ama kemer yerı şiş, acaba düz olmayacakmı dıye dusunuyorum ama bekleyecegım 6 ay, yapacak bısey yok.

Hıc masajda vermedı zaten hıcbısey vermedı, begenıp gonderdı, sanırım o da kontrollerı beklıyor.3.-6. ve.12. ayda kontroller olacak. 3. aya gelmenıze gerek yok bıle dedı.

merhaba, ben de aranıza yeni katıldım,önce uzaktan takip ederdim:) dün naser dadaşzadeyle görüştüm,ben de düz ve normal bi kalkıklık istiorum,tasarımdaki burun bana küçük ve kavisli geldi,kendisine ameliyat olan var mı,ve istediğim gibi düz burun yapan bi dr önerebilecek olan var mı,burayı takip ederken isimlerden kafam karısıo artık:S

merhaba, ben de aranıza yeni katıldım,önce uzaktan takip ederdim:) dün naser dadaşzadeyle görüştüm,ben de düz ve normal bi kalkıklık istiorum,tasarımdaki burun bana küçük ve kavisli geldi,kendisine ameliyat olan var mı,ve istediğim gibi düz burun yapan bi dr önerebilecek olan var mı,burayı takip ederken isimlerden kafam karısıo artık:S

istanbulda isen tek doğal burun yapan burak erdamar dır kimse anlamıyo şekil vericem diye burna zararda vermiyor sitede ona estetik olanlar var irtibata geç yardımcı olurlar

bende doğal istiyorum pist gibi bir burun istemiyorum.ben emre ilhan ve teoman dalı düşüşnuyorum ikiside kbb ci daha karar veremedim.

Arkadaşlar merak ettiğim bişey var..burun kanatlarından kesme oluyor mu acaba..benim doktor ben kesemem dedi..çünkü geri dönüşü olmuyor dedi..

merhaba kızlar, bende nisan ayında ameliyat olmayı düsünüyorum. Şimdilik Bugra Çöllü ye gidip muayene olmayı düşünüyorum. Sizin önerebiliceğiniz, cok pahalı olmayan bir doktor varmıdır? İstanbul icinde mümkünse.. Bi de kimsenn resmini göremiyorum :KK43: Bir de bu sitede doktorların reklamını yapmak icin yazan insanların cok oldugunu duydum. Güvenilir birm doktor bulup bir an önce tarih almak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz*

atomix in burnunu cok beğendim ama msj atmam icin yetkim yok henüz. Nerede ameliyat olduğunu bilen var mı?

merhaba kızlar, bende nisan ayında ameliyat olmayı düsünüyorum. Şimdilik Bugra Çöllü ye gidip muayene olmayı düşünüyorum. Sizin önerebiliceğiniz, cok pahalı olmayan bir doktor varmıdır? İstanbul icinde mümkünse.. Bi de kimsenn resmini göremiyorum :KK43: Bir de bu sitede doktorların reklamını yapmak icin yazan insanların cok oldugunu duydum. Güvenilir birm doktor bulup bir an önce tarih almak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz*

ben doktorumdan memnunum. fiyatı ünlü doktorlara göre çok çok uygun. gene de seni yönlendiremem. benim doktorum necdet uçar. sayfasına gir oku baştan sona. resim istersen de arkadaş eklemelisin. çoğumuzun resimleri kısıtlı, sadece arkadaş listemize görünüyor.

ben buradan başka doktorları da beğenmiştim ama ilk görüşmeye necdet beye gittim kısmet ona oldum.

ben doktorumdan memnunum. fiyatı ünlü doktorlara göre çok çok uygun. gene de seni yönlendiremem. benim doktorum necdet uçar. sayfasına gir oku baştan sona. resim istersen de arkadaş eklemelisin. çoğumuzun resimleri kısıtlı, sadece arkadaş listemize görünüyor.

ben buradan başka doktorları da beğenmiştim ama ilk görüşmeye necdet beye gittim kısmet ona oldum.

necdet beyden memnunmusun?

malesefki resimlerinizide henüz göremiyorum. mesaj sayım yetersizmiş. Biraz mesaj kirliliği yaratayım da bari resimlerinize bakabiliyim.

arkadaşlar merhaba ben ankarada sincanda oturuyorum. burada bir hastane var lokman hekim diye. burun ameliyatı için başvurmak üzere gittim celil göçer diye bir doktorla görüştüm 3000 lira dedi. sizce uygun mu? bir de estetikçi olsa daha iyi olmaz mı ne dersiniz?
aynı hastaneye bir de estetikçi gelecekmiş ama onunla görüşemedim.

arkadaşlar merhaba ben ankarada sincanda oturuyorum. burada bir hastane var lokman hekim diye. burun ameliyatı için başvurmak üzere gittim celil göçer diye bir doktorla görüştüm 3000 lira dedi. sizce uygun mu? bir de estetikçi olsa daha iyi olmaz mı ne dersiniz?
aynı hastaneye bir de estetikçi gelecekmiş ama onunla görüşemedim.

canım, istanbulda oldum. doktorunu tanımıyorum. araştır onu. fiyat uygun. ben 2250 tl ye oldum ama olduğum tıp merkezi uygun fiyatlı. diğer doktorlar 5-6bin civarı imiş diye okudum buradan. devlet hariç en uygun fiyatlar gene 2500den aşağı yok.

doktoun kbb mi? benim hem kbb doktoru hem estetik doktoru girdi ameliyatıma. ciddi sorunlarım vardı çünkü sadece şekli için olmadım ameliyatı. estetik alanında uzmanlaşmış kbb ciler var. işinde iyiyse, evvelki hastaları memnunsa kbb-estetik çok farketmez bence. "celil göçer" diye başlık var mı bak istersen. yoksa sen bir başlık aç orda olanlar toplanır fikir alırsın.

X