Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlara katılıyorum. Sağlık açısından bir problemin yoksa eğer, yüzüne yakışan ve boyut olarak orantılı bir burnun var zaten. Gerek yok bencede.

göz altındaki morluklardan mı şikayetçisin?fazla belli olmamış ama sanırım öyle eğer çocukluğundan beri böyle değilse sonradan olduysa yani genetik değilse burun ameliyatı yerine bunun için bişeyler yapabilirsin bikere bol bol su içmelisin gözler böbreklerin aynasıdır soğuk kompresi yapabilirsin netten araştır bitkisel maskeler oluyor ama eğer genetikse estetik merkezinde çözümü mutlak vardır diye düşünüyorum yüzünde çok sevimli bu arada tatlım

ankarada selahattin özmene ya da istanbulda mithat akan a burun ameliyatı olan var mı acaba? kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim bir iki aya olmak istiyorum

Benım burnumda kemer vardı, amelıyatım cok kolaydı, tenımın cok hassas olmasına ragmen hıc morarma olmadı. Düz ve kalkık olmayan dogal bı burun ıstedım.Fakat sonuc su an ıstedıgım gıbı degıl. Bugun 27. gun kemer yerı yıne bıraz şiş ve burun ucu dusuk gıbı sankı. Kendımı şişler ınecek dıye avutuyorum. Aslında şiş ama, ınse de nasıl olur bılemıyorum. Kafam karısık. Ve zaman gectıkce degısırmı acaba.Şişler hakkında bılgı verırsenız sevınırım.

Benım burnumda kemer vardı, amelıyatım cok kolaydı, tenımın cok hassas olmasına ragmen hıc morarma olmadı. Düz ve kalkık olmayan dogal bı burun ıstedım.Fakat sonuc su an ıstedıgım gıbı degıl. Bugun 27. gun kemer yerı yıne bıraz şiş ve burun ucu dusuk gıbı sankı. Kendımı şişler ınecek dıye avutuyorum. Aslında şiş ama, ınse de nasıl olur bılemıyorum. Kafam karısık. Ve zaman gectıkce degısırmı acaba.Şişler hakkında bılgı verırsenız sevınırım.

canım 27. gün burun için başarılı ya da başarısız demek için çok erken. benim 1.5ayı geçti 2 olacak 1haftaya gene de erken. bak bu forumda herkese şunu yazıyorum canım benim alçı çıktı burnum yamuk. öyle böyle değil yamukluğu. şiş kocaman... ağlıyordum evde. burada resim yükledim herkes de yamuk dedi. kimisi dediki saçmala çok erken kimisi dediki ilk günden belli eder kendini güzel olmuş burun yeniden ameliyat ol.ay nasıl kötü oldum. neyse dedim turamit sakin ol dur... 1 haftada kendiliğinden geçti. şişlikler orantısızdı ve daha şiş olan taraf diğer tarafa itiyordu burnu. kimisinin 6 ayda oturur kimisinin 1 senede. doktorun masaj verdi mi? verdiyse uygula. masaj ödemlerin daha çabuk geçmesini sağlıyor. 27günümde seninki gibi bir sorunum yoktu ama şu ankinden daha şişti. kişiye göre değişiyor iyileşme süreci. yargıya varmak için çok erken. 6ay beklemen gerek madem kendini doldurma olumsuzluklarla canını sıkma. sabret, dua et.

benim dde burnumda eğrilik var ama korkuyorum amelıyattan buna rağmen olucam sıkıldım ...yalnız dr bulmakta sıkıntı cekıyorum

bende ocakta burun ameliyatı olucam benim burnumun ucu etli, burda okuduklarımdan etli burunların zor ameliyat edildiğini ve öyle mükemmel olmadıgını gördüm gercekten istenildigi gibi olmuyo mu bir de bana en cok yakısan burnu secmeye calısıyorum kendimce yardımcı olacak arkdslar bulabilirsem buraya fotografımı koyup sormak istiyorum bana yakısıcak en ideal burun seklini simdiden tesekkürler..

:)))) Bu aşçıya yemek tarif etmek gibi bişey olur canım :))) Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah güzel bir şekilde sağlıkla atlatırsın, doktara kavisli bir burun istemediğini, Beren Saat'in burnuna benzer burunlardan hoşlandığını yüzüne gidip gitmeyeceğini sor, gider derse öyle bir burun istediğini söylersin, zaten tasarımı yaparken de anlatırsın burun sırtını ucunu nasıl istediğini.

baya zaman gecmıs ama nasıl oldu istedıgın gıbı oldumu

tabiyki yaptığı tasarıma benziyor cok az farklılıklar olabilir ama sonuç aynen cıkıyor bende öyle olmuştu tasarımla 1 sene sonraki fotoyu ben yan yana koydum aynıydı cünki 1 senede oturuyor burun sabır işi bekle süreci uzun yani

sen nerede ve hangı doktora oldun sonuctan mutlu olman cok içrahatlatıcı

X