Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ameliyat olmak istiyorum senin gibi. ama kararsızım.. sen hangi doktora karar verdşn?
:)))) Bu aşçıya yemek tarif etmek gibi bişey olur canım :))) Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah güzel bir şekilde sağlıkla atlatırsın, doktara kavisli bir burun istemediğini, Beren Saat'in burnuna benzer burunlardan hoşlandığını yüzüne gidip gitmeyeceğini sor, gider derse öyle bir burun istediğini söylersin, zaten tasarımı yaparken de anlatırsın burun sırtını ucunu nasıl istediğini.
açıkçası tam karar verdim diyemem yani bu konuda kime sorsan farklı bir şey söylüyor bir de burun yani kötü olsa 2. bir ameliyat çok kasar. sen hangisini düşünüyorsun ?
arkadaşlar benimde eşim burun ameliyatı olucak ankarada bildiğiniz iyi doktorlar varsa lütfen tavsiye edrmisiniz tşkler.
herkese iyi seneleeeeeeer.....
herkese mutlu hayırlı iyi seneleer...
herkeze merhaba arkadaslar yardımınıza ihtıyajım var .ben yaklasıkbı hafata önje kulak burun bogaza gttım burnum ıcın nefes alamıodum cunku .baktı ve burnun kucuk yasta kırılmıss dedı burnumdan nefes almakta zorluk cekıorum ve egrıılıkte var .estetk olmamı soyledı ben cok korktum daha dogrusu korkudanda öte işimden dolayı o kdr amelıyattan sonra dnlemeye vaktım olmadıgından vazgectım ama benım saclarımda dökuluo uzun zamandır sebebı nefes almmdakı zorkuk olabılırmı sızce fikri yada bılgısı olan varmı
Kizlar dun dikislerimin bir kismini ve alcimi aldirdim. Gozumun kaniyla ilgili de dediginiz gibi endise edilecek bir sey yokmus. Dediginiz gihi hassas olmamdan kaynaklaniyor.
Arkadaslar aslinda ozetle ben sunu anladim ve tecrube ettim, ameliyat olacaklara da soylemek isterim. Ameliyat sonrasinda ortaya cikan ne varsa bunlar tamamen sizin bunyenİzle, cildinizle, hassas olmanizla ilgili seyler ( ameliyat esnasindaki ve sonrasinda olagan disi aksilikler disinda tabiiki) . Onun icin insanlarin yok ben hic morarmadim , hic sismedim, 3-5 gun sonra disari ciktim vb. Seylere cok tama etmeyin. Bunlar sizde de olacak diye bir sey yok. Tabiiki herkesin cok cok iyi gecsin biran once iyilessin ama herkeste ayni etkiler olmuyor.
Herkese cook saglik dolu gunler :)