Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhabalar,

Revizyon ameliyatı olup memnun olan kişiler fotoğraflarını paylaşabilir mi? bir de doktorlarını.

Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?

Teşekkürler..

Öncelikle ikinizede çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir burun olucak =)
ladycoco ben kavissiz istiyorum herkesin kavisli zaten :)

Düz burun istiyorum dicem zaten doktorumda öneriyor.Birde burun ne kadar büyük olursa olsun burun ucu küçülür mü arkadaşlar o kafama çok takılıyor?Hafif ucu kalkıklık istiyorum o kadar yani.Ama burun ucum kısalsın istiyorum yüzümden çok çıkık duruyor.Ameliyat öncesi konuşucağız son şeklini işte , proje tasarımı yapmıyor benim doktorum[/offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

izmirden can kopala amelıyat olmayı düşünen arkadaşlar var mı acabaa ?:)) yada olmuş bize fikir verebilecek arkadaşlarımız ??

arkadaşlar merhaba ben ankarada sincanda oturuyorum. burada bir hastane var lokman hekim diye. burun ameliyatı için başvurmak üzere gittim celil göçer diye bir doktorla görüştüm 3000 lira dedi. sizce uygun mu? bir de estetikçi olsa daha iyi olmaz mı ne dersiniz?
aynı hastaneye bir de estetikçi gelecekmiş ama onunla görüşemedim.

sincanda belediye binasına benzeyen yapı o dediğin hastane biliyorum. ama doktorunu bilmiyorum. bence estetik cerraha ol. kardeşim herhalde bir bildikleri vardır estetik cerrah diye bir dal yapmışlar değil mi. hoş ben de eryamanda oturuyorum ve nerede ameliyat olmak istediğimi bilmiyorum ama. bir araştırıyım sana söylerim.

sincanda belediye binasına benzeyen yapı o dediğin hastane biliyorum. ama doktorunu bilmiyorum. bence estetik cerraha ol. kardeşim herhalde bir bildikleri vardır estetik cerrah diye bir dal yapmışlar değil mi. hoş ben de eryamanda oturuyorum ve nerede ameliyat olmak istediğimi bilmiyorum ama. bir araştırıyım sana söylerim.

selam mevlanaa,
doktorla görüştüm. adı dr. mert demirel lokman hekime yeni başlayacakmış. herhalde haftaya.
yılbaşından önce olma, o gece dışarı falan çıkamazsınız dedi. yılbaşından sonra bir daha gel ayrıntılı konuşalım dedi.
aslına bakarsan beni ameliyata ikna etmek için çabalayacak birisini hayal ediyordum. neyse biraz daha bekleyeyim bari.

arkadaslar,mete aksu yu duyan ameliyat olan var mı,gerci istanbul da yeniymiş anlaşılan ama belki bilen vardır

İstanbul kadıköydeyim. 24 yaşındayım. Burnumda deviasyon ve buna bağlı sorunlar mevcut. Aynı zamanda estetikte yaptırıp ikisini aynı anda halletmek istiyorum. 2500 tl ye kadar bir doktor tavsiye edermisiniz. Bütcem o kadarda. Kemal Ekberoğlu diye birini buldum. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Uyuyamıyorum artık. Yardım..:KK53:

İstanbul kadıköydeyim. 24 yaşındayım. Burnumda deviasyon ve buna bağlı sorunlar mevcut. Aynı zamanda estetikte yaptırıp ikisini aynı anda halletmek istiyorum. 2500 tl ye kadar bir doktor tavsiye edermisiniz. Bütcem o kadarda. Kemal Ekberoğlu diye birini buldum. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Uyuyamıyorum artık. Yardım..:KK53:

canım ben şu doktor bu doktor diyemem, o sorumluluğu göze alamam. ama benim de burnumda hem deivasyon hem et vardı. kbb doktoru ve estetik doktoru birlikte girdiler ameliyatıma. dediğin fiyata boğaziçi tıp merkezi necdet uçar'a oldum. burada kendisine ameliyat olanların paylaşım yaptığı bir konu başlığı var. oradan oku ona göre karar ver derim. benim 2 ayı 1 hafta geçti ameliyatımın üstünden, memnunun.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımEn Büyük KK hepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere

ameliyat nasıldı sonrasında ağrı sızı oldu mu? şimdiki görüntüsü nasıl bilgisayarda doktorun ayarladığı gibi mi oldu ? 1 ayda epey düzelme olur mu şişliklerde falan ? çok sordum ama bunların hepsini istiyorum :)

öncelikle konu çok iyi olmuş kızlar bunun için teşkkrler çnkü bnde cok uzun zamandır burun estetigi yaptrmak istiyordum ancak cok korkuyodum burda gördmkiherkes esttkli ve çok iyi sonuçlarda var okadar da korkmaya gerk yok sanrm. uzun zmandr forumu takip ediyorum, yeni üye oldum izmirde yalnzca bir buçuk ayım var ve bir an önce karar verip olmak istiyorum nehir erdoganın doktorunu bilen var mı arkdaşlar doktora karar verme süresi cok sıkıntılı ve çok zor istda ve izmirde olabilme şansım var. ayrıca bazı arkdaşlar ameliyattan önceki ve sonraki hallerinin fotolarını paylaşmışlar bunları nasıl göreblirim cok zor bir dönemdeyim doktor seçimine bir türlü karar veremiyorum bu konuyla alakalı btün başlıklara yazmak istedim tavsiyelrinze ve yardımlarınza cok ihtiyacım var :KK43:((

kızlar bana ortalama bir fiyat söyleyebilir misiniz burun ameliyatlarıyla alakalı? bir de istanbulda pahalı diye daha küçük illere gidip yaptıranlar oluyormuş kızlar doktora nasıl güveniyorsunuz öyle olunca?

ameliyat nasıldı sonrasında ağrı sızı oldu mu? şimdiki görüntüsü nasıl bilgisayarda doktorun ayarladığı gibi mi oldu ? 1 ayda epey düzelme olur mu şişliklerde falan ? çok sordum ama bunların hepsini istiyorum :)

bende ameliyat olmak istiyorum senin gibi. ama kararsızım.. sen hangi doktora karar verdşn?

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımEn Büyük KK hepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere

meraba sinemsii benimde bir soru sorum var ilker manavbaşına ameliyat olucam galiba ama cok kararsızım ckckck sen kime amelyt oldun ve sonuçtan memnun musun ?

kızlar 4 ay önce ameliyat oldum sonuçtan memnunum resimlerim var bakabilirsiniz.Doktorum İzmirde Ufuk Bilkay..:nazar:

ben de ameliyat olacağım, döne dolaşa doktor bakıyorum. Ameliyatı Trabzonda yaptırmam gerekiyor. Acil yardıma ihtiyacım var , Trabzonda ameliyat olanlar varsa hangi doktora gittiklerini ve memnun kalıp kalmadıklarını paylaşırlarsa çoook ama çoook sevinirim..

X