Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

eğer doktor iyiyse kbbci felan fark etmez..bende salı günü olucam inş. bu arada nasıl geçti..korktuğun kadar zor muydu..

ben de kbb ciye oldum, hatta daha iyi belki de.. bian önce atlatıp iyileşmen dileğiyle..

Kbbciler plastikçiler kadar güzel şekil verebiliyor mu?bundan emin olsam hemen bir kbbciye ameliyat olurum.çünkü hiç nefes alamıyorum,resmen boğuluyorum.ama şekli nasıl olacak kaygımdan ötürü kbbcilere güvenemiyorum:KK50:

canım umarım çok güzel geçmiştir.

Canım doktorun dedigine göre ameliyat sandıgından daha iyi daha kolay geçmiş hatta hiç morluk şişlik ve de ağrım yok ama burnum tıkalı uyuyamıyorum bogulucak gibi oluyorum nefes alamıyorum sankii yani agzımdan alıyorum ama cix kötüü bi hiss :KK43:((

yarın gidicem yanına da bişi yapsın açsın şu burun delikleri bari birazcık dayanılcak gibi değill

Son düzenleme:
eğer doktor iyiyse kbbci felan fark etmez..bende salı günü olucam inş. bu arada nasıl geçti..korktuğun kadar zor muydu..

heyecanım falan yoktu ama deyim yerimdeyse çok sersem mal gibiydim ameliyattan önce ama hiç ağrım yok çok şükür, morluk şişlikte yok kanamamda olmamış çok fazlaa dedğine göre canım sağol öyle işte darısı sana agrısız sızısz :)

Son düzenleme:
Şuanda burda olan varsa bana braz akıl verin sizin kaç gün sonra açıldı burun delikleri yani az da olsa nefes olayı nasıl oldu kızlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız nolur. bu gece bana sabah olmucak gibi :KK43:

Şuanda burda olan varsa bana braz akıl verin sizin kaç gün sonra açıldı burun delikleri yani az da olsa nefes olayı nasıl oldu kızlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız nolur. bu gece bana sabah olmucak gibi :KK43:

tamponların içerideyken nefes alamaman çok normal. tampon alındıktan sonra kısa süreli bir nefes alabilirsin ama sonra içerideki, pıhtı, kan vb. kuruyor. içerisi kabuk dolu oluyor. temizlemek de yasak. gene nefes alamıyorsun. ama zamanla yaralar iyileşiyor. kabuklar, dikişler düşüyor alıyorsun. tampon alındıktan 1hafta-10 gün sonra daha iyi nefes alırsın. ama süper nefes almak için sabırlı olmak gerek. 1.5 ay oldu hala bazen burnum tıkanıyor. benim hem kbb ci hem estetikçi girdi ameliyata. ameliyat öncesi 2-3senedir burnumdan nefes alamıyordum.

burak erdamar memorial hastanesinde..

benim 6. ayım doldu burnumu normal eskısı gibi silemiyorum nefes alma olayım hala daha tam degıl cunku 1 senede kendı burnun oluyor daha 6 ayım var.
benimde bandajlar alçı cıkınca zorlandım temızlemesını ben bol bol bepanten surdum ve okyanus suyu vermıstı onu mutlaka kullan ıgrenc kokucak içerdeki yaraalrın kokusu seni rahatsız edicem ama o sprey atıo burun ıcı yaraları kabukları kulak pamuklarıyla temızledim ben haladaha oyle temızlerim. çok derine sokma zarar vermeden sende temizleyebilirsin.
ameliyat yaptırcak olanlar benim hem estetik hem deviyasyon vardı kbb + estetikçi 2 doktor veya kbb + yüzplastık cerrahısı bransına sahıp olan doktorları lutfen secin! sakın ama skaın gozluk takmayın ben 3 boyutlu sınemaya gıtmıstım unuttum o gozlukten burnum çok etkılendı :) soğuk havalara dikkat burnuna soğuuk hava bı gelsin varya sızım sızım sızlıyor. ellerinle doktor masaj taktiği vermiş olması lazım cok bastırmadan asagı yukarı masaj yapılması gerek

tamponların içerideyken nefes alamaman çok normal. tampon alındıktan sonra kısa süreli bir nefes alabilirsin ama sonra içerideki, pıhtı, kan vb. kuruyor. içerisi kabuk dolu oluyor. temizlemek de yasak. gene nefes alamıyorsun. ama zamanla yaralar iyileşiyor. kabuklar, dikişler düşüyor alıyorsun. tampon alındıktan 1hafta-10 gün sonra daha iyi nefes alırsın. ama süper nefes almak için sabırlı olmak gerek. 1.5 ay oldu hala bazen burnum tıkanıyor. benim hem kbb ci hem estetikçi girdi ameliyata. ameliyat öncesi 2-3senedir burnumdan nefes alamıyordum.

sağol canm dün dayanadım aradım doktoru iliadin sprey dedi bulabilirsen nöbetçi ecz arattırdım buldurdm bi deliği açtım ve rahat uyudum dün çok şükür. bugunde randevumuz vardı ve doktor çok iyi buldu yani şişlik morluk hiç yok cuma günü sanırım alçımı alıcak antibiyotik faaln verdii iyice dinlen dedi falan filan, burun ucum çok hoş duruyor ama cuma gününden sonra bakalım bakalım nasl olmuşum. benim bi burun delik tıkalıydı da kemik yaş ilerledkçe büyüyormuş deviasyon olayı dedikleri sanırım , bi de hazır girmişken ufak bi estetik işte. ilerleyen günlerde eski halim yeni halim paylaşırım kızlar. Allah herkese sağlık versin :)

merhaba arkadaşlar ben 4 defa burnumdan estetik oldum 2. ameliyatımı çok beğeniyorum kavisli ve kalkık burnum vardı sonra birgün bir doktor bana burnunda kıkırdak kalmadı dedi tekrar ameliyat oldum resmen hayatım karardı eski burnumdan eser kalmadı çok kalın eğri ucu geniş kalkık olmayan bir burna sahip oldum tekrardan ameliyat oldum ama yine eski burnum gibi değil doktorlarla görüşme yapıyorum genelde doğal bir burun yapmak istiyorlar çok mu zor kavisli ve kalkık burun yapmak hasta kendini böyle görmek istiyorsa doktor halen daha doğla burun neden yapmak ister çok bunaldım psikolojim bozuldu ameliyat öncesinde 52 kiloydum boyun1.70 şuan 66 kiloyum resmen bu burun sorunu beni depresyona itti halen daha doktor arama çabasındayım lütfen kavisli ve kalkık burun yaptıran arkadaşlardan yorum ve fotograf görmek isterim teşekkrler umarım herkes istediği burna sahip olur

naci çelike ameliyat olan var mı görüşlerinizi alabilirmiyiz

ben doktoruma istediğim burnu tarif etmedim sadece hande yenerin ki gibi olmasın dedim.burnum kavisli ve kalkık şimdi,ama alışamadım kalkık olmasına...kavisini sevdim ama ucu biraz inse...albümden bak istersenn,bu şekilde mi istiyorsun?

Arkadaşlar ben Balkesırde oturuyorum. Burun ucum düşük bu benı rahatsız ediyor. Bir estetik operasyonla düzeltmek istiiyorum. Operasyonu Bursada yapmak istiyorum.Ancak tanıdığım veya tavsiye edilen bir cerrah yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar
bende bu aralar burun estetiği olmak istiyorum zor bir karar benim için ama, yaptıran ve memnun kalan arkadaşlardan bir kaç doktor ismi alabilir miyim? istanbulda yaşıyorum ayrıca...

arkadaşlar ben burundan ameliyat olmak istiyorum fakat çok korkuyorum çok acıyo ve daha sonrası eziyet gibi oluyo dediler yardımcı olun lütfen :KK43:

arkadaşlar ben burundan ameliyat olmak istiyorum fakat çok korkuyorum çok acıyo ve daha sonrası eziyet gibi oluyo dediler yardımcı olun lütfen :KK43:

kişisel farklılıklar olabilir tabi ama ben hiç ağrı çekmedim.biraz morluk ve tamponlar çıkana kadar (2 gün)ağızdan nefes almanın verdiği sıkıntı...başka bişey olmadı..fazla morarıp şişmedim,kalkıp günlük işlerimi falan yaptım.

X