Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben yarın olucam çok heyecanlıyım kbbciye olucam ben ama
ben de kbb ciye oldum, hatta daha iyi belki de.. bian önce atlatıp iyileşmen dileğiyle..
canım umarım çok güzel geçmiştir.
eğer doktor iyiyse kbbci felan fark etmez..bende salı günü olucam inş. bu arada nasıl geçti..korktuğun kadar zor muydu..
Şuanda burda olan varsa bana braz akıl verin sizin kaç gün sonra açıldı burun delikleri yani az da olsa nefes olayı nasıl oldu kızlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız nolur. bu gece bana sabah olmucak gibi
tamponların içerideyken nefes alamaman çok normal. tampon alındıktan sonra kısa süreli bir nefes alabilirsin ama sonra içerideki, pıhtı, kan vb. kuruyor. içerisi kabuk dolu oluyor. temizlemek de yasak. gene nefes alamıyorsun. ama zamanla yaralar iyileşiyor. kabuklar, dikişler düşüyor alıyorsun. tampon alındıktan 1hafta-10 gün sonra daha iyi nefes alırsın. ama süper nefes almak için sabırlı olmak gerek. 1.5 ay oldu hala bazen burnum tıkanıyor. benim hem kbb ci hem estetikçi girdi ameliyata. ameliyat öncesi 2-3senedir burnumdan nefes alamıyordum.
naci çelike ameliyat olan var mı görüşlerinizi alabilirmiyiz
eğer doktor iyiyse kbbci felan fark etmez..bende salı günü olucam inş. bu arada nasıl geçti..korktuğun kadar zor muydu..
arkadaşlar ben burundan ameliyat olmak istiyorum fakat çok korkuyorum çok acıyo ve daha sonrası eziyet gibi oluyo dediler yardımcı olun lütfen