Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım ben ameliyat olalı 1.5 ay olmak üzere. bende siyah nokta yok. ne sivilce ne aşırı yağlanma ne de siyah nokta olmadı. makyajımı da yapıyorum. hala ödemim var. ama cilt problemim yok. herkeste olacak diye bir şey yok ki yağlı sayılabilecek bir cildim var.

hmmm sağol tatlım haklısın kışın olmak daha iyiymiş galiba biran önce olmalıyım :KK8:

mrb:) bende emre ilhana ameliyat olacağm ocak ayında nasılsın şuanda memnunmusun? geçmiş olsun umarım istedgn gbi olmştur.

canım yazdığım gibi 5 gün oldu. suanda aksi giden bir durum olmadı çok şükür kanama vs. yarın emre bey tamponlarımı alacak.
yüzüm hassas olduğu için fazlaca şişti ve morardı ama günbegün iyileşiyor şiş iniyor morluklar pembeleşiyor.
bir de benim gözüm kanlandı. mesela daha önce böyle bir problemi olan var mı burada görmedim.
dediğin gibi umarım güzel olmuştur :) darısı başına canım :)

evet olanlar vardı gözlerine kan oturanlar olmuştu canım dert etme inşallah düzelir araştırsana bi netten normalmi belki bişi derler sen hatta yeni konu aç burdan sana yazarlar geçmiş olsun güzel ve sağlıklı olur inşallah

evet olanlar vardı gözlerine kan oturanlar olmuştu canım dert etme inşallah düzelir araştırsana bi netten normalmi belki bişi derler sen hatta yeni konu aç burdan sana yazarlar geçmiş olsun güzel ve sağlıklı olur inşallah

dün emre beye kontrole gittim aksi bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. dediğin gibi ben yine de bir araştırayım :)

merak etme canim. Yavas yavas geciyor bunlar. Tikanikliklarda oluyor yeni yeni düzeliyor bunlarda. Benim 1 ay oldu. Cok fazla morarma felan olmadi. Burnum önümüzde ayin Sonunda nasil olucak cok merak ediyorum. Su an cok ta memnun diilim. Ama bakalim artik..

yarın alçım tamamen çıkıyo,dikişleri dün akşam kendim aldım...heyecanla bekliyorum,doktordan gelince fotoları koyarım..

canım yazdığım gibi 5 gün oldu. suanda aksi giden bir durum olmadı çok şükür kanama vs. yarın emre bey tamponlarımı alacak.
yüzüm hassas olduğu için fazlaca şişti ve morardı ama günbegün iyileşiyor şiş iniyor morluklar pembeleşiyor.
bir de benim gözüm kanlandı. mesela daha önce böyle bir problemi olan var mı burada görmedim.
dediğin gibi umarım güzel olmuştur :) darısı başına canım :)

canım ben kendi ameliyatımdan sonra diğer hastalarda gözü kanlanan görmüştüm. doktorum da baştan gözün kanlanır ise korkma demişti. bende olmadı ama olanları gördüm. endişelenme. cildin hassas olduğundan olmuştur.

kızlar ben oldum keşke 10 yıl önce olsaydım benim doktoruma benden sonra kaç kişi ameliyat oldu harika insan hakan soygür tekrar teşekürler o kadar doğalki yakın arkadaşlarım anlamadı kilomu aldın dediler grip olmuş kadar ağrı çekmedim ben nisan ayında oldum çok kışı denk gelirse grip olma durumu olur en güzeli ilkbahar
20 günde rahatlıkla dışarı çıktım doğal görünümlü olarak
hiç korkmayın yap:KK16:tırın ne ağrı ne sancı çok mutluyum yeni burnumlaaaaaaaaaaaa isteyen özel mesaj atabilir daha detaylı bilgi için

ayrıca ne gözüm kanla:nazar:ndı ne bişey sadece hafif morarma hiç bi arkadaşımda öyle olmadı doktorun eli çok iyi

ayrıca ne gözüm kanla:nazar:ndı ne bişey sadece hafif morarma hiç bi arkadaşımda öyle olmadı doktorun eli çok iyi

bir iyilik yapsan fotolarını görsek mümkünse öncesi ve sonrası bizim sıkıntılarımızı sizler daha iyi anlarsınız yardımcı olunuz dr seçiminde

kızlar ben oldum keşke 10 yıl önce olsaydım benim doktoruma benden sonra kaç kişi ameliyat oldu harika insan hakan soygür tekrar teşekürler o kadar doğalki yakın arkadaşlarım anlamadı kilomu aldın dediler grip olmuş kadar ağrı çekmedim ben nisan ayında oldum çok kışı denk gelirse grip olma durumu olur en güzeli ilkbahar
hiç korkmayın yap:KK16:tırın ne ağrı ne sancı çok mutluyum yeni burnumlaaaaaaaaaaaa isteyen özel mesaj atabilir daha detaylı bilgi için

keşke aramızda reklam için bu tür mesajlar yazan arkadaşlar da olmasa,reklam olduğunu bu kadar belli etmeyin bari:)

hımmmmm burun estetiği aslında bende yaptırmak istiyorm ama korkuyorum yaa kuzenim yaptırmıştı geçen yaz çok acı çekti :KK43:(

Kizlar dun dikislerimin bir kismini ve alcimi aldirdim. Gozumun kaniyla ilgili de dediginiz gibi endise edilecek bir sey yokmus. Dediginiz gihi hassas olmamdan kaynaklaniyor.

Arkadaslar aslinda ozetle ben sunu anladim ve tecrube ettim, ameliyat olacaklara da soylemek isterim. Ameliyat sonrasinda ortaya cikan ne varsa bunlar tamamen sizin bunyenİzle, cildinizle, hassas olmanizla ilgili seyler ( ameliyat esnasindaki ve sonrasinda olagan disi aksilikler disinda tabiiki) . Onun icin insanlarin yok ben hic morarmadim , hic sismedim, 3-5 gun sonra disari ciktim vb. Seylere cok tama etmeyin. Bunlar sizde de olacak diye bir sey yok. Tabiiki herkesin cok cok iyi gecsin biran once iyilessin ama herkeste ayni etkiler olmuyor.

Herkese cook saglik dolu gunler :)

Kizlar dun dikislerimin bir kismini ve alcimi aldirdim. Gozumun kaniyla ilgili de dediginiz gibi endise edilecek bir sey yokmus. Dediginiz gihi hassas olmamdan kaynaklaniyor.

Arkadaslar aslinda ozetle ben sunu anladim ve tecrube ettim, ameliyat olacaklara da soylemek isterim. Ameliyat sonrasinda ortaya cikan ne varsa bunlar tamamen sizin bunyenİzle, cildinizle, hassas olmanizla ilgili seyler ( ameliyat esnasindaki ve sonrasinda olagan disi aksilikler disinda tabiiki) . Onun icin insanlarin yok ben hic morarmadim , hic sismedim, 3-5 gun sonra disari ciktim vb. Seylere cok tama etmeyin. Bunlar sizde de olacak diye bir sey yok. Tabiiki herkesin cok cok iyi gecsin biran once iyilessin ama herkeste ayni etkiler olmuyor.

Herkese cook saglik dolu gunler :)

çok haklısın. biri yazmıştı burada "hiç morarmadım doktorumun eli çok hafifti" diye. morarma, şişme, gözde kanlanma... bunlar doktorla değil hastanın bünyesiyle alakalı.... burun estetiğinin başarısının kıstası da bunlar değil. 6 ay sonraki, nefes alıp verme düzeni, burnun şekli... burun ameliyatının değerlendirilmesi için zaman ve sabır gerekir. hastanın hiç morluğu olmaz, 3.gün işe gider ...aradan 6ay geçince bakmışsın ki burnu eğri...

20. günü hala kanaması olan da var... bunlar önemli değil. bir zaman sabrettikten sonra nefes alıp verme ve burun şekli tatmin ediciyse tamamdır.

aynı doktora aynı gün ameliyat olduğumuz bir hanım ile ben arasında dağ kadar fark vardı. bende morarma olmadı. hanım mosmordu. bende kanama oldu. onda olmamış... bende eğrilik oldu ama kendiliğinden 1 haftada geçti....

ameliyatın başarılı olup olmadığına karar vermek için biraz sabırlı olmak gerek.

hiç bir doktor sizin morarmayacağınızın garantisini veremez. ne kadar "eli hafif" olursa olsun siz çok hassas olabilirsiniz.

Fotoğraf koyabilir misiniz acaba??

merhabalar yeni üyeyim yazdıklarınız okuyorum ben estetik yaptırmak istyorum ama korkuyorum iyi olmazsa die yaptıran arkadaşlar memnun mu kime yaptırmışlar izmirdenim ben önemli olan doğal durması yardımmmm

ben 6 ay once oldum ve çokta memnunum burak beye oldum burak erdamar..ve en guzel yanı kımse burnumun estetık oldugunu anlamaması :) eskı burnumla cok fark cıdden memnunmuyum çooook ! evet zorlukları var o tanponu cıkarırken olsun sonrakı sıslıkle morluklar yuzum tanınmıcak haldeydı ama bunun sebebı hıc buz koydurtmadım şukur suanda gayet ıyıyım 1 senenın dolmasını beklıyorum bıraz zorlugunu yasıyorsunuz ıster ıstemez

ben 6 ay once oldum ve çokta memnunum burak beye oldum burak erdamar..ve en guzel yanı kımse burnumun estetık oldugunu anlamaması :) eskı burnumla cok fark cıdden memnunmuyum çooook ! evet zorlukları var o tanponu cıkarırken olsun sonrakı sıslıkle morluklar yuzum tanınmıcak haldeydı ama bunun sebebı hıc buz koydurtmadım şukur suanda gayet ıyıyım 1 senenın dolmasını beklıyorum bıraz zorlugunu yasıyorsunuz ıster ıstemez

Burak Erdamar nerede doktor?

X