merhaba ben sıteye yenı uye oldum sırf bu konu ıcın burnum yandan dumduz hıc cıkıntı yok yalnz sankı on profılden bıraz kalın rahatsız oluyorum cok ıstanbulda yasıyorum 1.500 ve 2.000 lira fıyatlarında en ıyı doktor hangısıdır acaba aılem bu konuda para vermez dıye dusunuyorum kendım bırıktırcem yardım edersenız cok cok sevınırım
ille özelde olup bir sürü para vermene gerek yok bence ,bütçen de kısıtlıymış.devlet ve üniversite hastanelerini araştır sana tavsiyem.plastik cerrahi servisine gidip bir çalışanla yakınlık kur.doktorun pansuman yaptığı belli bir gün vardır.orda bekleyip hem hastaları gör hem de konuşursun.ben tesadüfen böyle yaptım.hastanede 2 plastik cerrah vardı.seçim yapmamı hemşire ve hastalarla konuşmam sağladı.ameliyata sonuçtan emin girdim.bugün tam bir hafta oldu ameliyat olalı.yüzümde hiç morluk ,şişme kalmadı.ve dün burnumun ateli değişirken son halini gördüm,çok güzeldi.doktorum harikaymış,önümüzdeki perşembe atel ve dikişler alınacak,resmini paylaşıcam.bana maliyeti herşey dahil 870 tl.devleti yabana atma uzun lafın kısası..kolay gelsin ...
Son düzenleme: