Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar da bi de plastik cerrahlar mı yoksa kbbciler mi burnun şeklini daha güzel yapıyor sizce?Şöyle bi düşününce aslında,plastik cerrahların vücuttaki her uzvun estetiğiyle uğraştığını düşünürsek,kbbcilerin tek bu konuda uzmanlaştıkları için daha başarılı olabileceği geliyor akla.siz ne dersiniz?

mrb ben ameliyat olalı 10. gün ikinci kez ameliyathaneye alınalı ise 2. gün pazartesi kanamayı durduramayınca dogru hastaneye burnumun üstündeki alçıyı aldık dikişleri filan aldık burnum ilk günden çok güzeldi zaten morlugum olmadı şişliklerimde yüzümdeki inmişti aslında ben bu arada burnumun seklinden çok kanamayla ugrasıyordum pazartesi sabaha karsı bir baslamış ve hala durmamıştı hastanedeki tüm doktorlar neredeyse kanamayı durdurmaya çalıstı ama durmadı durmadı işte kan durducu iğneden 5 kez yedim ama yok serum aldım vs kesilmedi eee aksam 6 gimi dogru anestezi alıp ameliyathaneye su an öyle şiş bir burnum var ki tarif edilemez burnumun sağ tarafa kayık şiş o taraf kanama o taraftan oldugu için kanamanın sebebi ise burnun içine plastik gibi bişey var o batmış şişliklerim inince çok kötü bişi oldu bana halbuki nasıl hevesliydimmmm

ovv cidden kötü olmuş ya,geçmişolsun

kızlar sıcak sıcak çıktı fotoğraflar.albüme gelin yorumları esirgemeyin:)

çok uzuldum canım, ınş. sorunsuz atlatırsın bundan sonrasını, ucuz atlatmışsın, çok gecmış olsun.

canım çok geçmiş olsun. ama kanaman bitip şişliklerin inince planlanan burnuna ulaşacaksın bence. tekrar çok geçmiş olsun. iyi düiün iyi olsun :)

albümü bir süreliğine herkese açıcam.özel olduğu için göremediniz sanırım

canım çok geçmiş olsun. ama kanaman bitip şişliklerin inince planlanan burnuna ulaşacaksın bence. tekrar çok geçmiş olsun. iyi düşün iyi olsun :)

albümü bir süreliğine herkese açıcam.özel olduğu için göremediniz sanırım

jelyb10 burnun çok güzel olmuş,geçmiş olsun ben alçı çıktığındaki ilk halimi hatırlıyorum da yani uzun süre bakılamıcak kadar tipsiz görünüyordum:) alçı ilk çıktığında bu kadar düzgün duran buruna nadir rastlanır.ifadeni değiştirmeden burnundaki kusurlar yok edilmiş,ve daha küçük göstermişsin ameliyat sonucu.doktorun kimdi acaba?

kızlar sıcak sıcak çıktı fotoğraflar.albüme gelin yorumları esirgemeyin:)

geçmşi olsun canım yeni burnunla daha güzelsin.bende 18 kasımda oldum.bugün 2.atel takılacak.burnum şimdiden güzel görünüyor.bakalım atel çıkınca da öyle mi?

geçmşi olsun canım yeni burnunla daha güzelsin.bende 18 kasımda oldum.bugün 2.atel takılacak.burnum şimdiden güzel görünüyor.bakalım atel çıkınca da öyle mi?

arkadaşlar albümü herkese açtım,bakmak isteyenlere duyurulur.......

teşekkürler canım.oldun demek sende hayırlı olsun:)heyecanla yeni resimlerini bekliyoruz.ben her ay koyucam bir resim bakalım ne kadar değişicek.

teşekkürler canım.doktorum kayseri de Saffet örs.iyi bir doktor.az konuşuyor ama iyi iş yapıyor:)senin burnunuda görmek isterim.ne kadar oldu ameliyat olalı?

doktordan şimdi geldim.2.atelim takıldı ve burnumu gördüm harikaydı,haftaya perşembe atel ve dikişler gidince resim koyucam..çok mutluyum ,darısı herkese...

doktordan şimdi geldim.2.atelim takıldı ve burnumu gördüm harikaydı,haftaya perşembe atel ve dikişler gidince resim koyucam..çok mutluyum ,darısı herkese...

çok sevindim senin adına atomix,bu ameliyatı olup da mutlu olabilen insanlara çok özeniyorum. albümüne baktım,eski burnun cidden bu ameliyata çok ihtiyacı olan bir burunmuş,iyiki olmuşsun.geçmiş olsun

benim ameliyat olalı bir yıl oldu jelyb,benimki cidden kötü.yüzüme yapışık yamuk yumuş şekilsiz bişey

merhaba ben sıteye yenı uye oldum sırf bu konu ıcın burnum yandan dumduz hıc cıkıntı yok yalnz sankı on profılden bıraz kalın rahatsız oluyorum cok ıstanbulda yasıyorum 1.500 ve 2.000 lira fıyatlarında en ıyı doktor hangısıdır acaba aılem bu konuda para vermez dıye dusunuyorum kendım bırıktırcem yardım edersenız cok cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…