merhaba ben sıteye yenı uye oldum sırf bu konu ıcın burnum yandan dumduz hıc cıkıntı yok yalnz sankı on profılden bıraz kalın rahatsız oluyorum cok ıstanbulda yasıyorum 1.500 ve 2.000 lira fıyatlarında en ıyı doktor hangısıdır acaba aılem bu konuda para vermez dıye dusunuyorum kendım bırıktırcem yardım edersenız cok cok sevınırım
ille özelde olup bir sürü para vermene gerek yok bence ,bütçen de kısıtlıymış.devlet ve üniversite hastanelerini araştır sana tavsiyem.plastik cerrahi servisine gidip bir çalışanla yakınlık kur.doktorun pansuman yaptığı belli bir gün vardır.orda bekleyip hem hastaları gör hem de konuşursun.ben tesadüfen böyle yaptım.hastanede 2 plastik cerrah vardı.seçim yapmamı hemşire ve hastalarla konuşmam sağladı.ameliyata sonuçtan emin girdim.bugün tam bir hafta oldu ameliyat olalı.yüzümde hiç morluk ,şişme kalmadı.ve dün burnumun ateli değişirken son halini gördüm,çok güzeldi.doktorum harikaymış,önümüzdeki perşembe atel ve dikişler alınacak,resmini paylaşıcam.bana maliyeti herşey dahil 870 tl.devleti yabana atma uzun lafın kısası..kolay gelsin ...
devlet hastanesı kasılıyormukı bunu :S resımlerınız varmı albumde falan acaba merak ettım de :)
selam kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum ama beni tek endişelendiren ameliyattan sonra burundaki siyah noktaları nasıl yok edeceğizmalum hassaslaşıyor darbelere karşı bide ödem kalma ihtimalide varmış galiba sizin öyle oldumu :18:
merhaba hanımlar,
ben istanbul da yasıyorum, uzun zamandır burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. fakat bir türlü bütçemi toparlayamadığım için hep ertelemek durumunda kaldım. ama bu sene kesinlikle kararlıyım yaptırıcam :) doktor ve ücretleri hakkında tavsiyede bulunabilir misiniz acaba?
bende ameliyat oldum 10 gün oldu burnum çok büyük ve şiş
bende ameliyat olmayı düşünüyorum çok acıyor mu
Egitim hastanelerine dikkat etmenizi oneririm cunku asistanlar yapabiliyor ameliyatlari . aman iyi arastirin.
Merhabalar
telas ve stres yapma hemen oyle :) bu ne cok kolay bir ameliyat ne de cok zor. Ben emre ilhan a ameliyat olacagim onun disinda sana birkac tane daha isim yazabilirim:
fethi orak
baris cakir
onur erol
berkhan yilmaz
Doktorlar zaten yuzune neyin yakisip neyin yakismayacagini soyluyorlar.
Hayirlisi olsun senin icin :)
bende ameliyat oldum 10 gün oldu burnum çok büyük ve şiş