Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ille özelde olup bir sürü para vermene gerek yok bence ,bütçen de kısıtlıymış.devlet ve üniversite hastanelerini araştır sana tavsiyem.plastik cerrahi servisine gidip bir çalışanla yakınlık kur.doktorun pansuman yaptığı belli bir gün vardır.orda bekleyip hem hastaları gör hem de konuşursun.ben tesadüfen böyle yaptım.hastanede 2 plastik cerrah vardı.seçim yapmamı hemşire ve hastalarla konuşmam sağladı.ameliyata sonuçtan emin girdim.bugün tam bir hafta oldu ameliyat olalı.yüzümde hiç morluk ,şişme kalmadı.ve dün burnumun ateli değişirken son halini gördüm,çok güzeldi.doktorum harikaymış,önümüzdeki perşembe atel ve dikişler alınacak,resmini paylaşıcam.bana maliyeti herşey dahil 870 tl.devleti yabana atma uzun lafın kısası..kolay gelsin ...

Son düzenleme:

gecmıs olsun canımm
sana kesınlıkle katılıyorum devlet hastanelerınde bu ısı cok ıyı yapan doktorlar var
benım esım eylul 23 de devlet hastesınde amelıyt oldu burnu kucukken dustugu ıcın kırılmıs
capaya gıttıorasıda samatya hastanesıne gondermıs hersey dahıl 650lıra tutmus estetıkte ıcınde hıc morarma olmadı sıslıklerde kısa surede gectı 20 gunde alcıyı cıkardılar hıc agrı ve acısız oldugunu soyledı ve gorenler super olmus dıyorlar zaten kocam yakıskılıydı dahada yakıskılı oldu:d
yanı okadar para vermeye gerek yok

devlet hastanesı kasılıyormukı bunu :S resımlerınız varmı albumde falan acaba merak ettım de :)

devlet hastanesı kasılıyormukı bunu :S resımlerınız varmı albumde falan acaba merak ettım de :)

devlet hastanesi tabii ki ücretsiz yapmıyor ve sigorta karşılamıyor ama ücret özele göre çok çok uygun...mesela otelde kalırsın geceliği bilmem kaç lira,öğretmenevinde kalırsın geceliği 30tl gibi...benim ameliyat ücretim 720 tl idi,ama tahliller ve 2 tane burun için alçı aldım toplam 870 e mal oldu.göğsüm için silikon düşünüyorum,doktoruma fiyat sordum 1000-1500 arası dedi mesela...

yha kurtulsam bu burundan kesmek istiyorum :) tabı bunlar hayel olur anca bir yaptıramadım yaşım küçükmuş burnuma birkaç kişi düşük diyo birkaç kişi beğenmiş gibi ama istemıyorum bu burnu ne yapıcamı bılemıyorum beklıyemıyorum insanlar çok acımasız oluyo bazen

merhaba hanımlar,
ben istanbul da yasıyorum, uzun zamandır burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. fakat bir türlü bütçemi toparlayamadığım için hep ertelemek durumunda kaldım. ama bu sene kesinlikle kararlıyım yaptırıcam :) doktor ve ücretleri hakkında tavsiyede bulunabilir misiniz acaba?

selam kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum ama beni tek endişelendiren ameliyattan sonra burundaki siyah noktaları nasıl yok edeceğiz malum hassaslaşıyor darbelere karşı bide ödem kalma ihtimalide varmış galiba sizin öyle oldumu :18:

canım ben ameliyat olalı 1.5 ay olmak üzere. bende siyah nokta yok. ne sivilce ne aşırı yağlanma ne de siyah nokta olmadı. makyajımı da yapıyorum. hala ödemim var. ama cilt problemim yok. herkeste olacak diye bir şey yok ki yağlı sayılabilecek bir cildim var.

canım bütçen kısıtlı ise benim doktorum uygun fiyata yapıyor iyi de. ama çok daha iyi diye anılan doktorlar da var sitede duyduğum onların fiyatlar daha yüksek. benim doktorum necdet uçar, boğaziçi tıp merkezinde fiyat 2250 tl. boğaziçi tıp merkezindeki tüm doktorlar bu fiyata çalışıyor. piyasada özel için uygun. ama sana tavsiyem doktorların adına başlıklar var oraları incele. necdet uçarın başlığından kendin oku ona göre karar verirsin.

Egitim hastanelerine dikkat etmenizi oneririm cunku asistanlar yapabiliyor ameliyatlari . aman iyi arastirin.

bende ameliyat olmayı düşünüyorum çok acıyor mu

canım genel anestezi, zaten hissemtiyorsun. uyandıktan sonra da dayanamayacağın bir acı yok. ama burnun ve yüzün kemiklerin çok hassas oluyor. biri dokunsa çok acıyor. dikkatli olmak gerek. dokunan olmadıkça bir şey olmaz. benim kanamam durmadı tampon taktı ameliyat sonrası o zaman çok canım yandı. ama dediğim gibi hassas burun üstüne içeri bir şey girince çok acıdı. 2 gün ağrı kesicilerle gezdim sonra geçti.

acı eşiğine de bağlı ama darbe almadıkça çok acı yok.

mrb:) bende emre ilhana ameliyat olacağm ocak ayında nasılsın şuanda memnunmusun? geçmiş olsun umarım istedgn gbi olmştur.

dr.Emre İlhan iyi bir seçim bence umarım çok güzel olur Allah yardımcın olsun yüzünü güldürsün ama iyi ifade et emi isteklerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…