arkadaşım ben osmaniyede görev yapıyorum.iki çocuğum var.farklı şehirlere gidip ameliyat olmam imkansızdı.birde ücret çok diye erteleyip duruyordum.ta ki bir tanıdığım biri osmaniye devlet hastanesinde burun estetiği yaptırana kadar...burnu çok güzel oldu ve kısa sürede iyileşti. cesaretimi toplayıp aynı doktorla görüştüm.ismi tolga beydeş..devlet hastanelerine karşı hep bir önyargı vardır.ama ben çok memnunum,doktorum ne yapıcağı ile ilgili pek konuşmayı sevmiyor.ama osmaniye gibi bir yerde öyle çok hastası var ki onları görünce ikna oldum.hemde hiç ummadığın tipler..burun estetiği olanları mı ararsın,63 yaşında bi kadın göğsünü küçülttürmüş bir diğeri karnını gerdirmiş,hemşirelerin çoğu silikon taktırmış..hiç ummazdım ama bunlar sadece pansumanda gördüklerim..iki ameliyat için (burun estetiği+kepçe kulak ameliaytı)tahlil+ameliyat+ikitane burun alçısı=870 tl ödedim.burnum kemerli ve kalın deriliydi.albümler başlığını tıklayıp ararsan görebilirsin eski halini.ameliyattan sonra bir kez bile ağrım olmadı.yüzümdeki şişlikler 3.gün inmeye başladı ki ben beyaz tenliyim çabuk morarırım.cuma ameliyat oldum,pazartesi tamponum çıktı.bugün göz altımda hafif mordan sarıya dönen bir renk var.en kötü tarafı düne kadar ağzımdan nefes alıyordum oda bugün geçti..kesinlikle korkmayın.böyle olacağını bilseydim yıllar önce olurdum.belki sana abartılı gelecek ama önümüzdeki sonbahara kadar para biriktirip göğsümüde büyütmeyi planlıyorum.resim koyucam alçım çıkınca....allah herkese gönlüne göre versin.soru varsa cevaplayabilirim.