Benm sana tavsiyem doktor yakup avsara gorunmen olacaktir. Muayene ucreti almior fakat ameliyat ucreti diger doktorlara gore cok yuksek verdiigi fiyat 12 bin tl civarinda tum ameliyat masrafari dahil bence cokk pahali fakat ben su ana kadar bu doktora ameliyat olup memnun kalmayan kisi gormeddim adamin yaptigi burunlar hem cok guzel hemde ameliyat sonrasi iyilesme sureci cok hizliymis nedeni ise kendine ozel bi teknigi var disci aletlerini burun ameliyatina uyarlamis kendine ozel aletleri varmis dunyada ilk yapan kisi bole bi islem umarim yardimci olur
Arkadaslar merhba
Daha once ameliyat oln arkadaslara sorum olck bende burun ameliyti oldum bugun 4.gnum yzum sisti baya morluk yok ama bu sisler kacinci gunden itibaren inmeye baslio((
merhaba ben burun estetiği olucam ama hala çok kararsızım.
ben yaptırıp güzel bi burna sahip olmak istiyorum ama hangi doktora gidiceğimi şaşırdım. burnumla dudak arası mesafe açılır diye korkuorum. bide dudaklarım çok ince zaten burnumla o mesafe yeternce açık ameliyattan sonra dahada artar diye çok korkuyorum. bide yüzüm baya geniş yani burnum küçülünce yakışmazsa diyede çok korkuyorum. eğer burnum kötü olursa kendime kolay gelemicem ve ben çok takıntılıyımdır çok zor beğeniriim. ama para falan biriktirdik çok istiyorum olmayı. lütfen bana yardım edin doktor önerin çok rica ediyorum. ameliyat olup pişman olan var mı burnu yüzüne yakışmayan var mı lütfen çok kararsızım
Cok geçmiş olsun,ameliyat sürecini çok iyi anlatmışsın.burun işi kolay da kulak durumuna üzüldüm,onun için daha da çok geçmiş olsun,kulağındaki sorun neydi?ben de burun ameliyatı olacağım muhtemelen rdayanamayıp yakın bir zamanda olmayı düşünüyorum.hem de üçüncü ameliyatım olacak.senin doktorunun adı neydi?hangi hastane acaba?
arkadaşım ben osmaniyede görev yapıyorum.iki çocuğum var.farklı şehirlere gidip ameliyat olmam imkansızdı.birde ücret çok diye erteleyip duruyordum.ta ki bir tanıdığım biri osmaniye devlet hastanesinde burun estetiği yaptırana kadar...burnu çok güzel oldu ve kısa sürede iyileşti. cesaretimi toplayıp aynı doktorla görüştüm.ismi tolga beydeş..devlet hastanelerine karşı hep bir önyargı vardır.ama ben çok memnunum,doktorum ne yapıcağı ile ilgili pek konuşmayı sevmiyor.ama osmaniye gibi bir yerde öyle çok hastası var ki onları görünce ikna oldum.hemde hiç ummadığın tipler..burun estetiği olanları mı ararsın,63 yaşında bi kadın göğsünü küçülttürmüş bir diğeri karnını gerdirmiş,hemşirelerin çoğu silikon taktırmış..hiç ummazdım ama bunlar sadece pansumanda gördüklerim..iki ameliyat için (burun estetiği+kepçe kulak ameliaytı)tahlil+ameliyat+ikitane burun alçısı=870 tl ödedim.burnum kemerli ve kalın deriliydi.albümler başlığını tıklayıp ararsan görebilirsin eski halini.ameliyattan sonra bir kez bile ağrım olmadı.yüzümdeki şişlikler 3.gün inmeye başladı ki ben beyaz tenliyim çabuk morarırım.cuma ameliyat oldum,pazartesi tamponum çıktı.bugün göz altımda hafif mordan sarıya dönen bir renk var.en kötü tarafı düne kadar ağzımdan nefes alıyordum oda bugün geçti..kesinlikle korkmayın.böyle olacağını bilseydim yıllar önce olurdum.belki sana abartılı gelecek ama önümüzdeki sonbahara kadar para biriktirip göğsümüde büyütmeyi planlıyorum.resim koyucam alçım çıkınca....allah herkese gönlüne göre versin.soru varsa cevaplayabilirim.
Bu arada çok geçmiş olsun, inşallah her şey gönlünce olur... =)
Kime ameliyat oldun acaba, hangi şehirde bi de ücret ne kadardı?? =)
Arkadaşlar merhaba,
ben gruba yeni katıldım ve şimdi kendime kızıyorum daha önce neden katılmamışım diye(
2007 yılında hiç tanımadığım bir doktara malesef burun ameliyatı oldum. Ve sonuç kötü. Sizlerden ricam benimle ameliyat olduğunuz doktorları ve resimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Şu anda doktor araştırması yapıyorum. Forumu okumaya yeni başladım. Kafam çok fazla karışık. Bir kötü ameliyat geçirmenin vermiş olduğu tedirginlikde cabası.
benim de 4. günüm bugün, korkulacak hiç birşey yok inanın..sadece biraz sabırlı olmak gerekiyor.. özellikle tamponlar alınana kadar.. şuan sadece sızlama var, o da bünyeden büneyeye değişiyo, bu kadarı normal yani..benin kemerli bir burnum vardı, kafama takıyodum açıkçası, şuan şeklini tam olarak anlayamasam da hiç pişman değilim..olmayı düşünenlere bol şans diliyorum!
kizlar son ameliyat fiyati hakkinda bilgisi olan varmi ben 2013 haziranda yaptirmayi dusunuyorum da