Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende 1 yıl önce oldum .Ameliyat olmayı kafaya koyduysanız ve burnunuzu sevmiyorsanız bu sizin artık takıntınız belkı de yıllardır böyle bi takıntı ile yaşam sürdünüz.Bu durumda çıkışınız ameliyat olmak =)
Ameliyat olunca bir kez her zaman korumanız gereken yüzünüzde bir bebeğiniz olduğunu düşünün hep sakınmak zorunda kalıyorsunuz.Kırılacak bir cam gibi ,o rahat burun ile oynama sümkürme vs artık yok =) asla burnunuz ile oynamamanız gerektigini söyleyen büyüklere katılıyorsunuz artık istesenizde oynayamıyorsunuz =)Bir de 1 yıl olmasına rağmen burun ucu sert etinizi alıp sıkıstırıp dikiyorlar deri hassaslasıyor o yumusak doku sert bi hale giriyor.
İyi hallerine gelelim daha önce yaptığınız makyaj ile şimdiki arasında dağlarca fark oluyor kendınize güvenınız artıyor insanlar sizde bi güzellık oldgunu güzelleştiğinizi söylüyorlar.Yürüyüşünüz değişiyor o takıntınız yok artık sağa sola etrafa bakışlarınız daha net,göz kontakları daha uzun,Buna değer mi değer...
Kötü de olabilir ya da cok istediğiniz bir burunda olmayabilir ki ne yapılırsa yapılsın içten içe söyle olsaydı böyle olsaydı daha iyi olurdu deyişleriniz eksik olmayacaktır.
Hislerimi örnekledim umarım size yardımcı olabilmiştir bi nebze
Esen kalın ...:
42
:
kime ameliyat oldunuz? sürekli korumak zorundamıyız yaaa 1 yıl geçsede bir darbe sonucu çökme olabilir mi??? en çok bundan korkuyrm işte :KK52:

albümler bölümünde sadece birtane resmini görebildimcanim(25 msjim olmadigi icin)eski halin nasildi bilmiyorum ama hic kafana takma ben cok begendim herseyden önemlisi yüzüne cok yakismis.

teşekkür ederim :) arkadaş olarak ekledim sanırım artık görebilirsin :)

kime ameliyat oldunuz? sürekli korumak zorundamıyız yaaa 1 yıl geçsede bir darbe sonucu çökme olabilir mi??? en çok bundan korkuyrm işte :KK52:

heyy sakin ol korkma :) ben ameliyata aynı gün içinde karar verdim ve sabahına amelıyat oldum hatta babam amelıyat olcagımıda akşam öğrendi :KK70: burnun şekli nasıl olursa olsun değişirmi bilmiyorum ama sanki hep benimmiş gibi hiç koruma gibi bi içgüdü gelişmedi bende 2. ayım ve ben 1.5 aydır yüzüstü bile çok rahat uyuyorum :) kişiden kiişiye değişen bişey çok rahat bi süreçte geçirebilirsin herşeyden önemli olan iyi doktor seçimi :)

burun ameliyatımı oldum bugün 2.günüm.şu anda neler hissettiğimi bilmiyorum olmalımıydım olmamalımıydım bunlara değermiydi.çok şişliklerim var ama biliyorum daha çok çok erken.olmak isteyenleri yanıltmak istemiyorum.inşallah güzel olucak:KK43:

Kime oldun ameliyatını?? Çoook geçmiş olsun, inşallah her şey istediğin gibi olur... =)

heyy sakin ol korkma :) ben ameliyata aynı gün içinde karar verdim ve sabahına amelıyat oldum hatta babam amelıyat olcagımıda akşam öğrendi :KK70: burnun şekli nasıl olursa olsun değişirmi bilmiyorum ama sanki hep benimmiş gibi hiç koruma gibi bi içgüdü gelişmedi bende 2. ayım ve ben 1.5 aydır yüzüstü bile çok rahat uyuyorum :) kişiden kiişiye değişen bişey çok rahat bi süreçte geçirebilirsin herşeyden önemli olan iyi doktor seçimi :)

ohh rahatladmm:KK9: doktorm büyük ihtimalle emre ilhan olcak çok güveniyorum ona inşşş senin gbi iyi olur bnimde :)

bu arada kime oldun ameliyatını?

Kime oldun ameliyatını?? Çoook geçmiş olsun, inşallah her şey istediğin gibi olur... =)

saol canım darısı isteyenlere olsun.ben Saffet Örs e oldum ameliyatımı bugün 3. günüm ve tamponlarım alınıcak.çok korkuyorum ben:18:

Arkadaşlar op.dr. Hakan Gence'yi duyanınız var mı?tavsiye sitesinde baya tavsiyee edilmiş,ve paylaşım alanlarında da hakkında iyi şeyler gördüm.henüz 33 yaşında ve Ankara üniversitesi tıp fakültesindeki bir plastik cerrahmış.Bir görüşsem mi acaba

merhaba arkadaşlar bende burnumdan çok memnun diyilim malesef fakat daha önce gittiğim bir doktor burun estetiğinde bir zaman sonra düştüğünü ve eskisinden daha kötü görüntü olduğunu ve tavsiye etmediğini söyledi hatta kendisi bana bak benim burnuma ama ben bile yaptırmıyorum dedi bende çok kararsız kaldım :KK43:

merhaba arkadaşlar bende burnumdan çok memnun diyilim malesef fakat daha önce gittiğim bir doktor burun estetiğinde bir zaman sonra düştüğünü ve eskisinden daha kötü görüntü olduğunu ve tavsiye etmediğini söyledi hatta kendisi bana bak benim burnuma ama ben bile yaptırmıyorum dedi bende çok kararsız kaldım :KK43:

canım gittiğin doktor nasıl doktormuş anlamadım ama cok saçma yaa benim 3 seneyi geçti yani ne düşme nede cökme var allaha şükür..o burnunu yapmakmı istemedi acaba ..ama şu var burunun düzgün ve güzelse gerek yok demek istemiştir..doktorun dediği bana mantıklı gelmedi yani onda bi iş var:)

Son düzenleme:
merhaba bayanlar bende 24 eylülde ameliyat oldum 2 ayım dolacak ama sadece burnumdaki kemer gitti sanki burnum daha uzun şimdi ve sol tarafım şişkin dr.masajla iner dedi ama sanmıyorum bende canım çok sıkkın aynadan kendimi alamıyorum sanki daha kötü oldu herkezin resimlerine bakıyorum gayet ii ama benim resimlerimde ii değill..:KK50:

merhaba bayanlar bende 24 eylülde ameliyat oldum 2 ayım dolacak ama sadece burnumdaki kemer gitti sanki burnum daha uzun şimdi ve sol tarafım şişkin dr.masajla iner dedi ama sanmıyorum bende canım çok sıkkın aynadan kendimi alamıyorum sanki daha kötü oldu herkezin resimlerine bakıyorum gayet ii ama benim resimlerimde ii değill..:KK50:

aynı durumları ben de yaşıyorum inanır mısın.burun ameliyatı ömürden ömür götürüyor

yalnız değilsiniz kızlar :S ya bız çok geç iyileşen bi bünyeye sahibiz ki herkesin çok normal işliyo süreci yada yalnış doktor seçtik:S

yalnız değilsiniz kızlar :S ya bız çok geç iyileşen bi bünyeye sahibiz ki herkesin çok normal işliyo süreci yada yalnış doktor seçtik:S

doktorlarınız kim kızlar?

bozmayın moralinizi dünyanın sonu değil. biraz bekleyin bakalım

sizin ne kadar zaman oldu ameliyat olalı pekii ve drunuz ne diyor

13 eylülde oldum en son gittiğim de burası böyle şurası böyle dediğimde sen aynaya çokmu bakıyosun dedi :KK70::KK70: daha çok yeni olduğunu zamana ihtiyacım olduğunu söyledi ben çok rahat atlattgm için amelıyatı 2. bi amelıyat olma ihtimali gözümü hiç korkutmuyo :) ama inş sorunlarımız zamanla düzelir

13 eylülde oldum en son gittiğim de burası böyle şurası böyle dediğimde sen aynaya çokmu bakıyosun dedi :KK70::KK70: daha çok yeni olduğunu zamana ihtiyacım olduğunu söyledi ben çok rahat atlattgm için amelıyatı 2. bi amelıyat olma ihtimali gözümü hiç korkutmuyo :) ama inş sorunlarımız zamanla düzelir

sen benden önce olmuşun cnm ben 24 eylülde oldumm..inş..düzelir cnm ya ya baıcaz tabii aynaya bakmayalımmı sendeki sorun ne tam olarak pekii

X