Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

selam canım. ben de 1 ay önce Emre İLHAN a ameliyat oldum. kesinlikle tavsiye ederim. baştan nasıl bir burun istediğin önemli. Emre bey öncelikle hastanın istediği tarza göre burun yapıyor. tabi burunu tek başına değerlendirmiyor. yüz hatlarınıza gidecek bir burun tasarlıyor.alın ve çeneye göre orantılı olabilecek bir burun çalışması yapılıyor. bilgisayarda yapacağı tasarımlarda zaten yeterince tatmin oluyorsunuz.ne isteyip ne istemediğinizi tam olarak belirtmeniz yeterli. kesinlikle Emre İLHAN ile görüşmenizi tavsiye ederim.Yurt dışında da çok hastası var.haziran da düşünüyorsanız çok az zamanınız kalmış umarım en kısa zamanda karar verebilirsiniz.sevgiler:KK16:

hangi hastanede uygulamayı gerçekleştiriyor ve güncel fiyat aralığı nedir acaa şimdiden tşkkrlr

benim alerji yüzünden başıma gelmeyen kalmadı,2.ameliyatımdı burundan ve kanamalarımı durduramadılar üstüste 3 operasyon geçirmek zorunda kaldım 12 gün içinde...1 ay oldu ilk ameliyatıma ve şuan çok mutsusuzm..üstüste müdehaleler sonucu burnum deformasyona uğramış ve şuan yamuk yumuk bişey..ne yapacağımı bilemiyorum.bunlar neden benim başıma geldi anlam veremiyorum.[/QUO
hangi dr tercih etmiştiniz

sağol tatlım :) devamlı buz gezdiriyorum işe cok yarıyor.ama bas ağrım da var bi de burnumda hafif bir sızım ...yarın tamponlarım çıkacak.valla korkmuyorum desem yalan olur ondan.ama allaha sükür içimde memnun kalacağıma dair bir his var.beklicez görücez bakalım.ama gene de kolay bir ameliyat diil ha:KK66: çerez gibi sanmasın kimseler,zaman geçtikçe acısı cıkıyo mu nedir :)

geçmişler olsun

arkadaşlar inanılmaz korkuyorum, konuştuğum herkes en ufak bir acı dahi hissetmedim diyor
fakat düşündükçe geriliyorum, başıma ağrılar giriyor.

Arkadaşlar Merhaba,
Bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorm burnumda et var nefes almakta zorlanıyorum hem burnumdaki eti aldırmayı hemde burnumu düzeltmeyi düşünüyorum.Gaziantepte ikamet ediyorum..Bana önerebileceğiniz Uygun fiyatta yapabilecek doktor var mı bilgi verebilirmisiniz?(SSK güvencem var)DR.mehmet mutafın ismini duydum siteden ama mehmet bey çok yüksek mebluğada yapıyor bana uymadı:)
Ne kadara yapıyormuş canım biliyor musun? Ben de Mehmet Mutafa yaptırmayı düşünüyorum burnumu.

Iyi gunler arkadaslar. Bende yuz seklimde azacik deyisiklik yani daha bi Oval olsun istiyorum, ve bide burun estetiyi olmak istiyorum ama bir turlu karar veremiyorum. Burnumun seklini beyeniyorum ama birazca buyuk gibi, ayni seklin azacik kucuyunu istiyorum. Kimi tavsiye ede bilirsiniz?
Baris Cakira e'mail yaziyorum ama cevap verilmiyor. Ben yurtdisindan yaziyorum.

Arkadaşlar merhaba ben 4 sene önce burun estetiği oldum sadece kemik düzeltildi burun ucu dokunulmadı ameliyattan 1 sene sonra burun ucu düştü ve kalınlaştı nefes alamamaya başladım lazerle et yaktırdım tekrar bir kaç ay sonra nefes almamaya devam ederken 2. Ameliyatımı oldum hafif burun ucumu kaldırdı fakat zamanla otururken burnum son hali eskiye göre iyice kalın oldu ve nefeste problem devam ediyor doktorumun söylediği tekrar ameliyat ve ben erteledim artık bıktım burun cok zor ve sıkıntılı bence keyfi olacak iş değil ben kanamadan dolayı oldum burnum saatlerce kanardı simdi spreysiz nefes alamıyorum üstelik ameliyatlarım hep lokal oldu yediğim acıların haddi hesabı yok. Sağlık şikayetiniz yoksa kesinlikle yaptırmayın varsa genel anestezi olun. Kendinizi sevin

Arkadaşlar merhaba ben 4 sene önce burun estetiği oldum sadece kemik düzeltildi burun ucu dokunulmadı ameliyattan 1 sene sonra burun ucu düştü ve kalınlaştı nefes alamamaya başladım lazerle et yaktırdım tekrar bir kaç ay sonra nefes almamaya devam ederken 2. Ameliyatımı oldum hafif burun ucumu kaldırdı fakat zamanla otururken burnum son hali eskiye göre iyice kalın oldu ve nefeste problem devam ediyor doktorumun söylediği tekrar ameliyat ve ben erteledim artık bıktım burun cok zor ve sıkıntılı bence keyfi olacak iş değil ben kanamadan dolayı oldum burnum saatlerce kanardı simdi spreysiz nefes alamıyorum üstelik ameliyatlarım hep lokal oldu yediğim acıların haddi hesabı yok. Sağlık şikayetiniz yoksa kesinlikle yaptırmayın varsa genel anestezi olun. Kendinizi sevin

Gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun.
Sen hangi doktora yaptirmistin ki ameliyatlarini?
Her doktorda boyle olmuyor sanirim. Doktorlarinin adini yazarsan cok sevinirim. Korktum valla(

benim burnum da aynı esra erolun burnu ya aslında seviyorum burnumu yüzümle orantılı olduğunu düşünüyorum ama yine de şu kemeri aldırmak istiyorum sol çaprazdan burnum hiç güzel durmuyo hele geçen vesikalık çektiriyordum önden gayet düzgün ama bi de çapraz çekmiş o kadar büyük duruyordu ki offfff piyango falan mı çeksem:)

Gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun.
Sen hangi doktora yaptirmistin ki ameliyatlarini?
Her doktorda boyle olmuyor sanirim. Doktorlarinin adini yazarsan cok sevinirim. Korktum valla(

saol canım amin inşallah ben trabzonda özel aya klinikte olmuştum. fakat söyle bir durum var mikrorinoplasti diye bir teknik mikro aletlerle ağrısız sızısız 1 haftada iyileştiğini söyelen bir doktor var istanbulda Yakup avşar. teknik ne olursa olsun burun işlem gördüğü zaman burundaki toz ve benzeri maddeleri tutan burun kılları kopup damarlar zedelendiği için eski işlevliğini kaybediyor kime sorsam burnunu hissetmiyor sanki kendi burnu değilmiş gibi büyük bir yüzdelik kısımda nefes almakta problem yasadığını sürekli burun tıkanıklığı olduğunu hele toza alerjin varsa daha kötü bir hal alıyor kardeşim korkutmak için yazmadım inan herseyin riski var görüntü güzel oluyor tamam ama işlevi olmayan ya da ömür boyu sorun yasayacağın burun ister misin rahat nefes alıyorsan sıkıntın yoksa boşver keyfi olacak iş değil eğer rahatsızlığın varsa elbette genel anestezi ile yaptırmanı tavsiye ederim zaten hiç bir burun tek seferede yapılmıyor bir kaç kez ameliyat olman gerekiyor burnun düşüyor falan. her doktordan ziyade kişinin kendi yapısı bünyesi ilede alakalı bazısı cabuk iyileşir ama unutmayalım ki hiç bir ameliyat estetik eski sağlıklı sağlam halin gibi olmaz Allah ın yarattığı sistemi kimse elde edemez. sağlık için herşey mübah keyfi burun biraz sıkıntılı arkadaşım iyi yanlarıda var olumsuzda şimdiden geçmiş olsun

ben 5 ay önce ameliyat oldum doktorumun adını isteyene verebilirim.içime sinen doktor kocamı görünce aslında size müdahale etmeyelim sorun yok sizde diyince onun ne kadar 2 yüzlü olduğunu anladım neden böle bişey yaptı anlamadım bile.bende doktorumu değiştirdim çünkü burnum kanıyor ha babam su gibi bişey akıyor ve ben toplum içinde elimde bişeyler burnumu tutarak konuşacak hale geliyordum.ayrıca kıkırdağım erimiş burun sağ taraftan içe çökmüştü.ve kapı gibi raporum vardı ben ameliyattan kaçamazdım.neyse ameliyat oldum 3 bin lirayı bayıldım ama doktoruma bişey söyleyemeden direk hastasını ameliyat etti sonra hemen beni ameliyata aldı.oysa ki ben yüzüme uygun ve bu hale gelmeden önceki gibi tatlı bi burun istediğimi söyleyecektim.ama ameliyat çoktaaaaaaaaan bitmişti.çıktığımda yatağa tekmeler atarken uyandım.şoktaydım.aşırı kan kaybettim ve 5 ay geçmesine rağmen kafamı kaldıracak halim yok.burnumun şekline gelince eskisinden tek farkı ucu daha büyük ve eriyen kıkırdak düzeldi.artısı yok.eksisi çok.çünkü o kadar acıya değmezdi.şimdi kahroluyorum neden o adama yaptırdım.doğal tamamda bu kadar aynısını yapması benim için parayla rezilllik veya enayilikti.şuan o 3 bine acıyorum onu boşwer kendime acıyorum çünkü oğlumun en ufak darbesi beni ağlatmaya yetiyor o kadar hassaski.doktora durumu anlattım burnumdaki çarpma sonucu olan kemer bile yerinde dedim.ama 1 sene sonra gel dedi.oysaki ilk 6 ayda burun ne şekle girdiyse öle kalıyor yüzde 90 oturuyor denmişti.şikayet edip dava açasım var ama öze hastane ve ben belge imzaladım.doktorumun face,ine bakıyorum adını bile söyleyemediğim yerlerde tatil yapıyor.bizim gibilerin parasıyla.ben helal etmiyorum.çünkü bu ameliyatı çok zor yaptırdım hem maddi hem manevi zorladım kendimi.size tavsiyem ekol hastanesinden uzak durunnn...

merhabalar pink özelden mesaj atmışsın ama ordan cevap yazamıyorum, mesajını da çok geç gördüm kusura bakma sürekli kullanmıyorum siteyi..
en son gittiğimde doktorun istifa ettiğini öğrendim (temmuzun başında 2013 yılında) ama doktordan memnundun, ben çok tedirgin gttim ve orasına dokunma burasına dokunma derken ben engelledim çok oynamasını. hiç estetik gibi durmuyo ama benim rahatsız olduğum sıkınılar da gitti. yalnız burnumun içinde çok ufak bi delik kalmış, o da nefes alırken rüzgar sesi gibi ses çıkarmama neden oluyo, doktor önemsiz olduğunu istersem tekrar amaliyat olab,lieceğimi ama buna deymeyeceğini söylediği için kaldı öyle.
umarım görürsün yorumumu...

X