- 16 Mart 2013
- 142
- 1
her ikisininde sorunsuz olacağından emimin canım:)
inşallah istediğin gibi olur burnun.ben oldum,şuan için memnunun şişliklerim olmasına rağmen
arkadaşlar,beklentinize uygun bir doktor bulduğunuzda sonuç herkes için iyi olur diye düşünüyorum,
burun estetiği tamam çoook zor bir ameliyat değil,ancak kolay da değil hem maddi hem manevi insanı yoruyor bu nedenle herkesin ameliyat sonucundan mutlu olmasını dilerim,
ben iki kere burun estetiği olmuş biri olarak ilkinden maalesef ki mutlu olmadım .Ve bir kere daha olmak zorunda kaldım.Ancak allahtan detaylı araştırmam neticesinde Göksel beyi buldum sonuçtan da gayet mutluyum.
Bu nedenle herkese mutlu ameliyat sonuçları diliyorum:))
Evet Ecemali. 2 kere ameliyat olmak çok kötü bir duygu olsa gerek. Ben çok şanslıyım ki ilk ameliyatımı Göksel beye olmuşum :) Normalde pek şanslı biri değilimdir ama ameliyatımla birlikte şansım da döndü desem yalan olmaz :))
o kadar heyecanlıyım ve korkuyorum ki!!!!
tecrübeli arkadaşların yazdıkları iyi geliyor.... TEŞEKKÜR EDERİM...
benim burnumda septum deviasyonu var bunun düzeltilmesini istiyorum İnşaallah banada iyi bir doktor denk gelir
korkacak birşey yok canım,ben iki kere oldum ,o kadar ürükütücü olsa ikincisine asla cesaret etmezdim inan,gerçi cesaretimi toparlamamda Göksel Bey in etkisi büyük ama önce hastanında hazır olması gerek,
sen doktor tercihini yapmışsın ,doktoruna güveniyorsun,gerisi inan kolay:)
yıllardır bekleyip sonucun kötü olmasını istemem...kimse istemez böyle birşeyi. çok iyi ameliyatlar yapan doktorların bile sonuçtan memnun olmayan hastaları var.doktoruma gerçekten güveniyorum.gittiğim her doktorun ilk gördüğü anda zor bir burun dediği burnuma muhammet beyin gayet yumuşak bir şekilde kendine olan özgüveniyle beni zor olmadığına ikna etmesi beni çok rahatlattı açıkçası....
herşeyin hayırlısı herkes için.... umarım herkes mutlu bir son yaşar ve ikinci kez ameliyat olmak zorunda kalmaz....
ecemali teşekkür ederim telkinlerin için :)
Merhaba ben de yeni katıldım ve burun amelyatı düşünüyorum soktor araştırması içerisindeyim lütfen bana yardımcı olursanız cok mutlu olurum şimdiden teşekkürler..Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımhepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere
merhaba canım. bence düz bir burun isteme. tabii önemli olan yüzüne yakışması ama eğer yüzüne hafif bir kavis gidiyorsa bence iste. hem berenin burnu güzel değil ki. onun burnu düz de değil ayrıca hafif kemeri var... ben de senin gibi düşünüyordum ameliyat öncesi kavis istemiyorum yüzüme yakışan olsun demiştim doktoruma, o yine de hafif kavisli olsun dedi şimdi çok memnunum. düz isteyen çoğu insan da sonradan pişman oluyor keşke kavis isteseydim diye... şimdiden çok geçmiş olsun ; )
sitede yeniyim arkadaslar mesajım dolmadıgı için resimleri de goremiyorum
pek kullanamıyorum da konuları zor buluyorum rkadaslar yardımcı olacak yok mu hangı doktoru onerirsiniz?? teşekkür ederim :)
arkadaşlar bende üye oldum ve daha henüz foto koyamıyorum ama bende deviasyon yamukluk eğrilik yüzünden bu işe bulaştım ama burnum doğal halinden dahada kötü oldu hergün ağlıyorum şimdi 3 kez doktorun peşinden koşa koşa düzeltirmeye çalıştım ama nafile hem binlerce param gitti hem aylarca şiş ve mor gezdim ve şuan dahada çirkimleştim resmen yüzümün siması kaydı umarım o doktora denk gelmezsiniz!!!!!!!!
Dr. Atilla ALP benim burnumu eskisinden de kötü yaptı.sadece eğrilik vardı şimdi kemerli daha büyük ve upuzun bir burnum oldu size fotolarımı atacağım sonra.İstanbul da MEDİEST medikal ve cerrahi estetik kliniği ben çok mağdur oldum şimdi psikolojim bozuldu aynaya bakınca acayip sinirim bozuluyor.ne yapacağımı bilmiyorum iyi bir doktor bilen varsa düzelttirmek istiyorum param gitti boşuna ve canım çok sıkkın....