Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

mrb burun ameliyatınızı kime olucaksınız?

kızlar bende meliyat olacağım 4 kasımda ekolden sıra aldım.ama hala karasızım cem bey için.daha ii doktorlar var ama çok pahalı

aramızda cemil togay ı bilen var mı izmiren yada cem karas ı.ben ikisi aasında kararsız kaldım yaaa

Prof. Dr. Zeki Güzel de ameliyat olan arkadaşlarım varsa acil cevap yazsın lütfeenn...

Benim de burnumda kemik eğriliği var.. Ameliyat olmak istiyorum, ama hem doktor ve hastahane seçiminde kararsız kalıyorum, hem de ameliyatı Lokal Anestezi ile olmak düşüncesi korkutuyor beni.. Beni uyutsunlar, ben geçeyim kendimden.. Sonra istedikleri kadar kesip biçsinler. Ama önce baysınlar..:) Lokal Anestezi ile yapılıyormuş genelde burun ameliyatı, daha iyi sonuç veriyormuş diye duyuyorum genellikle.. Ne kadar aslı var ya da yok bilemiyorum..

Lokal Anestezi ile burun ameliyatı olanlar varsa, tecrüberilerini en ince detayına kadar paylaşsınlar lütfen..:) Bilelim ne haller gelecek başımıza..:)

Son düzenleme:

Lokal anestezinin buruna sonuç bakımından daha iyi etkisi dıye bır sey yok canım, sadece vücudun daha az narkoz almış olur. Ben genel anestezıyle oldum, uyudum uyandım her şey bitmişti, memnunum. Ankaradaki doktorlar genelde genel anestezıyle yapıyor.

asli85;

Ben de genel anestezi ile olmak istiyorum bu ameliyatı.. Başka türlüsüne töbeee yanaşmam..:) Tatlıdır benim canım..

teşekkürederim kızlar.resimlerimi paylaşıcam mutaka.doktorum tasarımı yaptı.ben beğendim.acaba birebir tasarımdaki gibimi olucak??

Umarım herşey dilediğin gibi olur bişi sormak istiyoyorum fotoğftaki düzeltme hemen ameliyat öncesimi oluyor yoksa muayene gittiğindede nasıl olcağı konusunda düzeltmeyi yapıp görebiliyormusun.

muane sırasında tasarımı doktorundan talep edersen yapıyorlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…