Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben abdülkadir göksele oldum.Kendisi kbb uzmanı.Ben iki kere burun estetiği oldum.ilkinde 3 ay içinde çökme olunca tekrar burun estetiği olma kararı aldım.Bu sefer çok araştırdım,ve göksel bey e oldum.11 ay oldu ameliyat olalı.Çok memnunum .hala kontrollerim devam ediyor.Yüze uyumlu ve doğal bir burun yapıyor.Baktığınızda burun kusursuz ancak yüzünüze emanet durmuyor,profilimden resimlerime bakabilirsiniz.
Burun estetiğinde iyi bir sonuç aldığınızdan emin olduğunuz zaman ilk 6 aylık zamandır.,

Sevgiler,

Meraba arkadaslar ben 1 hafta once ankarada cemal aytemize ameliyat oldum cok arastrdim elbetteki bende ameliyatim vok basarili gecti agrim yok denebilrdi fakat burnum alcida oldugu icin nasil birsey cikcagi tam bir surpriz aranizda cemal hocaya ameliyat olan varmi acaba?

orta okuldan beri arada coook cok istiyorum arada unutuyorum ama karar vermek cok zor

Aynen bende de aynı durum var canım. Bu aralar çok niyetliyim. Bahadır Baykal Bey ile de görüştüm. Kesin karar veremedim ama bu sefer büyük ihtimalle burun estetiği yaptıracağım.

Ya isim yapmış olanlar çok uçuk fiyata yapıyor ama devlette çok iyi kbb ciler olduğunu duydum lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız?

Arkadaşlar Merhaba;

Yıllardır estetik olmak isteyip artık her şekilde uygun hale gelmiş biri olarak birtek muaneye Op.Dr. Alpaslan Topçu beye gittim fakat emin olamadım, hakkında olumlu yada olumsuz bir yorum bulamadım sizden ricam bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim. Sonrasında pişman olmak istemiyorum.. Doktor seçeneği çok kafam giderek karışıyor.. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

tecrübelerime dayanarak size tavsiyem hocayla yüz yüze görüşmek ve beklentilerinizi direkt aktarmak olacak.Doç.Dr.Muhitdin ESKİ GATAnın doktoru.Muayenehanesinde görüşebilirsiniz .ücret almıyor.Kararınızı verdiğinizde duruma göre hareket edersiniz..

eğer işinize yararsa çalışma arkadaşımın kızkardeşi estetik burun ameliyatı oldu. 4-5 ay önce olmuş. cafede sohbet ederken ameliyat olduğunu söyleyince hep burnuna baktım kızın:)) onun eski hali biraz kartal burunluydu. yüzüne cuk oturmuş yeni burnu. tayfun türkaslan diye bir doktora yaptırdığını söyledi. korkularım vardı ama çoğu yersiz çıktı diyor.. iyi işçilik çıkarmış doktor, kız da çok memnun kaldığını söyleyip duruyor.

Ya arkadaşlar yokmu istanbulda ameliyatından memnun olan?

selamlar ,
bende burun ameliyatı oldum 2012 yılında hatta benden feyz alarak ameliyat olan arkadaşlarımda oldu:) tavsiyem doktorunuzu seçerken dikkatli olun, ona güvenmeniz çok önemli ,ameliyatı kış aylarında yaptırın derim çünkü burnunuz sıcağı sevmeyecek şubat mart ayları ideal olacaktır. ( ben şubatta oldum ) son olarak doktora ben şöyle bir burun istiyorum diye gitmeyin
fikrini alın tabi ki ama nihai kararı beraber verin derim

Bence doktora anlat ama mutlaka doktorununda fikrini al çünkü beren saatin burnu sana yakışacak diye bir kaide yok biliyorsun. Bende ameliyat olmadan önce doktoruma şunun burnu gibi olsun gibi fikirler sundum ve bana bir programla resmim üzerinde istediğim burnu yaptı kaçmak istedim o an ordan :) nacizane fikrim bu

Bern 11 ay önce abdülkadir göksele 2.burun estetiğimi oldum,gayette sonuçtan memnunum,resimlerime bakabilirsin,
hala kontrollerim devam etmektedir.Kendisi kbb uzmanı olduğundan eğer burunla ilgili fizyolojik sorunlarınız var ise o problemleri de ortadan kaldırıyor.Hem estetik olarak güzel bir görüntü hem de sağlıklı nefes alabiliyorsunuz.

Sevgiler

kızlaaaaar (( benimle ilgil enin lütfen ya akşam burnuma bi darbe aldım boya kutusu attı bi velet yüzüme burnuma çarptı, biraz acıdı ama çok korktum bişe olur mu ya çok üzüldüm burnum 2aylık..

Öncelikle herkese merhaba.
Foruma yeni üye oldum. Bu forum grçekten benim derdimin dermanı. Paylaşım yapan herkese çok teşekkürler. Ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Doktor araştırma aşamasındayım. Şu an iki doktor arasında kaldım. Emre İlhan ve Muhammet Dilber. Sizlerin de görüşlerini almak istiyorum. Daha sonrasında acaba diğer doktor yapsa daha mı iyi olurdu demek istemiyorum. Lütfen cevapsız bırakmayın beni.

Hakkınızda hayırlısı kızlar,inşallah herkes istediği gibi bir buruna sahip olur sağlıklı bir şekilde

arkadslar burun estetıgı ıle ılgılı sayfalarda cok cıddı arastrmalar yaptım ve yardım beklıyorum..ben yıllardr burnumu yaptrmak ıstyorum nıhayet bu yaza amelyat olma konusunda netlestrdım planlaırmı..işin asıl zor aşaması doktor secım asamasymıs ben bu forumda yaptgım arastrmalar netıcesınde emre ılhan,cem payaslı,muhammet dılber ve barıs cakırı dusunmeye basladım fakat hangısıne karar verecegımı bılemıyorum ve cıldrmak uzereyım..doktorlarla gorusmelerım basladı emre beye hazıranın sonları gbı randevum..ınslah en dogru kararı verırım ve guzel bı sonuc elde ederım cok korkuyroum yanlıs doktor secımı yapmaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…