Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben yüz estetiği için randevu aldım, göz çevresi ve burunda çok iyi kadınlar kulubunu seviyorum:))

hayatim bilgiler için teşekkür ediyorum çoook. umarım her şey yolunda gider. dr. tayfun türkaslan da güzel şeyler söyledi. adam çok şirin ve bilgili. bana fazlasıyla güven verdi. senin de söylediklerin güvenimi pekiştirdi. doğal bir burun görüntüsü istiyorum. yaz gelmeden burnumda beni rahatsız eden fazlalıklardan kurtulacağım inşallah. ilkimyas, doktorumuz aynı, belki tanışırız muayenehanede. ne dersin:))

Ben yüz estetiği için randevu aldım, göz çevresi ve burunda çok iyi kadınlar kulubunu seviyorum:))

Arkadaşlar aranızda dr. hakkı yücel demir yada dr. esabil eker e ameliyat olan varmı varsa deneyiminizi yazabilirmisiniz

arkadaşlar adanada bildiğiniz tavsiye edebeileceğiniz bir doktor varmı?? ben nisan sonunda düşünüyorum ama doktora karar vermek bence ameliyat kararından daha zor geliyor

canım revizyon ameliyatı nasıl oluyor ilkine göre daha mı zor iyileşme süreci bide doktorunuz kaça yaptı acaba?

canım revizyon ameliyatı nasıl oluyor ilkine göre daha mı zor iyileşme süreci bide doktorunuz kaça yaptı acaba?

revizyon ameliyatı aslında açılmış daha önce işlem görmüş ancak fizyolojik sorun var ise ( nefes alma vs ) hallolmamış,burun gövdesinde çökme olmuş ya da burun ucu düşmüş sorunlar olduğunda tekrar burun estetiği yapılmasıdır.
Haliyle daha önce işlem yapılmış bir burun olduğundan hiç işlem yapılmamış burna göre daha zordur.
Mesela benim ilk ameliyatımda burnumun gövde kısmına ilk doktor türk lokumu denen bir madde yerleştirmişti sonra benim vucudum o maddeyi kabul etmeyip eritti.Sonra Göksel bey o kısma kulak arkasından yağ dokusu alıp yerleştirdi.Dolayısıyla revizyon ameliyatları zahmetli ve riskli oluyorlar.Çok şükür ben memnunum
Bu revizyon ameliyatı bana geçen sene 7000 tl ye mal oldu.
Şu anda bir sene oldu revizyon olalı,iyileşme süreci biraz daha yavaş olabiliyor .Ama çok ciddi farklar yok.

çok tşkler cvbın için bende 2 hafta önce oldum umarım aynı durumu yaşamam güle güle kullan burnunu:) kim bu doktor ismini versen yada ismini veremiyosan baş harflerini ver azçok anlarız kim olduğunu ona göre insanlara yol göstermiş olursun insanlar ona göre karar verir

burun ameliyatı sonrasında nasıl bir masaj yapılıyor günde kaç defa ve kaç dakika bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

şimdi isim vermem gerçekten etik olmaz çünkü o doktordan memnun olanlarda var benim şansızlığım oldu resmen:)
tşk ederim sana da geçmiş olsun canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…