Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

25 yoru yapıp albumlerı gormek ıstyorum artık dogru karar vermelıyım doktor secımınde...ınslah herkes dogru secımler yapar, burunlarından memnun olup mutlu bı hayat surerler:)

emre ilhan ya da cem payaslıyı daha cok dusunurken sımdı facebooktan muhammet dılberın yaptgı burunları gordum ınanılmaz basarılı buldum hemen ondan randevu almaya karar verdım sımdılk fıkrım bu yonde...gorusmelerden sonra netlestrcem ınslah..

arkadslar burun estetıgı ıle ılgılı sayfalarda cok cıddı arastrmalar yaptım ve yardım beklıyorum..ben yıllardr burnumu yaptrmak ıstyorum nıhayet bu yaza amelyat olma konusunda netlestrdım planlaırmı..işin asıl zor aşaması doktor secım asamasymıs ben bu forumda yaptgım arastrmalar netıcesınde emre ılhan,cem payaslı,muhammet dılber ve barıs cakırı dusunmeye basladım fakat hangısıne karar verecegımı bılemıyorum ve cıldrmak uzereyım..doktorlarla gorusmelerım basladı emre beye hazıranın sonları gbı randevum..ınslah en dogru kararı verırım ve guzel bı sonuc elde ederım cok korkuyroum yanlıs doktor secımı yapmaktan..

cnm bnde yaza olmak istedim fakat sıkıntılı olabiliyormuş doktorla görüştünmü hiç

arkadslar burun estetıgı ıle ılgılı sayfalarda cok cıddı arastrmalar yaptım ve yardım beklıyorum..ben yıllardr burnumu yaptrmak ıstyorum nıhayet bu yaza amelyat olma konusunda netlestrdım planlaırmı..işin asıl zor aşaması doktor secım asamasymıs ben bu forumda yaptgım arastrmalar netıcesınde emre ılhan,cem payaslı,muhammet dılber ve barıs cakırı dusunmeye basladım fakat hangısıne karar verecegımı bılemıyorum ve cıldrmak uzereyım..doktorlarla gorusmelerım basladı emre beye hazıranın sonları gbı randevum..ınslah en dogru kararı verırım ve guzel bı sonuc elde ederım cok korkuyroum yanlıs doktor secımı yapmaktan..

Öncelikle herkese merhaba.
Foruma yeni üye oldum. Bu forum grçekten benim derdimin dermanı. Paylaşım yapan herkese çok teşekkürler. Ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Doktor araştırma aşamasındayım. Şu an iki doktor arasında kaldım. Emre İlhan ve Muhammet Dilber. Sizlerin de görüşlerini almak istiyorum. Daha sonrasında acaba diğer doktor yapsa daha mı iyi olurdu demek istemiyorum. Lütfen cevapsız bırakmayın beni.

peki ne kadar istedi cnm muhammet dilber bnde düşünüyorumda

peki ne kadar istedi cnm muhammet dilber bnde düşünüyorumda

ben de kbb uzmanı abdülkadir göksel ile görüşmenizi tavsiye ederim,kendisine revizyon ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnunum.2 kere burun estetiği geçirmiş biri olarak sizlere tavsiyem en az burun estetiğinden 8 ay geçmiş burunlara göre doktor seçimi yapınız,
bu paltform gerçekten herkese bu anlamda yardımcı olabilme fırsatı tanıyor,

Sevgiler,

Arkadaşlar selam herkese, dr. tayfun türkaslana burun estetiği olmak istiyorum. ona burnunu yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum ya.. hep korktuğum için erteledim, ama dr. tayfun ile görüşmemden sonra rahatladım. ameliyat olanlar neler yaşadınız.. bekliyorum kızlar... lütfeen..

Arkadaşlar ben Dr.Fuat YÜKSEL e ameliyat olmayı düşünüyorum aranızda daha önce adını duyan yada nasıl bi doktor oldugunu bılen varmı ben istanbulda yaşamıyorum o yuzden sadece internetten araştırabıldım yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar cem payaslı,muhammet dilber,emre ilhan ve barış çakır arasında hangisini tavsiye edersinizz???? doktor secımı yapamayıp amelıyat olamıcam bu kafayla, gercekten en zor kısım doktor secım asamasııı:KK43:((

X