Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İyi bir doktor ilk görüşmede her sorunun cevabını net bir şekilde verebiliyorsa,ve elinde daha önce yapmış olduğu burun örnekleri var ise,ona güvenebilirsin.Çünkü standart bir burun yoktur her yüze göre farklı burunlar vardır herkesin yüz anatomisi farklı çünkü kimi asimetrik bir yüze sahip kiminin burnu çenesiyle orantılı değil vs bu nedenle burun ameliyatı olmaya karar vermek ilk adım ancak kime olacağına karar vermek en önemlisi.Çünkü etrafta bir sürü dr var kimisi plastik cerrah kimisi kbb uzmanı.Bu nedenle iyi karar vermek ve doktora güvenmek lazım.
ben bu konuda tecrübe kazandım .İlki beni mutsuz etti ancak ikincisi göksel bey sayesinde burnumdan çok memnunum.Bu platformdada burun estetiği olanların kendisiyle görüşmesini istiyorum.Ondan sonra kime yaptıracaklarına karar vermelerini istiyorum
istanbul rino şaşkınbakkal muaynanesi tel:0216 302 69 00 öğlen 12:00 gibi arayıp ecehan bazlar referansıyla randevu alabilirsiniz.Benim adım ecehan bazlar:))))

Sevgiler,

kızlarr burun ucu ameliyatı olanınız var mı aranızda ? lütfen yardım edin yaptırıpta memnun kalanlar doktor tavsiyelerinizi bekliyorum :KK43:(((

eger gercekten burnunuzdan mutsuzsanız hemen amelıyat olun korkulcak hıç bı drum yokk

stres yok hersey cok guzel olacak :KK70: sımdıden gecmıs olsun. gunbegun haberdar et bızı meraklandırma canım şans opucuklerı sana gelsın

Çok teşekkür ederim:) Bu ne saçma bir stres ya anlamıyorum kendimi. Zor bir ameliyat değil ve tüm sorunlarımdan kurtulacağımı da biliyorum ama içimde bir telaş var işte. İnşallah dediğin gibi olur.

Çok teşekkür ederim:) Bu ne saçma bir stres ya anlamıyorum kendimi. Zor bir ameliyat değil ve tüm sorunlarımdan kurtulacağımı da biliyorum ama içimde bir telaş var işte. İnşallah dediğin gibi olur.

olur olur sıkıntı etme... stres edıyor olman gayet normal aslında hosgercı heyecan dedıgımız seydır stres aslında :KK70::KK70: yenı burnunla ınsallah guzel yorumlar alacaksın cevrenden

bu arada istanbulda bi doktor tavsiyesi bekliyorummm lütfen

Sifa80 selamlar.. Öncelikle şunu söyleyeyim zor bir karar süreci gerçektn seninkisi.. Benim ailemde 8-9 tane doktor var çok geniş bir çevrem var yani.. Kızımın buun opersyon yaklaşık olarak 10 gün önce yaptırdım. Amcam benm kalpdamar cerrahı. Onun üniversiteden arkadaşı vardı baa telefonunu verdler 1 ay önce. Aradım görüştürk doktorla. Adı Mustafa Ali Yanık. Nişantaşında muayenehanesi var aynı zamnada Bağdat caddesindede çalıştığı bir yer var bir kaç gün orda. Kızım ameliyat oldu ve süreci çok rahat geçti. İstersen sana resimlerin atabilirim. doktor bey kesinlkle tampon kulanmıyor hatta burun içne bir slkon dahi koymuyor. Kendi gelştrdği dikş tekniği varmış sadece eriyen dikişler koyuyormuş. Kızım ameliyet öncesi burnundan nefes alamıyordu ama ameliyattan sonra ödemli olmasına rağmen şu anda nefes alıp vermesi çok rahat. Üniversitede okuyo psikolojide kızım. Ameliyatı ara tatilde yaptırdık. Okla başladığında kimse ameliyat olduğunu ble anlamadı. Morluk çok az oldu gözünün üstünde oda. Ama 5-6 günde geçti onlarda. Şu anda kızım çok mutu. Morluk çok olmamsının sebebi ise burun kemiğini kırmadan operasyonu yapmasıymış. Valla biz çok mutluyuz şu anda inallah hep böyle olr. Çokta ilgli v özenl günde 4-5 ke arıyorduk bir kere bile terslemedi. Açamadıı zamanar bile hmen dönüyo tele. Kızımı resimerini de koyacaktım ama biraz daha mesaj yazmam gerekiyormuş. İstersen bana mail atarsan sana resimer gönderirim. İnşallah senin içinde iyi olur.

mrb : ) ben ayaz aslan a oldum on gün önce etiler est-ethica da agrı sızı sıfır atel ilk cktgnda ince yapılı dogal cok tatlıydı ama atel cknca birazcık şişti sanırım ödem dedikleri sürec şimdi baslıo eger sonuc da iyi olursa gönül rahatlıgyla tavsiye edebilirm foto da paylaşırım ztn :KK66:

cnm bende ayaz beyden randevu aldım ameliyat için ama kaygılarım var yaşı çok genç bilmiyorum nasıl burunlar yapıyor bana yardımcı olur musun

emre ilhanın yaptığı burunlar çok güzel ama ne yazıkki istanbulda ankarada olsaydı düşünmeden burnumu ona yaptırırdım

Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?

Teşekkürler..

canım burun ameliyat olmadan da dolgu ile istenilen şekle girebiliyormş belki daha kolay olur bence bir araştır

X