- 11 Ocak 2013
- 246
- 0
ya neden kimse sesimi duymuyo 25 adet mesaj mı atmam gerek fethi orak hakkında bilgisi olan var mııı
gecmıs olsun canımm
sana kesınlıkle katılıyorum devlet hastanelerınde bu ısı cok ıyı yapan doktorlar var
benım esım eylul 23 de devlet hastesınde amelıyt oldu burnu kucukken dustugu ıcın kırılmıs
capaya gıttıorasıda samatya hastanesıne gondermıs hersey dahıl 650lıra tutmus estetıkte ıcınde hıc morarma olmadı sıslıklerde kısa surede gectı 20 gunde alcıyı cıkardılar hıc agrı ve acısız oldugunu soyledı ve gorenler super olmus dıyorlar zaten kocam yakıskılıydı dahada yakıskılı oldu:d
yanı okadar para vermeye gerek yok
Arkadaslar ben yaklasık 5ay onc burnumu yaptırdım sıze kesınlıkle gonul rahatlıgıyla acıbadem maslak hastanesı serdar erenın grubunda calısan FATIH SIRIN ısımlı estetık doktorunu tavsıy edıyorum. Benım ve arkadasımın burnunu yaptı benım burnumda cok buyuk bı kemık yada hasar yoktu sadece daha kucuk olmasını ıstedım ınanılmaz derecede dogal burunlar yapıyor resım nerden paylasılır bılmıyorum ama ısteyenlerle paylasabılırım kesınlıkle dusununler ıcın bı gorusmelerını tavsıye ederım
arkadaşlar ben devlet hastanesine gittim bendede kemik eğriliği var ama bana sadece onu duzeltiriz estetik olmaz dediler.
ben istiyorum resimlerinizi mümkünse ve fiyat nedir acaba