Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

aynı dert bndede vardı karar vermek kadar zor bişi yok karar verdım ALLAH IZIN verırsede olacak yakında kurtuluyuım derken kotu olmaz işallah Allahın yaratııgı şeyı bozacaz affetsın bızı aama psıkıojım okadar bozukkı yanıı olmak kurtuluş

arkadaşlar fotografları görmek için 25 mesajı doldurmam gerekiyormuş kusuras bakmayın

doktora gittim dinlemeden söylemeye başladı yok ucu hafıf alıcaz genıslıgı kapatacagız dıye.aslında benım tek ıstedıgım egrılık duzelsın ve et alınsın.ama o zamanda kotu bır goruntumu oluşacak bilmiyorum ki ( 3000 lira dediler gerçi oda takılıyor kafama okdr param suan yokkı

Merhaba

Ben 1 yıl önceaynı ameliyatı oldum. bu konuda kesinlikle dogru doktoru bulmak cok önemli. eger istanbuldaysanız size Abdülkadir Göksel'i öneririm. Nefes alabiliyorum ve görüntümden mutluyum :) Laf aramızda kısmetlerim de arttı :) hiiiç korkulacak birşey yok.

eskıden burnumdakı egrılık okdr takılmıyordu kafama ama suan cok takılıyor ( devlettemı ozeldemı amelıyat oldunuz ? malıyet nekdrdı bana 3000 dedıler o yuzden devlet dusunuyorum suan kısmetlerın artması hosmus :)))))))

merhaba, ben 2 yıl kadar önce Abdulkadir Göksel e hem sinızut, hem devıasyon,hen estetık amelıyatı oldum. Sonuç çok doğal ve harika. Doktorla hasta arasındakı güven bağı çok ônemlı. göksel bey gerçekten hastasına çok ilgi gösteren bır doktor. Çok doktordan fikır aldım.ama sadece gôksel bey e inandım. Çok doğru bır karar oldu benim için. Görüşmek gerekir dıye düşünuyorum. Bir fikrını al gôksel beyin.hiç pişman olmayacaksın:)

mrb oldunuzmu amelıyat merak ettım cvp yazarmısınız

çok geçmiş olsun ıyı olmanıza çok sevındım

ya kızlar sorum saçma mı bilmiyorum ama çok pimpirikli oldum kapı zor açılıyodu biraz beden gücü kullanarak açtım o sırada burnum acıdı biraz, sorum şu ki buruna direk darbe almadan falan da buruna zarar gelir mi yani yeni oturuyo sonuçta, sarsılmalar falan kaydırır mı kemigi falan, 1aylık burnum.

yok canım bişi olmaz bende çarpmıştım burun taze olunca kendini yeniliyor dıkkat et ama bişi olmıca anlamına gelmez

bi de dokundugumda burun sırtnda bi tümsek var şimdi daha belrgn şekilde hissediyorum, normal mi bu ne zaman geçer

bi de dokundugumda burun sırtnda bi tümsek var şimdi daha belrgn şekilde hissediyorum, normal mi bu ne zaman geçer

normal canım korkma doktorun masaj wermedimi?bence 300 kere burnunun sırtına masaj yap bebek yağıyla ben öle yaptım hem şekil aldı hemde tümsekler gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…