Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burun estetiği olan arkadaşlar günlerdir yazıyorum ameleyat sonraki yorumlarınız için ama hiç geri dönülmedi.lütfen yardımcı olurmusunuz.kesinlikle tavsiye edeceğiniz bir doktor vermı istanbulda.
2 hafta önce burun ameliyatı oldum ilk başta korkmuştum ama Bahadır İmer le tanıştıktan sonra bunun yersiz olduğunu anladım insan sonuçta her doktora güvenemıyor öncelikle bana burnumun alacağı şekli bilgisayar ortamında gösterdi ve benim yüzüme uygun olan burnu yapacağını söyledi ve doğallıktan yana olduğunu söyledi bu konusmalar beni çok rahatlattı ve sonrasında ameliyat oldum suanda 2 hafta geçti burnum yüzüme tam oturmaya basladı morluk ve şişliğim bile cok fazla olmadı gerçekten doktordan doktora değişiyormus bunu anladım doktorumun elinin ne kadar profesyonel olduğunu anlamıs oldum normal günlük hayatıma döndüm ve tepkilerde cok iyi gerçekten yaptırmak isteyen arkadaslara tavsiye ediyorum sonucta her doktora yaptırılmaz ama ben iyi bir seçim yaptığımı anladım Bahadır İmer e çok teşekkür ediyorum bana uygun ve doğal bir burun yaptığı için aynaya baktığımda cok mutlu oluyorum ve Bahadır beye her seferinde teşekkür ediyorum.
cem payaslı da tampon kullanmıyormuş ,ağrı sızı olmuyormuş.
yaa çok zor bu doktor seçme işi
baktım internetten videolara baya ünlü biri kanallarda falan konusmaları var tv8 de..cnn de vs..
ama birtane resim görsem nasıl yapmış acaba????
yardımmmmmmmmm
Öncelikle burun ameliyatı olmak isteyenler 3 eayrılır.
1- estetik amaçlı ameliyat olamak isteyenler
2- Sağlık amaçlı burun ameliyatı olmak isteyenler
3-Hem estetik hem de sağlık problemlerinin aynı anda giderilmesine yönelik ameliyat olmak isteyenler
Ben 38 yaşında bir bayanım,1,5 sene önce estetik amaçlı olmak isteyipte sağlık problemlerininde aynı anda giderilmesine yönelik operasyon geçirdim.Çok endişeliydim.Tampon sorununu herkesten farklı hkayeler neticesinde dinliyordum.Sonra endişelerim vardı. '' Acaba burnum nasıl olacak ? Bana yakışacak mı? '' vs gibi.Doktoruma nasıl olmasını istediğim konusunda çok detay vermedim.Sadece hafif bir kemerim vardıonuyok edin deviasyon gitsin vs dedim.
Sonra o gün geldi çattı operasyonu geçirdim.Ameliyattan çıkarçıkmaz çok telaşkandım çünkü burnumdan değil nefes almak sanki burnum yoktu.Hiç kullanamıyorsunuz ve insan panikliyor.Tampon var ancak silikonlu olmadığındna nefes almamı engelliyordu.Neyse o halde 2 koca kötü gün geçirdim.Tamponlarım çıkartıldı 2 gün sonra korku ve tampon çıktıktan sonraki rahatlık insanda ciddi bir trawma yaratıyor:)
Bu dr um burnumun üstüne türk lokumu denen bir madde yerleştirdi.2 ay rutın kontrollere gittim sonra bir daha beni çağırmadı ancak 4 ay sonra o türk lokumu çöktü sadece benim farkedebildiğim çıktıntı hafif hafif belirmeye başladı.
Bir gün gribal enfeksiyondan dr a gittim kulak burun boğazcıya orda deviasyonumun alınmadığını söyledi.
Çok üzüldüm.Ve arkadaşımın dr u olan Abdulkadir Göksele gittim .Kendisi istanbulda bağdat caddesinde muaynanesi olan bir kulak burun boğaz uzmanı.Ona gittim.O muayne etti ve zamanla burnumun çökeceğini ve o anda bile çökmenin başladığını belirtti.
Ve 8 ay olmuştu ilk operasyonu olalı.Bir kere daha operasyon geçirdim.
Göksel bey silikonlu tampon kullandığından ameliyat sonrası nefes almakta zorlanmadım.
Burnum da tam istediğim gibi oldu .Şu anda 9 ay olsu göksel bey e ameliyat olalı.Hala kontrole çağırır beni.
Nefes almakta da zorlanmıyorum,
Kendisi çok insancıl,çok iyi bir dr.Sizde araştırabilirsiniz,
Burun estetiği olmadan önce doktorunuzu detaylı araştırın,çünkü ameliyat o kadar da kolay bir operasyon değil,boşu bışuna 2 kere olmak zorunda kalmayın hem cebiniz hem canınız yanmasın,
bende gazide ameliyat olcam Allah nasip ederse bu çarşamba. ben estetik ameliyat için değil ilk başta nefes problemi için gitmiştim KBB uzmanına. uzman dr. Yusuf Kızıl. ama ameliyat olmuşken küçük bi kemerim var. onu da aldırmak istiyorum. törpületmek. plastik cerrahi değil kendisi . ama güven verdi bana, bilgili bir doktor. szi dinliyor nasıl olması gerektiğini anlatıyor falan. ama ben kararsızım. acaba nasıl olur? korkuyrm acaba bi plastik cerraha mı gitseydim
selm arkadaslar..bende cok uzun yillardir burun estetigi olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.burnumu hic begenmiyorum allahım beni affetsin. sag taraftan başka sol taraftan baska duruyo herzaman resim cektirirken sola donuyorum oyle poz veriyorum...ondende baska duruyo. benim durumumda olan varmi??? coook istiyorum amelyat olmak.33yasindayim artik daha fazla beklemek istemiyorum. istanbulda bildiginiz ve amelyat olup memnun kaldiginiz dr.varsa lutfen yardimci olurmusunuz.aslinda resim ekleyip sizlerinde yorumlarini almak cok isterim.
Arkadaşım Barış Çakır'a oldu..çok memnun..Emre İlhan da keza çok iyi..her ikisinin de tarzları farklı..
size katılıyorum çok açıklayıcı olmuş bnde ankaradayım 3 dr la görüştüm karar veremedım yanı bana guven veren yok çok sorunlu bı burnum varmş gıbı davranıyolar hanı guzel olur içinı ferah tut dıende olmadı okadar çok amelıyat yapıpta bana guven verememelerı çok tuhaf ozaman gerçekten okadar çok amelıyat yapmıyolar keşke çok param olsada yakup avşara gıdebılsem herkesın Allah yardımcısı olsun
merhaba hangi doktora ameliyat oldun özğrenebilirmiyim
eylul2422 cnm öncelikle geçmiş olsun.inş herşey yolunda gider ve burnundan çok memnun kalırsın.cvbın için çok teşekkürler.peki şuanda burnun ne durumda.çok abartılı şişlik varmı.