Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

eylul2422, doktorun saka yollu soylemis olabilir bunu. bnm de kirildi, buun estetik ameliyatlarinin cogunda kiriliyo ama agri olmuyo sonrasinda. sadece hassas oluyo dogal olarak biraz. simdiden gecmis olsun..

çok sagol canım ya inşallah agrım olmaz benim de, korkuyorum ameliyattan ya bi de nefes alma sorunu ne zamana kadar oluyo

eylul2422, ameliyattan korkma canim, agri olmuyo dedigim gibi, sadece sıkıntılı bi surec. nefes alman da 1 - 1.5 ay sonra tamamen duzeliyo.

burnumu kapayıp nefes almaya calıstm ama yutkunurken cok zor oluyo ya, alışaym şimdiden dedim :) yarın ameliyat olcam ama annem häla vazgec diyip duruyo iyice moralim bozuluyo ya ins. bende çabuk atlatırım bu süreci

burnumu kapayıp nefes almaya calıstm ama yutkunurken cok zor oluyo ya, alışaym şimdiden dedim :) yarın ameliyat olcam ama annem häla vazgec diyip duruyo iyice moralim bozuluyo ya ins. bende çabuk atlatırım bu süreci

Ahaah bnde denedim ama berbat bişey nefes alamamak bir ay sonra bnmde ameliyatım. Ağrı olmuor dior herkes o yüzden brz içim rahatladı.. Ameliyattan sonrada süreci anlatırsan bnm gbilerre yardımcı olabirlsn :)

Arkadaşlar ben yakın zamanda burun ameliyatı olmayı planlıyorum.op. Dr. Cem payaslıya amaleyat olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa çok memnun kalacağım.lütfennnnn cevapppppp verin.

aynen cem payaslıya ameliyat olanlar
lütfen resim koyar mısınız???
çok merak ediyorum
memnunuz diyorlar ama

cem payaslı da tampon kullanmıyormuş ,ağrı sızı olmuyormuş.
yaa çok zor bu doktor seçme işi
baktım internetten videolara baya ünlü biri kanallarda falan konusmaları var tv8 de..cnn de vs..
ama birtane resim görsem nasıl yapmış acaba????
yardımmmmmmmmm

cevap bekledim hantalyada hadi nurala ameliyat olan varsa foto paylasabilirmi yada memnun olup olmadığını sormak için ama kimsee yoookk galiba haddi beyee ameliyatt olann

2 hafta önce burun ameliyatı oldum ilk başta korkmuştum ama Bahadır İmer le tanıştıktan sonra bunun yersiz olduğunu anladım insan sonuçta her doktora güvenemıyor öncelikle bana burnumun alacağı şekli bilgisayar ortamında gösterdi ve benim yüzüme uygun olan burnu yapacağını söyledi ve doğallıktan yana olduğunu söyledi bu konusmalar beni çok rahatlattı ve sonrasında ameliyat oldum suanda 2 hafta geçti burnum yüzüme tam oturmaya basladı morluk ve şişliğim bile cok fazla olmadı gerçekten doktordan doktora değişiyormus bunu anladım doktorumun elinin ne kadar profesyonel olduğunu anlamıs oldum normal günlük hayatıma döndüm ve tepkilerde cok iyi gerçekten yaptırmak isteyen arkadaslara tavsiye ediyorum sonucta her doktora yaptırılmaz ama ben iyi bir seçim yaptığımı anladım Bahadır İmer e çok teşekkür ediyorum bana uygun ve doğal bir burun yaptığı için aynaya baktığımda cok mutlu oluyorum ve Bahadır beye her seferinde teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…