- 7 Temmuz 2010
- 25
- 0
Merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum gerçekten çok güzel bilgiler paylaşıyosunuz bunun için hepinizi tebrik ederim .Ben de geçtiğimiz cuma günü burun ameliyatı oldum yarın alçısı alınacak burnumda nefes problemim ve kavis vardı oncelıkle burun amelıyatı gercekten agrısız bır amelıyat korkulacak bırsey yok sadece tamponlar alınana kadar bırazcık sızı rahatsız edıyor.Ağrı sızı yok onun dışında bende olmadan önce çok tereddüt ettim acaba bi problem olurmu diye şimdilik bi problem yok çok şükür şekli şu an itibariyle umduğumdan daha iyi oldu göründüğü kadarıyla rahat nefeste alıyorum bence burun amelıyatı gercekten uzman bır cerrah tarafından yapılırsa bı sorun yaşatmaz doktor seçimi çok önemli ondan sonrasını düşünmeyin zaten..
sabır diyolar evet ama ne kdr değişebilirkibilmiyorum çok ümitsizim ben
Ben de geçenlerde cesaretimi topladım ve hakkında çok iyi yorumlar okuduğum Okmeydanı Ssk'daki Dr.Mithat Akan'dan gün aldım. Günüm geldi ve gittiğimde bir asistanla karşılaştım. Bana 7 aydır ameliyat yapmadığını, ara verdiğini ve Mart'a kadar ameliyat yapmayacağını söyledi. Sağolsunlar hiç bir uyarı falan yazmamışlar. Boşa izin aldığıma mı yanayım, bütün cesaretimin gittiğine mi yanayım anlamadım.
Geçmiş olsun. Kopegın ne cins ki? Benimde terrierim var ama hiç ısırma huyu yoktur. Valla en iyisi yakup avşar diyorlar. Ama o da çok pahalı. Eğer burnunda parçalanma darbe varsa bence riske atma ona git derim. Herkes cok bahsediyor ondan.
Acıkcası bana fotograflı referans lazım. Yoksa herkes burada birkac isim yazıyor. Ve benim görüştüğüm birkaç drdan anladığım kadarı ile dr lar aynı programı kullandıkları için aynı çizimi sunuyorlar böyle bir burun olacak diye.
Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. Benim bir arkadaşım estetik olmak istiyor. Özgüvenini oldukça etkilediği için aileside onay verdi. Fakat 17 yaşında henüz. Tıbben uygun olduğu biliniyor bayanda 17 yaş. Fakat yinede endişeleri var. Acaba o yaşta olması sizce uygunmudur? Birde o yaşta estetik olan bir tanıdığınız varmı? Herhangi bir aksilikle karşılaştımı? Sonuçtan memnunmu? Şimdiden teşekkürler.
merhaba ...benımde o yasta bir tanıdıgım oldu ve cok basarılı hem psıkolojıkmende rahatladı...
ne demek arkadasım bu sitede amaç tecrübeleri paylasmak....istanbulda oldu dr.Abdülkadir Göksel beye ameliyat oldu ve çok memnun.kendisi zaten çok sosyal bu ameliyatla hada özgüveni yerine geldi dışgörüntü insanı hayata daha mutlu bağlayan neden olur bazen..ben sorunu olan bütün herkese ameliyat onerırımcevabın için teşekür ederim cnm. bu arada nerede yani hangi ilde oturuyor ve kime olduğunu bir sakıncası yoksa yazabilirmisin? özeldende olabilir. benim arkadaşım izmirde oturuyor. aslında psikolojik olarak başarılıda geçerse çok rahatlıyıcak çünkü kafasına oldukça takıyor. fakat narkozdan korkuyor. :s