Eger burnunuz ile barısık değilseniz ve estetik olarak yuzunuzun ahengini bozdugunu dusunuyorsanız burun estetigi kesinlikle harikalar yaratıyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken iki önemli husus var.
1- Gerçekçi beklentilere sahip olmak
2- Beklentilerinizi realize edebilecek bir doktor bulmak
Açıklamak gerekirse; öncelikle yüzünüzün ve cildinizin yapısını tanıyın, doktorun kapısına "x in burnu gibi burun, y nin elmacık kemigi gibi elmacık kemik istiyorum" derseniz muhtemelen rasyonel ve iyi bir doktordan ziyade para düşkünü bir kasaba denk gelirsiniz ki yolda yürürken gözümüze çarpan estetik magdurları genelde bu kategoridedir. İkincisi tek bir doktorla gorusup kalmayın bir kac doktordan randevu alın, beklentilerinizi acıklayın, doktorun yaklasımını ölçün. unutmayın ki her dediginizi kabul eden bir doktor iyi bir doktor demek değildir. üçüncüsü burun solunum organıdır, hayati bir onem tasımaktadır, iyi nefes alamayan ancak mukemmel bir burun kotu gorunumlu ama iyi nefes almanızı saglayan burundan kötüdür. o nedenle kesinlikle ameliyatınızda hem bir kbb ci hem de bir plastik cerrah bulunsun... ben ameliyatımı estetik cerrahi üzerine ihtisas yapmış bir kbb ciye yaptırmıştım ve kesinlikle cok memnun kaldım, uyku duzenim nefes alma ve dolayısıyla yasam kalitem de pozitif yonde arttı.
takdir ediyorum sizi çok mantıklı bir açıklama yapmışsınız.... bencede doğaldan yana olun bayanlar küçük burun güzeldir diye birşey yok yüzünüze yakışan ve doğla olandan yana olun ki yapay durmasın yüzünüz bende doktoruma sadce bu açıklmayı yapıcam ...