Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Eger burnunuz ile barısık değilseniz ve estetik olarak yuzunuzun ahengini bozdugunu dusunuyorsanız burun estetigi kesinlikle harikalar yaratıyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken iki önemli husus var.
1- Gerçekçi beklentilere sahip olmak
2- Beklentilerinizi realize edebilecek bir doktor bulmak

Açıklamak gerekirse; öncelikle yüzünüzün ve cildinizin yapısını tanıyın, doktorun kapısına "x in burnu gibi burun, y nin elmacık kemigi gibi elmacık kemik istiyorum" derseniz muhtemelen rasyonel ve iyi bir doktordan ziyade para düşkünü bir kasaba denk gelirsiniz ki yolda yürürken gözümüze çarpan estetik magdurları genelde bu kategoridedir. İkincisi tek bir doktorla gorusup kalmayın bir kac doktordan randevu alın, beklentilerinizi acıklayın, doktorun yaklasımını ölçün. unutmayın ki her dediginizi kabul eden bir doktor iyi bir doktor demek değildir. üçüncüsü burun solunum organıdır, hayati bir onem tasımaktadır, iyi nefes alamayan ancak mukemmel bir burun kotu gorunumlu ama iyi nefes almanızı saglayan burundan kötüdür. o nedenle kesinlikle ameliyatınızda hem bir kbb ci hem de bir plastik cerrah bulunsun... ben ameliyatımı estetik cerrahi üzerine ihtisas yapmış bir kbb ciye yaptırmıştım ve kesinlikle cok memnun kaldım, uyku duzenim nefes alma ve dolayısıyla yasam kalitem de pozitif yonde arttı.

takdir ediyorum sizi çok mantıklı bir açıklama yapmışsınız.... bencede doğaldan yana olun bayanlar küçük burun güzeldir diye birşey yok yüzünüze yakışan ve doğla olandan yana olun ki yapay durmasın yüzünüz bende doktoruma sadce bu açıklmayı yapıcam ...

emre ilhana ameliyat olan varmı son zamanlrda bende olucam ama sorunlu olur sanırım çünkü hem büyük bi kemer var bende hemde ucu büyük burnumun acaba şişlik morluk haftada geçermi işe dönmem lazım çünkü:KK43:

çok geçmiş olsun tatlım...iyi geçmesine sevindim ameliyatının..ilk gün kanama oluyor, bir de kan kusmuştum ben çok fazla..
buzu 24 saat boyunca sürekli tuttum ben, sonraki 24 saatte de arada koydum... 48 saatten sonra bir işe yaramıyormuş buz.. ameliyattan sonraki ilk iki gün hiçbir şey sıkmadım burnuma.. tamponlar vardı zaten.. tamponlar alındıktan sonra deniz suyu kullanmaya başladım, doktorum onu önerdi (sinomarin, çocuklar için olanını kullanıyrm) bir de burun deliklerine çok içe gitmeden giriş kısmına terramycin göz merhemi sürüyrm günde 4-5 kez. kurumaması gerekiyrmuş.. ama dediğin gibi burnuma sıktığım deniz suyunun çoğu geri dışarı akıyor.. burun deliklerim içe doğru şiştiğinden hala tıkalı :KK43:

canım cok sagol darısı olacakların basına,bende tamponlar var yarın 11.3o da alınacak tamponlarım,agızdan nefes almak zor oluyor,simdide 2-3 saatte bir izotonik sıkyom burnuma tamponlar rahat cıksın diye sanırım.o merhemdende sürüyorum.gözlerimin altıda baya mor oldu sisti.insallah cabuk atlatırız...bide bogazım kötü agrıyor.

sagol tatlımmmm darısı sana insallah güzel gecer ama bilge bey iyi bir doktor insallah sende kurtulacaksın[/QUOTE

ee anlatsana ameliayttan bir gün önce nasıl bi burun isteidğini felan sordumu ne oldu?

evet tatlım gittim odasına konustum,anlattım oda nasıl olabilecegini anlattı bana...burnum üzerinde gösterdi.cok merak ediyorum ama acaba nasıl oldu:))

ya estetik olmadan önce korkunuzu nasıl yendiniz kızlar:)

kuzu sen karalı olduktan sonra korku morku vız geliyo, ben burnumla barısık degildim karalıydım ama heyecanım cok oldu amelyata girmeden önce kalbbim yerinden cıkacak sandım ama bi baktım amelyat olmus bitmiş...

canım cok sagol darısı olacakların basına,bende tamponlar var yarın 11.3o da alınacak tamponlarım,agızdan nefes almak zor oluyor,simdide 2-3 saatte bir izotonik sıkyom burnuma tamponlar rahat cıksın diye sanırım.o merhemdende sürüyorum.gözlerimin altıda baya mor oldu sisti.insallah cabuk atlatırız...bide bogazım kötü agrıyor.

sanırım aynı günlerde olmuşuz ameliyat bende 6 kasım oldum:) p.tesi çıkacak bant takılacak kanamam falan olmadı hiç o konuda şanslıyım :) morluklar hala çok ama yavaş yavaş artık onlarda şişlikler yanaklara yayıldı sayılır.. bi an önce fotoğraf çektirebileceğimiz günler gelsin istiyorum açınca umarım istediğimiz burunlara kavuşuruz :)

sanırım aynı günlerde olmuşuz ameliyat bende 6 kasım oldum:) p.tesi çıkacak bant takılacak kanamam falan olmadı hiç o konuda şanslıyım :) morluklar hala çok ama yavaş yavaş artık onlarda şişlikler yanaklara yayıldı sayılır.. bi an önce fotoğraf çektirebileceğimiz günler gelsin istiyorum açınca umarım istediğimiz burunlara kavuşuruz :)

bende su tamponlardan cok rahatsızım ya nefes almak cok zor agızdan.insalllah canım ya bende cok merak ediyorum.insaallh artık normal yasamımıza dönelimm hayırlısı ile

sürekli ağzımızdan nefes aldığımız için boğazımız ağrıyor.. özellikle sabahları olan ağrı çok fena, gün içinde yine biraz iyi.. 3. günden sonra morluklar hızlı iyileşiyor merak etme..

sürekli ağzımızdan nefes aldığımız için boğazımız ağrıyor.. özellikle sabahları olan ağrı çok fena, gün içinde yine biraz iyi.. 3. günden sonra morluklar hızlı iyileşiyor merak etme..

geçmiş olsun.. nasıl geçti ameliyat? :)

geçmiş olsun.. nasıl geçti ameliyat? :)

teşekkür ederim..çok güzel geçmiş ameliyat, o ara ben derin bir uykudaydım :KK70:D ilk uyandığım an çok kötüydü, yarı uyur yarı uyanık halde, ağrılı bir süreçti.. bir de mide bulantısı filan :KK43: zor ayılttılar beni bi de.. :) onun dışında ilk 2 gün zordu, ama şimdi iyiyim çok şükür.. burnumun uç kısmını görebiliyorum sadece, salı günü alçı çıksın da görebileyim hepsini diye sabırsızlanıyorum.. doktorumun ve baş asistanın dediğine göre çok güzel olmuş burnum ama görcez bakalım :)) darısı sana inşallah..

teşekkür ederim..çok güzel geçmiş ameliyat, o ara ben derin bir uykudaydım :KK70:D ilk uyandığım an çok kötüydü, yarı uyur yarı uyanık halde, ağrılı bir süreçti.. bir de mide bulantısı filan :KK43: zor ayılttılar beni bi de.. :) onun dışında ilk 2 gün zordu, ama şimdi iyiyim çok şükür.. burnumun uç kısmını görebiliyorum sadece, salı günü alçı çıksın da görebileyim hepsini diye sabırsızlanıyorum.. doktorumun ve baş asistanın dediğine göre çok güzel olmuş burnum ama görcez bakalım :)) darısı sana inşallah..

oh çok sevindim geçmişler olsun. bi cesaret ediyorum bi edemiyorum ya sonuctan memnun kalmazsam diye daha düşünmem cok zaman alıcak gibi.. alçılar çıksın bakalım burnuna burda adet olmus bilirsin :)

oh çok sevindim geçmişler olsun. bi cesaret ediyorum bi edemiyorum ya sonuctan memnun kalmazsam diye daha düşünmem cok zaman alıcak gibi.. alçılar çıksın bakalım burnuna burda adet olmus bilirsin :)

alçılar çıksın bakarız birlikte :KK66: bir anlık cesaretle gittim oldum zaten, düşünmeme fırsat kalmasın diye de dr dan olabilecek en yakın tarihi istedim. vazgeçemeden ameliyata girdim :))

sürekli ağzımızdan nefes aldığımız için boğazımız ağrıyor.. özellikle sabahları olan ağrı çok fena, gün içinde yine biraz iyi.. 3. Günden sonra morluklar hızlı iyileşiyor merak etme..

ay evet sabahları acaip agrıyo bogazım kuruyo agzım ,bugün tamponlar cıktı,agrır diye korktum ama hiç agrımadı,carsambada alcı alınacak.yüzüm gözüm mor ve sis hala.ama rahatladım tamponlar cıkınca biraz.

Bakalım nasıl olacak insallah güzel istediğimiz gibi olurrr:))) makyaj yapmak istiyorum yüzümü yıkamak normal yemek yiyebilmek burnumu sıkabilmek...

X