Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaslar benımde bir sıkıntım var biri yardımcı olursa cok sevınırım
benım sorunum burnum ucuna voleybol topu yandan carptı ve burnumun ucunda kayma oluştu amelitattan cok korkuyorum elimle düzeltebiliyorum doktor açmadan sadece bir dikiş ile düzeltebilirmi yardımcı olabılırmısınız

arkadaslar benımde bir sıkıntım var biri yardımcı olursa cok sevınırım
benım sorunum burnum ucuna voleybol topu yandan carptı ve burnumun ucunda kayma oluştu amelitattan cok korkuyorum elimle düzeltebiliyorum doktor açmadan sadece bir dikiş ile düzeltebilirmi yardımcı olabılırmısınız

burun sırtı estetik sonrasında düz yatay bir plaka gibi 2 paralel şerit halinde inmek zorunda mı? Yoksa bu bazı doktorların seçimi mi? anlatamamış olabilirim derdimi ama mesela benm burnum şu an doğal ve o hat yok, burun sırtının kenarları yumuşak hatlarlarla yana doğru iniyor. Her estetik olanın burnunda bu dediğim durum oluyor mu? bUNU yapmayan bir doktora ihtiyacm var

Ben ne demek istediğinizi anladım. Yaklaşık 15 gün önce ben de ameliyat oldum. Daha önce ameliyat olmuş ve kliniğe gelmiş hastalarda benim de dikkatimi çekmişti ama sormamıştım. Burnun doğal görüntüsünü bozduğunu düşünüyorum. Umarım benim burnum da o hale gelmez. Şimdi başka sorunlar yaşadığım için daha burun sırtına gelebilmiş değilim...
selamlar

edacım, dediğini anladım.. aslında olması gereken o ve beğendiğimiz doğal burunların çoğunda o iki çizgi var.. tam tersine eğer o iki çizgi yerine tek bir ışık olsaydı burun ucunda (ki eski tip ameliyatlı burunların çoğunun burun ucunda veya doğal ama kusurlu burunlarda tek ışık parlar) emin ol beğenmezdin.. bu işin baya teknik kısmı ve kimse de bu kadar detaylı bilmiyor seni tebrik ediyorum:)

ama nasıl oluyor bilmiyorum, kimi estetikli burunlarda o iki çizgi çok keskin oluyor ve gerçekten yapay bir görüntü oluşuyor.. burada sanırım doktorun el becerisi devreye giriyor..

sorunla bununla ilgili barış çakır ın bir yazısını da okumuştum:
BURUN UCUNUN ELMAS DESENİ İLE AÇIKLANMASI

edacım, dediğini anladım.. aslında olması gereken o ve beğendiğimiz doğal burunların çoğunda o iki çizgi var.. tam tersine eğer o iki çizgi yerine tek bir ışık olsaydı burun ucunda (ki eski tip ameliyatlı burunların çoğunun burun ucunda veya doğal ama kusurlu burunlarda tek ışık parlar) emin ol beğenmezdin.. bu işin baya teknik kısmı ve kimse de bu kadar detaylı bilmiyor seni tebrik ediyorum:)

ama nasıl oluyor bilmiyorum, kimi estetikli burunlarda o iki çizgi çok keskin oluyor ve gerçekten yapay bir görüntü oluşuyor.. burada sanırım doktorun el becerisi devreye giriyor..

bununla ilgili barış çakır ın bir yazısını da okumuştum:

bununla ilgili barış çakır'ın bir yazısını okumuştum:

Arkadaşlaaarrr, bugün bir doktorla daha görüşmeye gittim ve bu gittğim 3. doktor, kararımı verdim ameliyat olucam inş. Beni çok rahatlattı, gerçektende dalında çok iyi, bana güven verdi, güvenle ameliyat olabileceğim, ameliyat gününü sabırsızlıkla bekliyorum, gelişmelerden haber veririm size...

hangı doktor bu canım?? ben muhammet dilbere olmak istiorm amelytımı ama daha bi türlü gidemedim görüşmeye tereddütlerim varrr korkularım varr.. m.dilber dalında cok iiyi bi doktor cok dogal burunlar yapıorrr ama benim burnumun onden sıkıntısı yok yok yan proflden kötü önde kötü olr die korkuorm

Aynen canım benimde öncen sıkıntım yok, sorun yandan bakıldığında( kemik sorunum var ), beni çok rahatlattı, öncelikle kırmayacakmış burnumu o çok güsel, iyileşmesi kolay olacak, delikli silikon kullanacak, tampon kullanmayacak, benim burnumda estetik problemin yanında da ayrıca nefes alma sorunumda olduğundan dolayı estetik cerrah dan ziyade kulak burun boğaz doktoruna gitmeyi tercih ettim, şişli florance nigtingale de dr. gaffar Aslan, artık nefesimi içime rahatlıkla çekeceğim inş.

doktoruna karar verebilmen çok güzel umarım harika bi burnun olucak bizde resimlerine güzel yorumlar yapıcaz
darısı benim başıma bende bi karar verebilsem ne güzel olucak

haha hemsiresi olarak bir tane bile yaptıgı kötü burun görmemen cok dogal :))) biz yaptıgı kötü burunları cok gördükk.. daha 5 ay once arkadasım emre ilhana oldu amelytını kızın burnu 500 metreden estetigim diye bagırıo.. güya dogal yapıcaktı mahvetti kızın burnunu...........

Son düzenleme:
Emre İlhan kadar güven verici ve iyi doktor olduğunu sanmıyorum ...Kaç tane plastik cerrah,kbbci gezdim yok yani

neredeyse 10 kez gittim kontrole ilginç ben bi tane bile kötü burunlu birine rastlamadım aksine hepsi muhteşemdi. Kimmiş o arkadaşın öyle fotoğrafını görmek lazım:)) ayrıca Emre İlhan düşmanlığı nerden geliyo anlamadım sürekli karalamaya çalışıyosun sanırım muammed beye ameliyat olacaksın o yüzden Emre bey'in başarılı burunlarını görmek ya da duymak seni rahatsız ediyo başka bi neden bulamıyorum yazdıkların çok garip

Abartma canım :) Belki doğal olmayabilir ama mahvetmek sözcüğüne katılmam asla mümkün değil.Mahvetmek çok başka bir şey.Ne yapmış?Burnumu yamulmuş?Çökmüş mü?Nefes mi alamıyormuş?Hangi doktora gittiyse bu burnu kim yapmış,biz bu burna tekrar dokunmayız mı demiş?Birkaç mesajına denk geldim diye yazıyorum.Emre İlhan'a karşı acayip önyargın var.Nerden geliyor anlamış değilim.Elbette beğenmediğin burunları olmuş olabilir.Zevk meselesi.Ama bazen öyle burunlar paylaşıyorsun ki(beğendiğim burunlar adı altında) çoğu Emre İlhan'ın tarzı.Onun tarzı küçük ama doğal burun.Bence uzun ,büyük bir burun ameliyat edilip te boyu kısaltılmadan uygulanan işlemi(ameliyatı) daha bir yapay gösteriyor.Mesela büyük bir burun ve verilmiş bir kavis.İşte ben buna yapay bir estetik derim.Aslında hastası ne isterse onu yapıyor desek daha doğru olur.Sen bir gidip görüşsen düşüncelerin tamamiyle değişir.Bütün samimiyetimle söylüyorum senin istediğin burnu Emre İlhan yapar sana :)

ameliyat sonrası 6. günüm.sağlık sorunum yoktu ama dış görünüşe biraz takmıştım yüzüme göre büyüktü bence biraz da kemerliydi.karar vermiştim ama korkuyodum yine de nasıl olur narkoz,tamponlar nasıl çıkar,ilk gece,şekli... bir sürü soru oluyor insanın aklında.her şey gerçekten ameliyatı olana kadarmış.ameliyattan cıktıktan sonrası zaten belli bir süreç akıp gidiyor yatarak dinlernek geçiriyorum ben imkanı olan varsa böyle geçirsin.özellikle herkesin korkulu bildiği tamponlar inanın ki tamponlar çıkarken hiçbir şey anlamadım bile. korkuları olanlar var okuyorum benden tavsiye korkulacak hiç bir şey yok gerçekten istiyorsanız ne tampon ne ağrı ne sızı tek bir sancım olmadı bir an.umarım aklında soru işaretleri olanlara az da olsa cevap olmuşumdur :)

kızlar tampondan narkozdan falan korkulcak hiçbişey yok.gercekten istiyosanız kormayın.AMA bu ameliyatı GERCEKTEN burnunuzun seklinden COK ÇOK RAHATSIZSANIZ yaptırın derim.ben oldum cok da güzel oldu yakıştı da burnum.ama inanın geriye dönsem asla olmam bambaska bi insan oldum ve unutmayın o beğenmediğiniz burun size aslında ayrı bi hava katıyor sizi siz yapıyor.yaptırdıktan sonra sıradan bi insan olacaksınız..

kızlar merhabalr bende burnuma yıllardır takıgım. nefes problemım vardı amelıyat oldum 14 yasında kucuk bı operasyondu. burun etım küçültüldü ve lazerle sınuslerım yakıldı burnumun sıslıgı ındı cnku ozamanlar sureklı burnum tıkanıktı ve elımde peceteyle gezıordum suan profılden sıkayetcı deılım fazla sadexe gulunce öne dusuor benm sorunum önden bakınca burun kanatlarımın genıs durmassı kemıgınde bır sorun oldugunu dusunmuorm burun kanatlarm şiş gbi fotograf cekılırken hep burnmu sıkıorm mımıklerle o yuzden bellı olmuor fazla gulerek cekılmem asla szce sadece burun ucu düzeltme ameliyatı ile duzelırmı bılgısı olan varsa yardımcı olsun ltfen cook caresızım ((((((43:

canım öncelikle geçmiş olsun. ben kendi fikrimi belirteyim tabi işin uzmanı değilim yanlış olabilirim de..bi kere burun ucu bende de gülünce düşüyor öğrendim ki onu aşağı çeken bi kas varmış. Eğer ameliyat olursam o kası kesip şekil verecek doktor. Belki sadece ucu için böyle bi müdahale yapılabilir ama kanatlar geniş oldumu işte onun için ayrı bir müdahele gerekir bence. Kanatlardan küçültme yapmak için yanlardan kesmesi gerekiyor diye biliyorum ben. Yani dkiş izi sıkıntı olmaz geçer bence ama istediğin iki şey birden sadece uç düzeltme ile olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…